User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Galeriden araç alımı...

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba alırken kazıklanmak ALANIN SUÇUDUR.

Galerinin dış dekoruna , sattığı arabaların markasına bakıp ya bu adamlarda yalan söylemez vs gibi bir algıya kapılmak ta külliyen hatadır.

Türk insanı olarak güçlü olana zaafımız vardır hep.

Yanda dürüst esnaf küçük dükkanda araba satar tezgahında 3 araba vardır ona çekinerek yaklaşırız , öteki tarafta sahtekar çeker kapıya 7 8 tane premium arabayı bir dekorasyon yapar şıkır şıkır dükkan gelene gidene geçirir ona tav oluruz.

Benim başıma geldi daha önce çok güvendiğim , sürekli premium araç alıp satan bir galerici “dostum” dan orta halli bir araç aldım. 3 kuruş için dümen yapacak değiller dedim baktırmadım ayıp olur diye. Sonra bakıma gidip lifte çıkınca arka tampon sökülünce işin rengi değişti.

Galeri den araç alırken galerinin büyüklüğüne ilan fotolarına kanmamak lazım aynı sokaktaki dayıdan aldığın araç gibi irdelemek lazım. Galericiinin imajı aracın önüne geçmemeli hiçbir zaman.

Kötü adamdan iyi araba almaktan sa iyi adamdan kötü araba almayı tercih ederim.

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komisyon işleri çok tatlıdır fakat kazanılan para havadan gelmiyor bir başka vatandaşın cebinden çıkıyor. arkadaşın verdiği örnek gibi bir arabadan 4 kişi ekmek yemiş ne güzel anlatıyorsun ama görünen o ki en son alana patladı araba..bu işte yapılan kar aynı zamanda birçok kişinin zararı. gördüğüm çok şey var ama en kötüsü başkasının parasını işleten veya kredi borcu ile açılmış galeri veya alsatçılar . bu insanlar bir şekilde çok iyi paraya çok araba satmak zorunda yoksa döndüremez, yani işlerin durgun olma ihtimali yok onlar için.sonra yalan sermayen oluyor mecburen.
    MKIV TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizhandinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu isi yapanlar yeminli olmuyor mu? expertizlerin sorunlu arabaya sorunsuz raporu vermeleri mümkün mü?
    Oto expertiz dukkanlarindan bahsediyorsak yemin diye bir sey yok, parasi olan aciyor, verdikleri kagitta 24 saat gecerlidir filan yaziyor..

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oto expertiz dukkanlarindan bahsediyorsak yemin diye bir sey yok, parasi olan aciyor, verdikleri kagitta 24 saat gecerlidir filan yaziyor..
    abi o zaman arabayı expertize sokmanında bi garantisi yok. Expertizci benim arkadasımsa ona önceden tembihlerim satacagım arabanın kusurlarını alıcıya gösterme diye yoluma bakarım?
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

Cagrii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasada simitçisi bakkalı mühendisi öğrencisi araba alıp satıyor onlardan korkun bence . Her galeri bir değil tabiki işini iyi yapanda var milleti kazıklamaya çalışanda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimden aldığının çok önemi yok eksperini yaparsın veya yaptırırsın plaka şase ayrı ayrı sorgularsın hesap tutuyorsa alırsın. Kafada böcek oluyorsa tavsiyem sıfır araba almanız ki onunda garantisi yok ya

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu isi yapanlar yeminli olmuyor mu? expertizlerin sorunlu arabaya sorunsuz raporu vermeleri mümkün mü?
    daha geçen gün facebookta bi araç kulubünde paylaştı birisi

galerinin bir gün önce yaptırdığı ekspertiz raporuna göre araçta sadece 3 parça boya var

alıcı başka yerde yaptırıyor arabada 3 parça değişen 4'de boya çıkıyor

diğer şeylerde uyuşmuyor,

var ne yazıkki böyle yerler
    - Bize Her Yer TRABZON

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekspertiz firmaları istediği kadar 24 saat geçerlidir yazsın. arabayı aldın götürdün , atıyorum tavanında boya çıktı. noterden bir ihtarname çekersiz ekspertize , kabul etmezlerse tüketici mahkemesine verir öttürürsün o ekspertizi. isteyen denesin görsün. tazminat bile alırsınız hatta.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde bu devirde hala iyi satıyorlar valla 3 parça değişenli arabayı 3 parça boyalı diye. ben zaten o tür bi şerefsizlik yapmamda , yapmayada cesaret edemem yav , gelen adamla yaka paça oluruz valla. empati duygusu yok bizim millette. bu mesleği yapanlarında yarıdan fazlasıda onun bunun arabasını tezgahına koyup 3-5 kuruş para kazanınca kendini bi *** zanneden çakal.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi o zaman arabayı expertize sokmanında bi garantisi yok. Expertizci benim arkadasımsa ona önceden tembihlerim satacagım arabanın kusurlarını alıcıya gösterme diye yoluma bakarım?
    Yapan expertiz yerleri vardı. Ankara'da iken bolca duyuyordum. Herkes her şeyin katakullisinde.. Bu yüzden alırken paranoyak yaptılar milleti..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler