Allah belâlarını versin. Hayvancagiz onca müdahaleye rağmen hayata tutunamamış maalesef. Hayatımda boyunca hiç bir hayvani bile incitmemisimdir bunu yapan insanmidir aklı melekelerini yitirmiş dengesiz birileri yapabilir bunu
Printable View
Allah belâlarını versin. Hayvancagiz onca müdahaleye rağmen hayata tutunamamış maalesef. Hayatımda boyunca hiç bir hayvani bile incitmemisimdir bunu yapan insanmidir aklı melekelerini yitirmiş dengesiz birileri yapabilir bunu
Bahçeli açıklama yapmış "Köpeğin hâli gözümün önünden gitmiyor." diye.Kader kurbanı deyip af istediğin statüdeki adam yapmış bunu.Çelişkiye bak!
Allah şu canın yaşadığı acıların kat kat fazlasını versin inşallah.Şu haberleri gördükçe kahroluyorum kafayı yiyorum bunlar sadece bizim gördüklerimiz kim bilir kaç can böyle katlediliyor.Vahşi olan hayvanlar değil,insanlar.
https://s8.postimg.cc/bojhr1ilh/Dfwohry_Xc_AEOJ0_Q.jpg
Sinirimden gece uyku tutmadı, inşallah hesabını sorarsın gittiğin yerde..
bayramım zehir oldu, hanım 3 gündür ağlıyor, Allah belalarını versin!!!
Bunu yapana aynısının yapılmasını en kalbi dileklerimle diliyorum.
Bunu yapan insan olamaz nasıl bi pisikolojide olabilirki bi canlıya bu vahşeti yapıyor aklım almıyor
Aynısını bu vahşeti yapana yaşatacaksın elini kolunu kesip atacaksın ormana ama yinede bu yavruya yapılan canice olayın çözümü olmayacak inşallah yapan bulunur cezasınıda devletten önce biri verir diye dua ediyorum
Yazdım yazdım sildim ne yazsak ne çizsek boş.Şu olayın lafla izahı yok.Allah belasını versin yapan ****** evlatlarının.
Dünya çağ atlıyor,insanlık giderek gelişiyor ve hayvanlara verilen önem seviyesi yükseliyor;ama bizim burada her şey tersine ilerliyor.
Gün geçtikçe daha da yobazlaşıyoruz,yozlaşıyoruz.
Bunu yapana aynısını yapacaksın sonra ibret-i alem olsun diye sürükleyeceksin sokaklarda o......cocuklari
"Rabbim der ki; hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar."
Haberi gördüğümden beri yapanın ceddine fütursuzca sövüyorum..Ulan kimsemi sevmedi seni,nasıl bir nefret barındırıyorsun içinde..İşin dahada kötüsü bunu yapan o.çocuğuyla aynı havayı soluyoruz.
Kısasa kısas.
Su is makinesi ikilemi bile insani supheye dusurmeye yetiyor. Sanki yapan belliymiste, onu korumak icin boyle bir rapor olusturulmus gibi.
Zannimca is makinesi olayi yalan. Nasil bir is makinesi ki, hayvanin sadece bacak ve kuyrugunu kesiyor da; govdesine, kafasina zarar ver(e)miyor?! Suphesiz bu bir canlinin isi ve bunu yapan mahluk, sadece yapabildigi icin yapiyor.
Umarim bu isin adaleti obur tarafa kalmaz.
Geç gelen adalet, adalet değildir. Yaşadığımız dünyayı güzelleştirmek için adaleti burada sağlamalıyız.
İş makinesi işi biraz hikaye geldi banada. Doktor raporuda insanın yaptığına yönelik. Sadece 4 bacak ve kuyruk kopmuş. İş makinesi, biçerdöver gibi makinede böyle kazalarda yavru hayvan paramparça olurdu.
İnşallah bulunup cezası verilir. Arabesk anlayışcılar diğer tarafta adalet sağlanacak diye bu dünyayı yaşanmaz hale getirdiler. Oldu olacak kapatalım mahkemeleri diğer tarafı bekleyelim.
Orrrospu çocukları!!!
Beyler, sinirden elim ayagim titriyor!!! Videoyu izledim, aq oc lari bu Suriyelilerin Allah belasini versin!!!
Videoyu izlemedim ama bülent abininde bahsettiği uzere bir kaç tane suriyeli piç yapmış