Hala devam ediyor mu sistem. Bzm arkds 115 bin koymuş 15 aydır parayi vurdu eleman ya aylik 25 bin flan aliyo bu nasil bi para ya. Başbakan gibi geziyo valla
Printable View
Hala devam ediyor mu sistem. Bzm arkds 115 bin koymuş 15 aydır parayi vurdu eleman ya aylik 25 bin flan aliyo bu nasil bi para ya. Başbakan gibi geziyo valla
Bugün 6.server açıldı
:)
ben mi yanlış gördüm yoksa bunlar gerçekten bağdat caddesine çiftlik bank gurme diye mağaza mı açmışlar? D
https://i.hizliresim.com/Z9JP2o.jpg
işi franchise döktüler valla
Dün 6.servere üye oldum sadece dursun nasıl diye bkayım arkadas hesabını gösterdi hatta işlemleri bana yaptırdı 1 saatlik zarfta durdugu yerde 9 tl birikti 27 günlük zarfta 4300 tl getirdigini diyor 25 bin yatırmıs nasıl iş bu anlamadım ben ?
Dalga malga geçiyoruz ama yatırımcılar garip bir şekilde paralar kazanıyor. Adamlar çiftlik dükkan falan açıyor. Sistemin açığını mı buldu bu çiftlikbank :D
beyler elbette bunları yapacaklar, kar payı da dağıtacaklar, olaya kaptı kaçtı gözüyle bakmayın, adamlar dolandırıyor hırsızlık yapmıyor aradaki farkı anlayın... Yimpaş ve Kombassan koskoca holdinglerdi ve bu sistem için kurulmuşlardı, kimse dolandırılana kadar ne olduğunu anlamamıştı bile, bir gecede toz oldular, onlarca fabrika yüzlerce yatırım bir gecede buhar oldu, bisküvi, mermer, çuval, çivi vs vs fabrikaları hem de devasa, siz bu küçücük dükkanların göz boyama olduğunu anlamadınız mı hala?
helal olsun ayakta alkışlıyorum. Katılan arkadaşların cesaretlerini de ayrı takdir ediyorum. Tam sisteme girecekken aman dur oğlum yapma oğlum girme oğlum diyenler çıkartıp 1 tl vermediler. Atı alan üsküdarı geçti. Kazananlar kazandı zaten bundan sonrası için sisteme giriş yapsam ilk patlayan ben olurum.
Ne zaman şu konuya mesaj yazılsa bu sefer güm diyorum ama her seferinde yeni şeyler görüyorum. Giripte para verenlerin Allah sonlarını hayır etsin.Ana parayı kurtarırlar umarım.
S9 antminerler dan sonra
Bunlara kolay kolay birşey olmaz
Ancak keyifleri isterse kapatırlar
Battı bitti diyenler 583828282 vol.
6. Server yarısı dolmuş 2 günde :)
Çok geç girmişim ben onu anladım :)
Para geri odeme siniri koymalari onlari korur bir sure, soylediginiz yatirimlarin toplam toplanan yatirima orani onemli ne kadar saglikli bir sirket oldugunu hesaplayabilmek icin, yoksa server yatirimini tek basina yapabilecek uyeler var bu forumda da
Tüm yatırımcılar af edersiniz salak, nasıl para kazanılacağını bilmiyor da sadece bi Çiftlik Bank biliyor. İlk ve ortada girenler ve en önemlisi karını alıp çıkanlar iyi para kazandı belki ama sona kalanlar ve en önemlisi de iyi para kazandık deyip varını yoğunu yatıranlara papaz fena kaçacak. Yeni bir şey değil bu, çoooook uzundur var bu tip şeyler. Sonları hep aynı.