Tv deki netteki dolandırıcılık haberlerini görünce gülüyorum sadece müstehak diyorum başka bir şey demiyorum. 100 liraya iphone 7 alan(aldığını sanan kendini çok zeki sanan) insanlarla aynı havayı soluyoruz.
Printable View
çiftlik banktan kurbanda danaya girebiliyor muyuz?
artık patlasa da rahatlasak ya :D
Ciftlik Bank CEO'su Sayın Mehmet Aydın, Akhisar'da bulunan Tavuk Ciftliği tesisimizi gezdi.
Tesisimiz hakkında canlı yayında bilgilendirme yaptı.
şu yorumlara bakın ahahahahahhahahahahaha
Olumlu bir gelişme olarak adlandırılabilir mi?
On binlerce kişiden para toplayan Ciftlik Bank'la ilgili flaş gelişme... Ciftlik Bank battı mı? - Sondakika Ekonomi Haberleri
Twiter da gündem olmuşlar TT'ye #ÇiftlikBankaGüveniyoruz olarak girmişler. :) Atılan twitlere biraz baktım da "Kazanıyoruz'lar - mağdur edilmedik'ler" havada uçuşuyor.
Bir tanıdığım bu sisteme 300.000tl yatırmış birkaç ay önce. Şu an günde 2.000tl para yatıyor hesabına. Gelen para transferlerini gördüm ben şok :Malvado:
Yatırım Siteleri aylik %30 40 50 karlar havada ucusuyor, rayli tasima sistemleri sirketi bile var skyways diye.. Canin hangisine dolandirilmak isterse, açik bufe:))
İddaa oynayın iddaa :) Rolling yapın paranızı katlayın canlarım:D
Ciftlik Bank'ın Bitcoin Madenciliği Yaptığını Gosteren Video
İnek ciftligi yerine bilgisayar çiftlikleri kurmuşlar haber dogru ise, süt peynir yerine de bitcoin ve altcoinleri üretiyorlar sanırım :) helal olsun
bende şimdi izledim :D
Ciftlik Bank Bitcoin madenciliği yapmaya başladı! - ShiftDelete.Net
Dümen patladı patlayacak yanacaklar dedik dinlemedi demek.
Netice : Gümm
Ciftlikbank uyelerine şok... Bu ses kaydı gonderildi - Son Dakika Haberler
Yeni yeni mağdurlarımız olacak. Bu kolay para sevdası çok can yaktı, yakmaya devam edecek.
Üyelere para ödemeyi durduran Çiftlik Bank’ta inceleme başlatılmasının ardından sanal ponzi oyunları yavruladı. Anadolufarm, çılgıninekler, sütbank, bizimtavuklar gibi 200 site ortaya çıktı. 108’i incelemeye alındı.
Piyasadan yarım milyardan fazla para topladığı ortaya çıkan ve önceki gün ödemelerini durduran Çiftlik Bank'ın sanal ponzi oyunlarında buzdağının görünen kısmı olduğu ortaya çıktı. Devlet kurumlarının yaptığı incelemelere göre, hâlâ faaliyette olan 200'den fazla sanal çiftlik oyunu bulunuyor. Piyasadan 2 yılda 4 milyar TL'ye yakın para topladığı belirtilen şirketlerin çoğu Kıbrıs veya yurtdışı menşeli.
https://www.cokokunan.com/ekonomi/ci...ar-h29203.html
Instagram reklamlarında gördüm geçen gün galeribank diye bi ponzi sistemi. Sözde plaka satıp kiralayıp yapıyorlarmış. Adamlarda haklı, bu kadar keriz varken normal ticarette vergiyle çekle senetle para kazanmaya çalışmak saçmalık.