Yürüyüş şart 10 kg aldım :)
Printable View
SAĞ Gösterip SOL vurucaklar. Batmadık ayaktayız filmin devamı güven*2 olucak ondan sonra asıl patlama bu fiyasko ters köşe yapıcaklar oyun baştan başlıyor
sinirlendirmişler kaldırmış göbeği gelmiş.. göbekde özerkliğini ilan etmiş düğmeyi etkisiz hale getirmiş, bir dahaki videoda pantolondan bir hareket görürsek şaşmamak lazım, ergendir ne yapsa yeridir.
sağlam patlıcak gibi adam tam dolandırıcı
çırpınıyor
Bugün babam elinde küçük, renkli ve kaliteli kağıda basılı bir gazeteyle geldi, aldım baktım Çiftlik Bank yazıyor. Firma bülteni gibi, şirket faaliyetlerini haber tarzında yazmışlar, çizmişler.
Dedim bunlar dolandırıcı büyük ihtimalle, sakın bulaşmayın. Babam demez mi adamlar Kavacık'ta dükkan açmış. :D
Diğer bölgelerde de bu şekilde bir yayılmaya gidip güven ortamı oluşturarak Jet Fadıl'a rakip olmaya çalışıyorlar heralde.
Arkadaşlar sıkıntı büyüyecek, çok güvenilir birşey değil bu dikkatli olun, sağlam takla atar oynayan..
500.000.000 tl toplamış. 360.000.000 geri ödemiş.
Patlamış galiba
İnternette habere denk geldim paralar kıbrıstaki şahsi hesaba geçmiş diyordu.
çiftlikbank patladı :D ama bizde bu halk oldukça eleman biraz daha debelenir biraz daha vurgun vurur sonra yurtdışına kaçış cukka cukka :D
Daha patlamadı arkadaşlar sakin olun :) An itibariyle hala para çekmek mümkün oyun devam ediyor. Ha ne zaman patlar ? Allah bilir :)
az önce rastladığım bir haber daha....
Son dakika: Ciftlik Bank'ın sahibi paraları Kıbrıs'a mı kacırdı? İşte detaylar - Sondakika Ekonomi Haberleri
bızım ulke gozgore gore mıkılmeye bayılıyor mk.
Memlekette ki kolay kazanç arayan enayi nufüstan faydalanmıyorum diye hergün kahroluyorum , güncellemeyin artık :D