sevmedim bu işi bunlardan zaten işe yarar bir şey yapmazlarki.
amerikan usulü yapsalar herkes istediği gi alsa güzel olur amerikadaki gibi şehirlerin ismi yazar plakada.bölede ben hoşuma gitmedi diyeme çünkü plakamın hastasıyım ölümüne 01 ve EE
saçma olmuş kimse artık şehir dışından araba almaz ben almam arabamın plakası 34 olmazsa binmem gibi bir şey.
Samsa
pekı plaka değişmeyecek il dışından araba aldım tüv burada muayene etmeyecek o iş nasıl olacak
ozaman il dışına araba satışı da yasaklansın oldu olacak
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
ya turkiyede hep cıkacak yasalar onceden bıldırılıyo maalesef %70 fiyasko cıkabılıo belki bu da o tarz bseydir
GERMAN CAR, TURKISH DRIVER.
yalan dolan stajer ehliyet çıkcakdı hani nerde ??
böyle bişey yapıyolar madem o zaman isme versinler herkezin başında 34 olmasın FRT 041 - FRT 9874 gibi olsun plakalar![]()
2000 A3 8L
İnş yaLan haberdir ben yasaL kurumLardan acıkLama bişe duyamadım aradım da buLamadım resmi siteLerden vs.
bir yönden iyi ama, noter aradan kalkıyor harç ödemiyorsunuz? bi araçın satışında 30 35 ytlik satışta 350 400 ytl satış masrafları tutuyordu.. bu para alınmayacakmış şimdi..ama plaka değişmemesi kötü o yüzdende iller arasında satışlar daha yüksek olur.. Ankara da oturan biri gidip 34 35 plaka almak istemez![]()
Olur mu oyle şey ya iller arası karmaşa çıkar valla![]()
[QUOTE=F€RH@_T5;488163]yalan dolan stajer ehliyet çıkcakdı hani nerde ??
QUOTE]
Ağzını hayrı aç abi sunun surasın 25 günüm kalmış eliyete girmeme
www.egeturbo.com
Turbo asker
[QUOTE=egeturbo;488291][QUOTE=F€RH@_T5;488163]yalan dolan stajer ehliyet çıkcakdı hani nerde ??
korkma benim 1. sene 1 ay oldu daha stajer ehliyet ordada yok ben alırken stajer olcaktı bideAğzını hayrı aç abi sunun surasın 25 günüm kalmış eliyete girmeme![]()
2000 A3 8L
stajer muhabbetini ben alıcağım dönemde çıkarmışlardı , millet stajer ehliyet çıkar korkusundan yüklenmişti kurslara.iyi para kırdılar o dönem.
Plaka kanunun cikacagina pek inanmiyorum ben. Bayaa sacma bisey.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
sacma sapan işlerle uğraşıyorlar mıllette bunlar bir halt hallediyor sanıyor.yalan böle bişey olmaz ama konusulması bile sacmalık.
olay cok gereksız olmusta...ben bu plaka takıntısını anlayamadım benım plaka 06 olsada aynı 34 de 21 de olur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)