User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
112 sonuçtan 96 ile 112 arası

Konu: mtv yeni düzenleme motor gücü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce telefondan yazıyordum aslında tek örnekle anlatmak istediğim çok kritik bir durum anlaşılmadı kopukluk nedeniyle .

Daha net ve yalın şekilde devam edersek .

Ben AK Parti'ye oy veriyorum evet ve hadi çoğunluğa uyalım ilk gününden bugününe kadar tamamen zararlı bir partidir diyelim ortak görüşümüz bu olsun .

Madem böyleydi bende körü körüne savunmuyordum neden oy verdim ?

Öncelikle çok tanışıklığım olmayanlarında bildiği üzere zaten iktidara geldiği dönemden itibaren dedem Akp'de hem siyasi hem de dış işlerinde aktif rol aldı , şuan resmi olarak devamlılığını yaşı gereği bırakmış olsa da R.Tayyip Erdoğan'la belediye başkanlığı dönemi öncesi dostluğu olması sebebiyle de bilgi alışverişi ve çeşitli süreçlerin içerisindeki etkin rolü devam ediyor .

Bu sebeple iktidar partisine doğrusuyla yanlışıyla yakınlığım var ( izahını yapcağım sadece ailevi olmasından ziyade ) .

Fakat diyelim ki es kaza CHP veya MHP'ye oy verecek olayım ( hdp harici partiler de olabilir fakat karışmaması adına örnekleri bu 2 partimizden vereyim )

Yakın döneme bakalım CHP/MHP koalisyonu ile aday Ekmeleddin vardı hatırlarsınız ? Vasıflı mıydı ? Siyasetçi miydi ? Mevcut durumdan daha iyi olabilir miydi ?

Bunların cevabı her seçmene göre olumlu-olumsuz farklıdır evet ama asıl dikkat çekmemiz gereken noktaya gelelim kimin adamıydı? CHP/MHP , o dönem AKP ile kanlı bıçaklıydı bu koalisyon yanlış mıyım?

Şimdiye dönelim birlikteliklere bakalım halkın gördüğü , bildiği AKP/MHP değil mi ? Bu yarın isimler değişse de aynı şahıslarla devam edecek değil mi ? Evet . Istikrar var mı şimdi siyasetçilerde ? Hayır .
    Bu birlikteliğin yanı sıra televizyonlarda , kürsülerde bas bas bağıran bir de CHP var .

Devam edelim . Parti isimler farklı , görüşleri farklı , kuruluş amaçları farklı değil mi ?

Sorun Logo veya Parti değil tamamen içerideki şahıslar demeye getiriyorum oy pusulasında farklı logoya basmanın bu memlekete bir yararı olmayacak ŞAHISLAR aynı olduğu sürece .

Şahıslara neden mi bu kadar takıldık ?

Şimdi TV'yi açıyorsun MHP'lisin örnek veriyorum x vekil konuşuyor vatan,millet,sakarya, yedirmeyiz vs vs lan ne güzel diyorsun adamların ideolojisi benim kafa yapıma uyuyor yolsuz akp değil de MHP oranlarda varlığını belli etsin diyorsun basıyorsun oy'u MHP'ye

Ya da M.Kemal'in partisi CHP diyorsun mantık,akıl,ulusal kimlik,laiklik diyorsun vekillerimiz de öyle konuşuyor hepsi aklı başında nasılsa bizim hakkımızı yedirmezler diyorsun basıyorsun CHP'ye

E Meclis dışı durum öyle mi sorsana,araştırsana bu kadar partini görüşünü savunuyorsun icraat var mı yok mu bir takip etsene

Halk da bu yok ama , yukarıdaki X vekil napıyor halk dili ile anlatayım ; AKP'li CHP'li veya MHP'li aslında herşeyleri SÖZDE birbirine zıt görünen ve seçmen kitlesine bu şekilde lanse edilen diğer vekillerimiz mevcut iktidar ve tamamen sana ters görüşün vekilleri ile ortak ticari faaliyetleri adına sırf cebi ve koltuğu sallanmasın diye İHALELERE GİRİYOR senin hakkını yiyor ?

Akp seçmeni çomar , cahil , onları sorgulayamazsın yargılayamazsın denesen de elle tutulur sonuç elde edemezsin zaten bilgi yok fikri var ( ne yazıkki eğitim ana sebep defalarca yazdım )

E sen çok akıllısın hiç AKP'ye oy vermedin , verdirmedin , savunmadın değil mi ?

Hani senin görüşünü savunan memleket çıkarlarını savunan şans verdiğiniz TV'lerde kürsülerde cayır cayır şov yapan siyasetçileriniz nerede ?

Ana Muhalefet yan partilerin AKP bu kadar ipi yargı , yasama , yürütme , hukuk düzenini ele alırken çok AKTİF VEKİLLERİ neredeydi siz oy vermediniz mi neden müsaade ettiler de bugünlere getirdiler ?

Tek cevap basit bence ; Partisi ne olursa olsun siyaset camiasi seçmenini değil cebini,makamının düşündü bugün de karakterini makam ve mevki için sattı geçti .

Burada bu kadar uzun yazıyorum çünkü en azından kapasitemizi ve örneklerimizi mantıklı olarak savunabiliyoruz . Sadece bizim şu forumda klavyede konuşabildiğimiz ya da sokakta beyan edebildiğimiz kadar mantıklı görüşlere sahip olan bir iktidar , muhalefet ile dolu / donanımlı bir meclis olsaydı emin olun durum bu da olmazdı .

* Yazılarımda örneklendirme ve empati yapılsın diye karşıtlı terimler kullandım kimsenin üzerine alınmasına gerek yok
    @Schumi
    Bold kısma aldığım yere kadar bak AKP'ye oy veriyor ama olayın partiler üstü olduğunu şahısların yozlaştığını anlıyor diyordum.
    Herkesten önce aktif vekilleriniz nerde diye sormuşsun.
    Muhalefet edecek herkes içerde.
    Bknz: Enis Berberoğlu

2 yıldır OHAL ile yönetiliyoruz ve akp çoğunluğu ile süre uzatıltıkça uzatılıyor.

16 yılda 4 milyar ağaç diktik. İnanmayan saysın diyen bir Başbakanımız var. Onu da oraya biz getirmedik. Oy verdiğin parti de bile senin onayın olmadan lideri değişti. Ankara, Balıkesir ve İstanbul belediye başkanları görevinden alındı. Bunlara oyu sen verdin. Ama metal yorğunluğu diyerek görevden aldı. Bak seçim de aday göstermemezlik yapmadı direk görevden aldı. Senin oy verdiğin adamı sana sormadan görevden aldı yani milletin iradesini sikip attı.

Gel seni başbakan yapalım ve Konya'da tecavüz edilen çocuklar için neler yapıcağını konuşalım. Bir de hükümetin ne yaptığına bakalım.
    Vicdanen sinirden kudurur bunları yapanları yağsız kazığa oturtursun. Sanırım hükümet ve yandaşlarında vicdan yok. Vicdan olsa ülke böyle yönetilmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bold kısma aldığım yere kadar bak AKP'ye oy veriyor ama olayın partiler üstü olduğunu şahısların yozlaştığını anlıyor diyordum.
    Herkesten önce aktif vekilleriniz nerde diye sormuşsun.
    Muhalefet edecek herkes içerde.
    Bknz: Enis Berberoğlu

2 yıldır OHAL ile yönetiliyoruz ve akp çoğunluğu ile süre uzatıltıkça uzatılıyor.

16 yılda 4 milyar ağaç diktik. İnanmayan saysın diyen bir Başbakanımız var. Onu da oraya biz getirmedik. Oy verdiğin parti de bile senin onayın olmadan lideri değişti. Ankara, Balıkesir ve İstanbul belediye başkanları görevinden alındı. Bunlara oyu sen verdin. Ama metal yorğunluğu diyerek görevden aldı. Bak seçim de aday göstermemezlik yapmadı direk görevden aldı. Senin oy verdiğin adamı sana sormadan görevden aldı yani milletin iradesini sikip attı.

Gel seni başbakan yapalım ve Konya'da tecavüz edilen çocuklar için neler yapıcağını konuşalım. Bir de hükümetin ne yaptığına bakalım.
    Vicdanen sinirden kudurur bunları yapanları yağsız kazığa oturtursun. Sanırım hükümet ve yandaşlarında vicdan yok. Vicdan olsa ülke böyle yönetilmez
    .
    Bende bold kısma katılıyorum ve oy versem dahi diyorum ki bu uygulamalar yanlış , verilmemesi gereken ahlaki kararlar alınıyor ama bu OHAL'in ya da 3/5 sene öncenin mevzusu değil ülkenin içişlerinin AKP öncesinde de net bir duruşu ve yetiştirme tarzı olmamasının sonucudur .

Kaldı ki hal öyle bir hal oldu ki tanımadığın bir insanla örnek ; B16/MK8800 iğnelemeden ya da tezini üste çıkaracak imalar yapmadan birbirimize cevap bile veremiyoruz ( ilk cümlenin sonundaki ''anlıyor diyordum'' kısmının ne çeşitlerde kullanıp ne yönlere çekileceğini de çok iyi bilirim de ama yeri burası değil )

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mtv , ötv, benzin gibi kalemlerde hangi parti başa gelirse gelsin bu vergileri makul düzeye çekemez, çekmeyecektir de.Bu ülkede hiç bir zaman abd veya avrupa düzeyinde otomobil ve yan ürünleri vs. fiyatı olmayacaktır.

Neden ? Çünkü talep çok fazla.Bu halk tepkisiz.Herşeye karşı tepkisiz.İyiyde kötüyede.
    Çok paran olması senin bi malı kat kat fazlasına alman gerektiğini göstermez.Bizim hobimizi paylaşan insan zaten otomobile 1 milyon harcayacaksa yine harcar şu an ki sistemle bir otomobile verirken bunu 3 farklı otomobile yada daha üst segmentine harcar.

Günümüzdeki vergi sistemi Derviş modelidir ve hükümeti sıkışıklıktan kurtarmak üzere getirilmiş ve kalıcı olduğunda tepki gösterilebileceği belirtilerek dönemsel planlanmıştı.Fakat ses çıkmayınca ağarlaşarak devam edip gidiyor.

İstikrar konusunda size katılmıyorum.Belirli bir dönem içinde olsa inşaat alanında güzel rant sağlandı.Tabi rant kısmının arkasında mermercisi,betoncusu,demircisi,emlakçısı, mobilyacısı yani inşaat kalemleri satan,sağlayan kişiler de güzel iş yaptı.Ben bu dönemde şunu gayet yakından gözlemledim.Bu alanda iş yapan bi çok kişi farklı görüş sahibi olmasına rağmen akp ' yi desteklemeye başladı.

Sorun iktidar değil sorun bizim insanımız.Şimdi bizi alıp isveç'e , ordakileride buraya getirdiğimizi düşünelim.Bu sefer isveç 3. sınıf ,Türkiye ise avrupanın gözbebeği olur.Hatta Türkiye bilinçli bi halkla gerçekten dünyaya kafa tutar.

Şunuda söyleyim son olarak.Şimdi akp çıksa deseki.(Akp şimdiye kadar en fazla desteği alan ve şu an iktidarda olduğu için yazdım yoksa x bi partide olabilir )Samimi olarak herşeyi iyileştireceğiz .Dünyaya kafa tutacağız.Fakat bunun için kemerleri sıkmamız lazım , işte ambargo olacak mercedes bmw ayfon alamayacaksınız vs. dese bu halk bu iktidarı indirir

O yüzden hakediyoruz.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha bir sürü açık var ve dah adünya bir para lazım... bunlar bu şekilde düzenleme adı altında yapılan kazıklarla her zaman olduğu gibi vatandaştan çıkarılacak

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 e kadar her sey guzeldı.
    Begenmedıgınız chp nın getırdıgı bankacılık kanunu ve yenı ekonomık duzenlemeler sayesınde global krız tayyıbın deyımıyle teget gectı.
    Yanı verılecek partı yok demek sacma. Mhp chp dene adamlar var,iyi partı de de olabılır.
    Akp nın kadrolarında da cok ıyı adamlar var ama demokrası olmadıgı ıcın kendını gosteremıyorlar.
    Isın ozu;ben gıdersem devlet yıkılır zıhnıyetı ıle yoneten kısı,agzıyla kus tutsa yanlıs yapıyordur... cunku herseyı ben bılurım anlayısı var,bu sayede ılerlemek mumkun degıl. Bır kısı herseyı bılemez.
    Bakın 2008 den sonra cepten yemeye basladık,2013 den ıtıbaren donulmez noktalara geldık.
    Paramuz degerlıydı 10 sene once,herseyı ıthal etmeye basladık. Uretımı rant ugruna baltaladık. Bır cok sektor ya bıttı ya can cekısıyor.
    Pırınc bugday bulgur vs hep ıthal,ınanabılıyırmusunuz? Yumurta ıthal edıyoruz aq!
    Sımdı hayvancılıgı,tarımı ve ara uretım sanayını canlandırmaya calısıyoruz!
    Yanı bugun ku durum,afrın yada ekonomı savasları yuzunden degıl. Eskıden berı yapılan hatalar toplamıdır.
    Nedense ıthal edılen urunlerı hep yandaslar getırmıs... sasırdınız mı?

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hükümet: Kulak arkası caizdir.
    Instagram: mutusgarage

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyasetçileri teknik direktör gibi düşünün, halk ise futbolcu .. Bu kadro ile anca bu kadar oluyor kısaca.. Ülkenin eğitimi artacakki karlı ürünler üretip satıcak, yepye projeler geliştirecek insanlar yetişecek .. Yoksa Yozgatlı Mehmet emmi ile Çorum'lu Ali dayı ile anca bu kadar oluyor.. Konya'lı bilim insanları ise malesef yetersiz.. İ
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksik oldu

Stadyum ihalesinde sırf şirketleri kazandın diye el ele kol kola omuz omuza kardeşçe giren AKP,CHP,MHP’li siyasetçilerin oluşturduğu birleşim grubunun teklifini gördükten sonra kusura bakmayın meclistekş hiç bir kolpacıya güvenim yok
    Şimdi bizim sütçünün yoğurdu ekşi ve sulu. Diğer mahalle sütçüsününde yoğurdu ekşi çünkü su katıyormuş oda. Ama ona oy vermem. Bi kere bile denemem.

Gibi oldu bu. Madem herşeyin farkındasın. AKP'nin yanlışlarına rağmen oy veriyorsun ki adamların herşeyi yanlış. Sadece rant değil. Hukuk başta olmak üzere herşeyi yanlış. Başka parti dene belki o adamlar sadece menfaatte yanlış yaparlarda hukuk başta olmak üzere diğer kaybedilenler geri gelir. Sen bile şans vermiyorsan bu halk ne yapsın. Çünkü sen farkındasın. Halk farkında bile değil.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyasetçileri teknik direktör gibi düşünün, halk ise futbolcu .. Bu kadro ile anca bu kadar oluyor kısaca.. Ülkenin eğitimi artacakki karlı ürünler üretip satıcak, yepye projeler geliştirecek insanlar yetişecek .. Yoksa Yozgatlı Mehmet emmi ile Çorum'lu Ali dayı ile anca bu kadar oluyor.. Konya'lı bilim insanları ise malesef yetersiz.. İ

bu paradigmaya göre Trump'ı seçenler de, zamanında Çiller'i, Demirel'i, Ecevit'i seçenler de cahil halk olur. akp'nin seçim kazanmasını sadece eğitimsizliğe bağlamak ne kadar mantıklı inan anlayamadım... dersin ki eğitimsiz bazı insanlardan da oy alıyordur, kabul edilebilir, düşünülebilir vs. ancak oy verenlerin tamamını tek bir yargı ile şablonlamak açıklayıcı değil bence. akp'nin yada herhangi bir x partisinin savunulur yanları olur olmaz, benim ilgi alanım o değil ancak oy veren insanları ki bu her kesim için geçerli aşağılamak hiç ama hiç uygun değil.

Uygulanan politikaları, protokolleri eleştirmek-tartışmak daha yerinde olur. Mesela; akp'nin neo-liberaller politikalarının kamuya, devlete verdiği zararları tartışmak gibi, yeni seçim kanunu, para politikaları, hukuk sistemi, adalet mekanizmasının işlevsizliği, sosyal eşitsizlik vb.. Partilere oy verenlerin neden oy verdiğini analiz etmeden, basma kalıp kavramlarla yorumlamak sonuca yönelik yardım sağlamaktan öte sadece konuşup konuşup stres atmaya yarayabilir, çözüm sunmaz.

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bold kısma katılıyorum ve oy versem dahi diyorum ki bu uygulamalar yanlış , verilmemesi gereken ahlaki kararlar alınıyor ama bu OHAL'in ya da 3/5 sene öncenin mevzusu değil ülkenin içişlerinin AKP öncesinde de net bir duruşu ve yetiştirme tarzı olmamasının sonucudur .
    Yanlış diyoruz orada kalıyor, başkasına şans vermedikten sonra bilemeyiz ki ne olacak acaba yanlışın %kaçı düzeltilecek. Evet bütün siyasetçiler kendi cebini düşünüyor, herkes bir sektörde ve siyasetin neresinde olursan ol akıl almaz rakamlara değişik ihaleler alınıyor. Hiç mi olmadı her partinin en az bir belediyesi vardır, adam hiç bişey yapmazsa önce yanındakilere imarsız çamlık arsa toplatır sonra imara açtırır bu zaten yapılıyor ama bu kadar olurmuydu bunu bilemeyiz.

Misal başta chp'nin olduğunu düşünelim cemaat yurtlarının hiç birine el altı anlaşmalarla müsaade verip, böyle sonuçlar doğmasına yol açılmayacaktı(bence).

Yada herkes yiyor eyvallah yiyor ama ayyuka çıkınca koltuğundan kalkmasını biliyor(idi). Deniz Baykal mesela eşcinsel kasedi bile çıksa alakadar olmazdım bana ne kimi sevdiğinden, ha ama ilişki yaşadığı insana mv/bakanlık(tam hatırlamıyorum ikisinden biriydi) veriyorsa evet koltuktan inerek iyi yaptı bence. Bu olay bilinirken orada oturmaya devam etse beni salak yerine koymuş olurdu.

Eğitim ülkede aşağı çekiliyor, eğitim almanın cazip bir yanı yok ülke içinde kalınacaksa bugün en iyi eğitimi al başlangıç maaşın 10k (doktor harici duymadım) olsun babadan gelen birşeyin yoksa bir senede 1 golf alamıyorsun. Yada ekonomik anlamın dışına çıkalım, verilen eğitimin verimi bence gayet yetersiz. Bunu da dünya çapında girdiğimiz değerlendirmelerde her seferinde düşen sıralamalarımıza bakarak söylüyorum. Bunun sebebi(bence) eskiden torpil 1-2 kişiye geçilirken şimdi tüm kadro torpille doluyor.

Bir sürü yanlış hareket var biliyoruz ama en azından son zamanlarda artan ve hepimizi aşırı derecede rahatsız ettiğini düşündüğüm taciz/tecavüz vakaaları için yasal düzenlemeler, alınan kararlar olması gerektiği gibi mi? Misal karısına tecavüz eden adamın 2 senede çıkması ama tecavüzcüsünü öldüren kadının cinayetle yargılanması yada tacizcinin ceza almaması adli kontrolle salınması ve daha niceleri hepimiz biliyoruz bunları.

Hadi yasal düzenlemeyi de geçelim CB'miz ülkede sevilen ve sözü dinlenen bir lider, çıksa dese ki bu olaylar için yanlıştır yapanda bizden değildir. Bence sadece bununla bile olumlu yönde sonuç alınabilir. Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, perdesiz evde ya satılıktır ya kiralıktır diye ülkenin yarısının anasına bacısına söven adamı eleştirse mesela.

Yani ekonomi vs. geçiyorum burayı; özgürlüğümüz, vatandaşlık haklarımız korunsa, saygı duyulsa bile yeter bence. Yoksa bmw'lere mercedes'lere binmesekte mutlu oluruz. Yeterki kimse inancından, tarzından dolayı dışlanmasın herkes istediği hayatı yaşasın ama mevcut iktidar buna da saygı duymuyor zaten bu yüzden yukarıda yazdıklarım yaşanıyor. Evet belki eğitimle olacak bir gecede olmayacak ama bunun üzerine hiç bir çalışması yok. Aksine bu bizdendir, bu değildir mantığıyla ilerliyor.

Ben cidden CHP'nin lideri değişene kadar oy vermeyi düşünmüyorum çünkü son zamanlarda yaşananlar ve olaylar karşısındaki tutumu ben temsil etmiyor. Afrin harekatı konuşmasında Allah Mehmetçiğin yardımcısı olsun dedikten sonra yuhlayan adamlar bence ihraç edilmeliydi yada salondan kendisi kovmalıydı ama kayıtsız kalmamalıydı. Türkiye kan ağlarken cenaze cenaze gezen saygıdeğer mv'leri ihraç etmeliydi. Yıllarca cemaat karşısında hakkı yenen diğer partililerin hakkı için bağlantı gördüğü herkesi ihraç etmeliydi ama yapmadı. Bu yüzden beni temsil etmiyor, ben bunları yanlış buluyorum ve malesef kayıtsız kalamıyorum.
    Superb

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi tarafta apartman yöneticisi kilicdaroglu diger tarafta yanci bahceli, 90 larin karanlik isimlerinden ne oldugu belirsiz meral aksener, diger tarafta sivasta adam yakan yobazlardan saadet baskani. sec begen oy ver.

bu ülkenin yeni bir kana yeni bi olusuma ihtiyaci var. 20-30 yildir siyasette olan adamlardan hayir gelmez ama ati alan üsküdari gecti hic ugrasmayin.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşlar hafta sonu kuru yemiş almak için gimat toptancılar sitesine gittim. Ceviz ve ay çekirdeğini Çin'den alıyormuşuz.

Sadece ceviz ve ay çekirdeği değil tabi. Samandan bademe hemen hemen her şeyi ithal ediyoruz.

Şaka gibi değil mi Bizim köyde ceviz ağacı vardı, hiç bakmasan bile kilolarca ceviz verirdi. Keza ay çekirdeği de zor değil yani.

90'lı yıllarda ilk okula giderken kitaplarda "Türkiye gelişmekte olan ülkelerdendir" ve "Türkiye bi tarım ülkesidir" cümleleri yazardı hep.

Artık "Türkiye krizde olan ve gitgide dibe doğru yaklaşan bir ülkedir" ve "Türkiye'nin başlıca geçim kaynağı halktan alınan vergilerdir" yazsın kitaplarda.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sokak arası çakma rezidans bahçesinden toplarız cevizleri butik butik.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacılar hocalarda arıyoruz çareyi 2018 yılında sorun bu. Hoca efendi bi üflüyor dolar düşüyor üflemiyor dolar, borç, ötv, mtv... Zehir gibi bilim adamlarımız var bizim onlarda arasak çareyi? neyse neyse asansörden yazıyorum halvet şartları oluşan varsa silebilirim

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben cidden CHP'nin lideri değişene kadar oy vermeyi düşünmüyorum çünkü son zamanlarda yaşananlar ve olaylar karşısındaki tutumu ben temsil etmiyor. Afrin harekatı konuşmasında Allah Mehmetçiğin yardımcısı olsun dedikten sonra yuhlayan adamlar bence ihraç edilmeliydi yada salondan kendisi kovmalıydı ama kayıtsız kalmamalıydı. Türkiye kan ağlarken cenaze cenaze gezen saygıdeğer mv'leri ihraç etmeliydi. Yıllarca cemaat karşısında hakkı yenen diğer partililerin hakkı için bağlantı gördüğü herkesi ihraç etmeliydi ama yapmadı. Bu yüzden beni temsil etmiyor, ben bunları yanlış buluyorum ve malesef kayıtsız kalamıyorum.
    Aslında bu son paragraf son 2 yada 3 seçim de gelinen durumun asıl faturasıdır...

Beceriksizlikte master yapmış Parti başkanları inatla o koltuğu bırakmazken diğer taraftan "Biz vatan Sevdalısıyız, Biz vatanımıza hizmet için varız" diyerek slogan atıyor. oysaki o vatanı gercekten sevse, Milletin yeni bir kana, yeni bir isme ihtiyaç duyduğunu bilir ve İstifasını verir.

Peki İstifa ediyormu? tabiki hayır...
    Durum böyleykende Hepimizin sonu hayırlı olur inşallah.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otv zammı geri çekildi. Hurda onaylandı.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayyıp ımzalamadı....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler