Ankara plakalı araçlar iyiden,iyiye prim yapar şimdi..
Anadolu ve doğuda özellikle Ankara plaka ile biniyorlar araca..
Ankara plakalı araçlar iyiden,iyiye prim yapar şimdi..
Anadolu ve doğuda özellikle Ankara plaka ile biniyorlar araca..
O zaman İngiltere gibi olur, plakalı alınır arabalar direk galeriden. Daha doğrusu onların seçme şansı yok ama daha sonra bir şekilde değiştiriyorlar ama nasıl bilmiyorum? Plaka satın alıyorlar falan...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
PLakada bence bir hastaLık istediğin birşeyi plakadan da yansitabiliyorsun bu ismin oLur , bir ima başka birşey oLur.
Plaka satın alma adam vermedimi adamin arabasını satin aLmaLar faLan herkes biLiyor bu oLayLari hastaLık bence böyle bir oLay oLmaması Lazım ki inş dediğimiz gibi yalandır
gücü olanlar büyük para kazanır can güvenliğim yoktan istifade edip.. gene bir ucunu açık bırakmışlar yasanınki yarasın gene birilerine diye..
yalnız ben sanmıyorum böyle birşey çıkmaz..
tepki ölçme yemi bu...
tutmıyacağı *****..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
bu karar yaklaşık ağustos ayından bu yana zaten vardı uygulanacağıda belliydi
arkadaşlar etmeyin gitmeyin ne kendi il plakası Türkiye'de yaşıyoruz toprak farkı olurmu 34 yazsa ne 04 yazsa ne orasıda Türkiye burasıda plaka değişmeyecek sadece vergi dairesi değişecek
körler sağırlar
OZaman silah ruhsatı gibi,riskli meslek grubu vs... çatır çatır plaka değiştirir süpermiş benim işime gelir=)ehuehuheuBu arada çıkmaz bence bööle bi yasa,il kodları anlamını yitiri yoksa...Bide can güvenliğide dertmi cama 2kurşun sıkılır al sana can güvenliğini tehdit,değiştir plakayı...
Ya bundan yeni haberim oldu. Bende plaka değiştirmeyi düşünüyordum. 1 Ocak ise geçti Boru pazarı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)