Abi videoyu izlemeyin yemin ediyoeum asabim dahada bozuldu.
Printable View
Abi videoyu izlemeyin yemin ediyoeum asabim dahada bozuldu.
İş makinesi diyenler var ama iş makinesi, biçerdöver gibi makineler bu kadar ufak bir yavruyu paramparça eder.
Fotoğraflar var kör bıçakla kesilmiş gibi bu zavallı.
____
Yukarıda videodaki çocuk demeye dilim varmıyor 3-5 seneye köşebaşında bir insanın boğazını keserler yada birine tecavüz ederler.
Sırf millet Suriyelilere kin beslemesin, infial yaratmasın diye kepçe operatörü yaptı diyorlar. Aynen aynen, milim kaydırmadan çok düzenli bir şekilde götürmüş hayvancağızın uzuvlarını.
Diyecek hiç birşey bulamıyorum artık, meteor falan düşşse de toptan kurtulsak ya .mk yerinde
Video yokmu eşkaller belli mi bide biz görelim serefsizleri belki yol da falan denk geliriz olur ya
Bu kadarı tesadüf olamaz. Ola ki aynı köpek olmasın ne farkeder? Gereken yapılmalı. Ulan çocukları geçtim bunların ana babaları nasıl bir pislik surusu ki böyle bir evlat yetistiriyorsun. Ne biçim insanlar var Allah ıslah etsin şerefsiz pi*ler. Bu olay doğruysa ve iş makinası diye örtbas ediliyorsa onlar da bunlar kadar şerefsizdir.
Tam şu olayı unutmaya çalışıyorum, önüme bi köpek geliyor. Nasıl bi ülke olduk o.çocukları ya
aynısını bu o.ç larına yapacaksın. Videoyu çekende belli ki büyük. Çekim açısından belli. İzleyemedim içim kaldırmadı
a haberin bacakları kesilen kopek haberi - ekşi sozluk
Abi bunlar nasıl bir kansızdırlar. Nasıl bir vicdan eksikliği sizdeki. Ulan öbür tarafta mahkemeyi rte mi yapacak köpekler, neyi savunuyorsunuz?
Bunlara insan diye acıyanın da arap diye din kardeşi diyerek hoşgörü gösterenin de geçmişini skim. O yavrunun tırnağını milyon suriyeliye değişmem. Bunlar nasıl vatansız karaktersiz soysuz bir topluluk ki tek bildikleri hayvan üremek. Bunları memlekete doluşturanların ayaklarını da keserler inşallah.
Bakıyorumda yandaş medya, trt, twitterdaki troller olayın üstünü kapatmaya çalışıyor.
Ne olduğu önemli değil, adamlar her kötülüğü savunuyorlar ve bir şekilde üzerini örtüyorlar.
başka bir durum olsa anında bulurlar rant sağlarlar ama bu ****** çocuklarını bulacak ne vicdanları var ne insanlıkları.. Aynısı bu piçlere yapılmadan asla içim rahatlamayacak.
instagram da video uçmuş hemen. oç ları pisliği pislikle kapatıolar
videoyu izlerken kanım dondu. bunu yapanlar katıksız ****** cocukları başka acıklaması yok.
Haberde okuduğuma göre ot biçilmiş o civarlarda bahsedilen makine ot biçme makinası yatay döner bıçaklı bir sistem ki hayvan yavru olduğu için demekki fark edilmemiş otlar arasında iken biciverdi. Bu makina çok tehlikelidir kullanım esnasında bir hata yapsanız ölümcül sebeblere neden olur.
Büyük ot biçme makinesi veya biçerdöver gibi makineler 25 cm'lik bu yavruyu pastırma gibi dilimler veya parçalar. Hayvanın ilk bulunduğundaki sansürsüz fotoğrafları var. Böyle bir kaza olmadığı açıkça belli. Veterinerin raporuda insan eliyle yapıldığına yönelik.
Bu kansızlar sözde müslüman geçiniyorlar. Allah belalarını veir inş en kısa zamanda çeke çeke geberirler. 1-2 sene önce mersindemiydi sokak hayvanlarını kesip satan bir suriyeli kasap çıkmıştı haberlere. Bunlar insan değil.