User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Iphone Tuş Sorunu ve Servisin Cevabı !!

egemenerenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim iphone 5c kullanırken ekran hareket ediyordu mediamarkt'tan garantiye yolladım ve tam 30 iş günü içinde cihaza hiç bir işlem yapılmadan kullanıcı hatası olarak kaynaklı dendi, 20 iş günü yasal süre olmasına rağmen sıfır cihaz teslim etmediler.

şuan iphone 7 kullanıyorum ve 3. ayda home tuşu bozuldu pupadan garantiye yolladım garanti kapsamında değişti,
    garip olan ise ablamın ses kısma tuşu içeriye hafifçe girik duruyor diye ESC firmasından garantiye yolladı ve Sıfır cihaz yolladılar.

bu iş bence tamamen firmanın keyfine göre.
    T Y P E R T U R K E Y

KARALOM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egemenerenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim iphone 5c kullanırken ekran hareket ediyordu mediamarkt'tan garantiye yolladım ve tam 30 iş günü içinde cihaza hiç bir işlem yapılmadan kullanıcı hatası olarak kaynaklı dendi, 20 iş günü yasal süre olmasına rağmen sıfır cihaz teslim etmediler.

şuan iphone 7 kullanıyorum ve 3. ayda home tuşu bozuldu pupadan garantiye yolladım garanti kapsamında değişti,
    garip olan ise ablamın ses kısma tuşu içeriye hafifçe girik duruyor diye ESC firmasından garantiye yolladı ve Sıfır cihaz yolladılar.

bu iş bence tamamen firmanın keyfine göre.
    hepsi aynı yere gönderiyor diye biliyorum bence ordaki teknisyenin keyfine göre
    Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuzenim 6si batarya degisikligi icin apple storea goturmus Hollandada, ekraninin da ufak bi kismi catlakmis aslinda. Batarya degistirmisler, ekrani da degistirmisler orjinalle sormadan. 160euro ekran, 29 batarya. Sadece bataryayi istemisler..

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ay önce abimin Imac bozulduydu görüntü gelmiyordu ekrana servisine götürünce yenisi alın demişler abimde meraktan hazır bozuk diye paramparça sökmüş bana verdi parça parça satayım diye bende can sıkıntısı toplayam da öyle satam dedim youtube videolarına bakarak topladım bastım düğmesine akşama kadar kullandım pc yi abime verdim geri 3 aydır problem yok çalışıyor.

Sırf hiçbir özelliği olmayan markası için tonlarca para verdiğiniz telefonun bozulunca yaptırılmaması ve yapmamak için firmanın bahane üretmesi ne ilginç
    DR. OWL

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim cihazda 6s. 3 ay kaldı garantisinin bitmesine. Apple servisine gittim. Cihaza test yaptılar.

Şebeke problemi yaşıyorum , karşı tarafa şebeke sesi gitmiyormuş (dıt dıt sesi , direk açıyormuşum telefonu) kameram iyi değil , diğer 6s cihazlarla kıyasladığımda flu ve net çekim yapmıyor. Bataryam çok zayıfladı. 506 kere boşalmış bataryam.

Ses ve şebeke problemi yüzünden ekran değişimi yapılacağını söylediler. Ben ise direk yenisi ile değişim istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim cihazda 6s. 3 ay kaldı garantisinin bitmesine. Apple servisine gittim. Cihaza test yaptılar.

Şebeke problemi yaşıyorum , karşı tarafa şebeke sesi gitmiyormuş (dıt dıt sesi , direk açıyormuşum telefonu) kameram iyi değil , diğer 6s cihazlarla kıyasladığımda flu ve net çekim yapmıyor. Bataryam çok zayıfladı. 506 kere boşalmış bataryam.

Ses ve şebeke problemi yüzünden ekran değişimi yapılacağını söylediler. Ben ise direk yenisi ile değişim istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
    Benim 4s varken sadece batarya problemi vardı, arkadaşın tavsiyesine uyup çok ısınıyor, wifisi de sorunlu çekmiyor dedim şikayet formuna. 1 hafta sonra sıfırını verdiler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler