User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Galeriden araç alımı...

egemenerenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 yıldır komşumun galerisinde sırf araba merakım olduğu için çalışıyorum, edindiğim izlenime göre her galericiyi aynı kefeye sokmamak gerekiyor. yukarıda da denildiği gibi galerici var galerici var. kendi adıma konuşayım mikron ölçen makinada çıkmadığı halde (expertizdede belli olmuyor maalesef) o kısımların boyasını bile müşterilere diyoruz ki hak geçmesin. vede galerici olduğumuz halde aldığımız arabanın kilometresi çekik çıktığı normal sahısların dolandırdığı olmuyor değil, bize beyinden orj kilometresine bakıp orijinaline döndermek ve müşteriye belirtmek düşüyor
    T Y P E R T U R K E Y

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi bir değil ama İzmit galericiler sitesinden bir cactus aldık dedikleri gibi hata boya çıkmadı. Sadece yedek anahtar gelmeyince noterde 500 kestim bozuldu satan galerici. Anahtar hala gelmedi 2 dene oldu. 500 ü verip abi yarın geliyor demesine inansam paramla rezil olacaktım.

Şahıs olup benzer kabahatleri işleyenler de var. Biraz kısmet sanırım iyi insanla karşılamak. Arabayı sizin istediğiniz yerde eksper yaptırıyorsa alınır ama yok mal rapor bu diyorsa ben almam. Sürpriz yumurta gibi olur o zaman.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galericilerin araç alırken bir iki parça boyalı diye öldürmesi, satarken de bunun hiç önemi yokmuş gibi davranmaları bana karaktersizlik gibi geldiği için galerilerden uzak duruyorum.
    Yoksa yine yazdığım gibi, araç alırken doğru düzgün bakmayıp/baktırmayıp kazıklanmak müşterinin suçudur. Kimseye güvenmeyeceksin.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallaha galerilere karşı bende ön yargılıyım.Aracı eniştem sattı.143 xxx kilometrede.Ertesi gün adam beni tanımadığı için gittim.Araç 74 xxx kilometrede. Çok temiz vs. diyor.Araçta boya yoktu,motor yeni yapılmıştı.Motor kapak açmamış diyor.
    İzmir'e arkadaşımın eşine araç bakmaya gittik.Adamın konuşması ise şöyle.
    Kardeş bu arabayı ben çok düzgün olmadığını bilerek aldım.Ama araç genel olarak iyi.Değişen yok.Boya çok dedi.Ben biraz yoğunum.Bayanla gelmişsiniz sizi bekletmeyeyim.Arabanın anahtarları burada.Araca güvenlik kamerası taktı.Ön arka.Etrafta 2-3 tane expertiz,boyacı vs. vardı.İstediğinize götürün dedi.Oturduk.Aynen adamın dediği gibi çıktı.Arkadaşım araçtan fazla anlamadığı için arabanın altınada ben girdim.Baktım.Expertiz söyledi.Motor çok iyi değil dedi.2 sene sonra yağ yakmaya başladı.Öyle sattılar aracı.Aldığımız galerici şu anda 2 katına çıkarmış işleri.Böyle adamlar kazansın zaten.Diğer adam da 15 temmuz olayında patladı.

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsunda galericiler sitesinde gezerken baktigim araclarin hepsinin ne hikmetse lastikleri bitmis. Ozellikle 205 55 16 larin. Tesaduf sanirim.
    Bi keresinde de astra g bakmistim. Kaputun ic kisminda opar yapistirmasi vardi. Amca inatla orjinal diyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galeriden galeriye değişir. Ben 2 tane araç aldım galeriden çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım.

irfanakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memurdan diye arabayı kakalamaya kalkan , arabasında mutlaka ama mutlaka farklı bir şeyler çıkan sonra ben bilmiyordum ayaklarına yatan memurdan ilanlarındansa , yeri yurdu belli ekspertiz ve km garantili araç satan galeriyi tercih ederim ben şahsen.
    Siz galerici degilmiydiniz yaw? Sizdemi galeriden alıyorsunuz sattiginiz araçları?
    profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.

''eski E36 mın şasesi sızlasın''

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galeriden galeriye fark var dediğiniz gibi. Artık galericiler bile araba alırken ekspertiz yaptırıyor. Arkadaşımın galerisinde vakit geçiriyorum bende is yerime yakın olduğu icin, görüyorum bakıyorum ediyorum. İstocta Birlik Motors gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw madem burada anlatıldıgı gibi herkes bu kadar dürüst galericilerin hepsi ak kasık niye her yer mantar gibi expertiz firması türedi
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al satçılar ve galericilik mesleği icraa edenler arasında ince bir fark var. Çünkü artık dikkatimi çeken bir detay; al - satçılarında ufak tefek dükkanları ve yılların esnafıymış gibi sahibinden e yazdığı kurumsal tarzlı açıklamaları var. O aradaki farkı yakalamak gerekiyor. Gerçek galericileri bulmak lazım

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten herhalükarda baktırılıp alınacak, bu yüzden bence rakamı güzel olan heryerden/herkesten alınır.
    Superb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 binde vw genelde rent olur.
    Dr.ECU

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sattığı arabaları sürekli paylaştığımız ,ankara'nın sevdiğimiz galerinden bir arabanın nanik olduğunu öğrenince ben de aynı şeyi düşünmeye başladım
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir'deki galericiler sayesinde galerilerden tiksindim. Zamanında baya dolaştıydım galerilerde. Arabalar leş, onu itelemeye çalışan galericinin karakteri ayrı leş.
    Allah ıslah etsin, ne diyeyim.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı irfanakbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz galerici degilmiydiniz yaw? Sizdemi galeriden alıyorsunuz sattiginiz araçları?
    Galeriler arasında ticaret her zaman olmuştur. Galeriden çok araba aldım. Allah'a şükür ekmekte yedik. Hatta esnaftan aldığım arabayı esnafa vermişmişim bile var. Düşünün yani kaç kişinin ekmeği çıkıyor bir arabadan. Çok araba da sattım özellikle Güney Doğu esnafına. Arar sorarlar hatta mal bulamadıklarında elinde ne var diye. Araba her yerden geliyor sahibinden.com hariç rent a çar dan turizm firmasından çevreden galeriden kısacası nerden gelirse gelsin , yeter ki gelsin
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işin galerisi vs kalmadı ayakta al sat yapanların bazıları daha tehlike...
    Galeride de var bazıları
    kısacası bu ıs karakter ve kişilikle alakalı bir durum....

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim gözümde şuan galericiler daha iyi

sadece fiyatta fazla uyuşulamıyor genel olarak

bunuda çok görmemek gerekiyor, adamlar araç satışından evine ekmeğini götürüyor vergisini ödüyor

istanbul bahçelievlerde galeri aziz ismindeki galeriyi gözüm kapalı öneririm. Kendisi arkadaşım olur gerek adamlığı gerek esnaflığı ile tekrar söylüyorum gözünüz kapalı alışveriş yapabilrisiniz
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto expertizlere de dikkat edin.. Bazilari galericiden surekli is gelecek diye galericinin istedigi sekilde raporluyor araci, galericilerin bulundugu yere yakin expertizlere cok bulasmayin

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oto expertizlere de dikkat edin.. Bazilari galericiden surekli is gelecek diye galericinin istedigi sekilde raporluyor araci, galericilerin bulundugu yere yakin expertizlere cok bulasmayin
    bu isi yapanlar yeminli olmuyor mu? expertizlerin sorunlu arabaya sorunsuz raporu vermeleri mümkün mü?
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler