Spermbank olarak çok yakında sevenlerimizle buluşacağız , ne sattığımız ***** ama rn UYGUNU EN YÜKSEK FAİZLE BİZDE
Printable View
Spermbank olarak çok yakında sevenlerimizle buluşacağız , ne sattığımız ***** ama rn UYGUNU EN YÜKSEK FAİZLE BİZDE
#DUYURU
Sevgili ÇİFTLİK BANK AİLESİ ,
Medyanın bir süredir hakkımızda yalan yanlış bilgilerle yaptığı haberler nedeniyle bir kısım bankalar hesaplarımızı kapattı. Henüz hakkımızda olumsuz bir denetim raporu veya yargı kararı olmadığı halde, ticari işletmemizin finans faaliyetlerini
kanunlara aykırı şekilde engellendiği, itibarımızı zedeleyici bir hukuksuzluk sürecine tanıklık ediyoruz. Firmamızın ödemelerle ilgili hiç bir sıkıntısı bulunmamakla birlikte hali hazırda Papara hesabımızdan ödemelerimiz aylık olarak devam edecektir. Firmamız ödemelerin günlük şekilde devam etmesi için bankalarla olan görüşmeleri sürdürmekte olup bu sürecin geçici olduğunu tüm üyelerimize duyururuz
Gelen Cevaplar :
Görkem Özcandan
Şimdi aylık 3000tl limit getirilmiş. Düzenli aldığım ödemeden az. Ama nedense en ufak bi stres yaşamadım. İllaki aksaklik olucaktır. Bu kadar göz önünde böyle para dagitmak kolay değil. Şundan dolayi rahatım bu kadar dükkan yada kurulan işletme geri dönüş sağladığı zaman bu kadar insanı karşısına almadan bu işin başındakiler güzel paralar kazanicaklar. Bunlar bizin sayemizde oldu. Vurgun bi kere yapılır bi ömür kaçak olursun. Ticaret hep sürer bu süreçten bu insanlari mağdur etmeden alninin akıyla çıkıp herşey yolunda olursa krallar gibi yaşarsın
Soner Çoban
Ben çiflik banka 100 bn yatırdım sıkıntı yok yaygara koparmanın bi anlamı yok her gün para alınca iyi vermeyince kötü sonuna kadar arkanızdayım durmak yok yola devam
TC Tamer Irez
Merhaba hangi bankalar bu terbiyesizliği yapmış bizde bunlara karşı çıkalım
Celal Muhammet Ökdem
Ne zamana kadar böyle para çekim şartları nasıl papara kart kullanan da mı veya limiti aylık 3bin olandamı ayda bir çekebilecek biri cevap versin Allah aşkına ödemelerim var kredi çekip girdim işe
Celal Muhammet in yorumu yüreğimi dağladı :)
Kredi çekip girmiş bir de, ne diyim bilemedim ki. Enayi bol oldukça toprak atan çok olur :D
Facebook sayfalarındaki yorumları okudukça gülüyorum :)
Devlet üstüne basa basa diyor bu gibi firmalara para yatırmayın diye. Ceo yane oldu ondan haber verin.
20 li yaşlardaki yüreğim olsa bu konudada dolar konusundada falan yazar bayada eğlenirdim ama yaşlanmışım hatırlıyorum :)
Eskiler iyi hatırlar o zamanki kavgalarımızı deneme konularında :)
Ama yani kredi çektim bu işe girdim demiş arkadaşın biri
E yani Allah aşkına ne denirki buna birde alınganlık gösteriyorsun
Onun yerine kumar oynadım kaybettim de kimsede birşey demez zaten. Risk aldın tutmadı that's all.
Düzeltme : hatırlıyorum değil hissediyorum
Asıl enayi bankalar.
Müşteriye yıllık yüzde 18 faiz ile kredi vereceklerine yatırsınlar Çiftlik Bank'a.
Ayda %10 faiz alırlar.
Nasılsa müşteri de krediyi alıp Çiftlik'e giriyor. Ayda 1,5 faiz yerine 10 faiz alırlar aracıyı yok etseler.
........
Batsın bu dünya, bitsin bu rüya
Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun
Dolmamış çileler, yaşanmamış dertler
Hasret çeken gönül, benim mi olsun..
Eskilerin dediği gibi:
Valaakaeala haalae hasanaağeaa valaekad aehaa valetekallüla kambolli allazii lakalümbea ye vela çiftliek beanke
Yani diyor ki,
"Buraya kim para yatırdıysa, hepsi batsın, çırçır olsun dötünde bağırsağında bir damla p*h kalmasın"
Ee beyler wat ken ay du samtayms ?
sıkıntı yok ayda 1 para çekiyoruz :D
ya batağğğ ya çıkakkk şeklinde girmedim ben girenler düşünsün
Alabileceğin risk cebindeki para kadar olmalı. Mesela Yigit-R nickli arkadaş yanlış hatırlamıyorsam bitcoin'den kazandığını bu işe yatırmıştı. Kaybedersem en fazla bir ay para kazanmadım derim diyordu.
Kredi çekip böyle bir işe yatırmak düpedüz enayiliktir.