Bunu yapan insan olamaz......
Printable View
Bunu yapan insan olamaz......
***** bacını sikiyim ****** çocuğu
İnşallah bulunurda aynısı yapılır
Psikolojim bozuldu.
Vali biliyor muhtemelen, su an bu picleri aileleriyle sehir disina cikartmiyorlarsa hic bir sey bilmiyorum!!!
Beyler aramizda bir sutu İzmitli Adapazarli Sapancali var, nerdesiniz ses verin!
Videoyu şimdi izledim 2-3 tane suriyeli orusbuçocugu yapıyor . Bulunup hemen gereken yapılmalı o iş makinesi yüzünden oldu diyenleride allah cezalarını versin .
Az önce bi kanalda haberde gördüm. Güya greyder yol kenarını temizler olmuş diye, pek inandırıcı gelmiyor.
Şimdi milliyet haberde suriyeli piçlerin görüntülerini kaldırıp kepçe operatörü göz altına alındı haberi var a...q ülkenin satılmış serefsizler hep bi algı hep yanlış yönlendirme kandırma iste ülkeye sokulan piçlerin ve satılmış medyanin son durumu.Bu serefsizler benim vergimle benim paramla besleniyor allah buna çanak tutanlarinda bunları ülkeye sokanlarinda......
****** cocuklari agliyorum lan dunden beri
dünden beri sosyal medyada zavallı zaten. acıkcası ben o halden sonra yaşamasından çok ölmesi daha hayırlı olacağını düşünüyodum ki bugün hayta gözlerini yummuş.
yıllar önce iş yerinde yavrulayan bir kedi bulduk. 3 tane yavru 1 tane ana.
elimizden geldiğince beslemeye başladık.1 gün sabah iş yerine geldiğimizde birinin boynu kesik birinin kolu yok birinin bacağı yok seklinde bulduk.meğersem bir erkek kedi (garfield tipi) karnını doyurucak ve egemenliğini devam ettirecek diye kıymış zavallı yavrulara. o günden beri turuncu kedileri silmem.
şimdi bu konuyu görünce ulan bunu hangi insan evladı yapabilir diye düşünürken acaba mı diye kendi kendime sordum aslında. uğur abinin soylediği bi ihtimal .
hatta birkaç haberde iş makinesi de deniyor.
Yapan suriyeli o cocuklarini bulamazmiyiz? Yada bulduramazmiyiz ciddi sinirim bozuk
https://resmim.net/f/mojdKr.jpg
@uokuyan adlı kişinin Tweetine göz at: ℂ★ Ulku Okuyan ℂ★ auf Twitter: "Yavru kopek vahşetiyle ilgili bu video facebooka duştu. Yapanlar suriyeli deniyor.aynı kopek mi bilmiyorum ama acil gerekenler yapılsın lutfen… https://t.co/hIB6kh2kQg"
Bu piçleri tanıyan varmı ?
2 askerimizi diri diri yaktılar, hani montajdı ya! bunu da mı 2 sene kabul edecekler??? bence aileleri çıkartoıyorlar şu anda ilçeden, video çıkana kadar neden kimse açıklama yapmıyordu?
edit: ilk sayfadan sonrasını okumamıştım. surıyelıler hakkında goruntu var mı ?