muayene yakın diye söktüm. temizlemek için aseton kullanabilirsiniz
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
arkadaşlar reno trafic marka minibüsüm var..arka bagaj kapağının olduğu cam en koyusu içi görünmeyen cinsten..bir de yan sürgülü kapının olduğu yer en koyu film var..ön sürücü ve yolcuda film yok..benim ne yapmam lazım söktürmem lazımmı ? sürücü ve görüşü etkilemiyor sonuçta ama film var diye kıllık yapıp ceza keserlermi ticari araç sonuçta orda burda zırt pırt durdururlarmı
C.tesi muayene var. Yoksa sökmeyecektim. Bir tek arka cam kaldı. Cesaret edemedim sökmeye rezistans muhabbetine.
Bu akşam da onu halledecem nasipse. Uğraşmaya değmiyor polislerle. Uğraşacağıma sökerim daha iyi.
Evet. V logosu bulunuyor ama adamlar kilitlemiş ben yazacam naparsan yap demiş.Ruhsata işlettireceksin kardeşim diye yazmışlar.
Hayır salak adam, bi kere makine müh odasında bı tarz bi proje yok. Neyini işlettirecek ruhsata. Ne kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz/uğraştırılıyoruz.
görüşe engel teşkil edecek şeyler hepsi girer.. ama bilmiyorlarki önemli olan değişen siyasi görüşler![]()
bugün söve söve filmleri söktüm, fabrikasyon karartma camlarımız ile başbaşa kaldık.
We’re the middle children of history...
bu ruhsata işleme olayı nedir ya? neresine ne yazıyolar ben bugüne kadar hiç bir ruhsatta cam filmi vardır diye birşey görmedim, var olduğunuda düşünmüyorum açıkcası![]()
Devlet 6 ay once resmi olarak yasal diyor, milyonlarca insan cam filmi yaptiriyor ve simdi hay allah yasak diyorlar , bu durumu da herkes kuzu gibi kabulleniyor. TOBFED gibi kurumlar konuyla alakali hukuksal surecler baslatmis durumdalar bence forumca bu kurumlara destek olunup itiraz edilmeli.
Petition * Cam filmi luks değil bir ihtiyactır! * Change.org
Biz tepkimizi gosterelim ve ustumuze duseni yapalim da gerisi onlara kalsin.
bugün bizde sisteme yenik düştük ve filmleri söktük. Allahtan arka camlar V cam da bir tık karanlık
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)