Video bu olayla ilgili olmayabilir, ama ben hala greyder bicaginin bunu yapabilecegine inanmiyorum!!!
Printable View
Video bu olayla ilgili olmayabilir, ama ben hala greyder bicaginin bunu yapabilecegine inanmiyorum!!!
Yol kenarlarının otlarını aldıkları makinenin bu şekilde hasar vermesi çok mantıksız. Sadece ayaklar ve kuyruk. O makine bu kadar küçük bir hayvana denk gelse kanlar içinde kalan hayvan köpek mi, kedi mi, köstebek mi, çok büyük bir fare mi onu bile anlayamazdık.
Şu köpek haberine verilen tepkiyi destekliyorum
Fakat biz neden diğer konularda böyle sitemkar olmuyoruz onu anlamıyorum
Ben kendi adıma konuşursam haksızlığın olduğu her konuda tepkimi göstermeye çalışıyorum dostum, bu olay çok başka ufacık masum bi yavruya bunun yapıldığını görmek psikolojimi bozdu ,ben yolda yürürken bi karınca böcek görsem adımımı başka yere atan bi insanım ama bu ****** çocuğununu baltayla parçalayabilirim.
İnsanlığımdan utanıyorum .
Bi ****** çocuğu daha
bu arapalar nasıl iğrenç insanlar diyenler var da. Daha yeni mi tanıdınız. Osmanlıyı sevmem akıllı olsalardı dünyayı hala yönetiyor olurlardı. Bilim adamı varken din adamlarını dinledikleri için yok oldular. Mustafa Kemal i dinlemek varken Enver i dinlediler. Sülaleleri daha beter olsun. Ama Osmanlı tarihini bilen biri bile Arapların bir kese altın için kendi karısını çocuğunu satacağını bilir. Ama biz övdüğümüz Osmanlının tarihini bilmediğimiz için Araplara kucak açıyoruz. Arabistanda yaşarken gittiğim ilk hafta öğrendiğim ilk şey Mısırlı ve Arap a sakın güvenme arkadaşlık etme. Bunu bana söyleyende Hintli. Daha Türk tanımıyordum. Sonra Türklerle tanıştım aynı şeyi onlardan da duydum.
Bu gerizekalılar bu pisliklere kucak açtı. Ulan bayramlarda izin veriyorsun hiç üst araması yapmadan burada kazandıkları paraları oraya kaçırıyorlar. Sonra gelip bir sonraki bayram aynısını yapıyorlar. Sonra ekonomi neden boktan döviz neden yükseliyor.
BU yavrucağın halini gördüğüm andan beri içim de bir sıkıntı hüzün var. Gözümün önünden o hali gitmiyor yavrucağın. Bu kadar mı vahşisiniz bu kadar mı sadist. Ben artık ilahi bir adaletin olduğuna da inanmıyorum. Bu yavrucak o acıları çeker iken nerdeydi bu adalet. Yada yanan askerlerimiz o acıyı çeker iken..Örnekler bitmez.. Dünyanın sonumu geliyor başımı bilmiyorum. Ne olacaksa olsun artık da bu mutsuzluk umutsuzluk halinden kurtulalım.
Şu köpekcikle fotoda bile göz göze gelmeye çekiniyorum. Gözlerine bakamıyorum. Bu caniliği yapanlarla aynı türden olduğum için kendimi suçlu hissediyorum. İnsanlığına sokayım ben bunların. Cani piçler.
Çocukların videosu eski ve onlar yapmamış.
Emniyet amirliğinin twitter’ından açıklama;
Turk Polis Teşkilatı auf Twitter: "16.06.2018 tarihinde bir cok sosyal medya ve haber sitesinde yayınlanan yavru kopek katliamına yonelik Suriyeli cocuklara karşı provokasyon iceren haberler ve video ile ilgili basın acıklaması.
Detaylı bilgi icin;
https://t.co/2Z6TLHlRng… https://t.co/Jg5QbxUM0S"
Konuyu sadece uzaktan gördüm hatta bugün bir yerde sakarya'da geçtiğini okuyunca özellikle baktım. Da bir şey dikkatimi çekti. En çok kızgınliğa sahip olanlar kedi köpek ya da daha doğrusu hayvan sahipleri. Kotu bir şeye tepki koymamız için yakın mı olmamız gerekiyor konuya?
Suriyelilerin alayının köküne. Alanın getirenin Allah belasını versin..de insan olmayı biz millet olarak unuttuk dışardan gelenden iyi bi şey zaten bekleyen var mı?
Samsun’da Şehir Eşkıyaları Doktoru Darp Etti haberi samsun haber
Şu haber yer buldu mu acaba medyada? Kamuoyu degisirken bile malzeme olmuyoruz dikkatimi cekti o yuzden yazıyorum. Foruma atayim dedim link bile bulamadım. Karşısındaki varlığın canlı olduğunu idrak edemeyen varlıklarla aynı havayı soluyoruz farkında mısınız? Insanların en muhtaç durumlarında yanlarında bulunan biri olarak şunu söyleyebilirim ki ne zaman bencil olmayı bırakabilir baska insanların da var olduğunu kabul edersek o zaman sırayla sorunları cozucez. Spesifik daha doğrusu öldürücü bir hastalığa sahip olmayan, 30 gündür çektiği ağrısı için acile karısını getiren adam yanda kalp krizi ya da 112den gelen her an kayacak hasta ile uğraştığımı görmesine rağmen ortalığı birbirine katmıyor ya da dünyadaki tek hastalık kendisinde gibi davranmıyorsa o zaman insanlara guvenebilir ve bazi seyleri tartisabilirim. Insana saygisi olmayan birinin hayvana saygısının olmasını beklemek apayrı mantıksız yoksa.
O küçük yavrunun o halini görüp de ici parçalanmayan zaten insan değildir ama bizim sorunumuz coook çok fazla.
Bazı paylaşımlarda büyü için kesildiğini söyleyenler var. Üste buna benzer bir ornek köpek büyüsü Kopek buyusu - Nedir, Nasıl yapılır, Nasıl Bozulur yavru olması şart ve siyah olacak?
Bu olay çok hızlı yayıldı ve tepki çekti.
Bir gün önce kuşadasında site basıp sokak hayvanlarını pompalı tüfekle vuran adam var. Plakası, eşgali belli olduğu halde hiç duyulmadı.
Ondan bir gün önce ankarada başları, ayakları, kuyrukları kesili halde 4 yavru kedi bulundu. Fotoğrafları tesadüfen denk geldi. Tam bir vahşet olmasına rağmen duyulmadı bile.
Ondan bir gün önce şehir dışında hayvan beslenlerin olduğu yerde bir adam dobloyu çekiyor, yatan köpeğin üzerine işiyor, arabaya binip köpeğin üstünden geçip basıp gidiyor. Bir kadın videoya çekmiş plakası falan belli. Ya o köpeğin can çekişerek öldüğünü gördüm psikolojim bozuldu cidden.
Saymakla bitmiyor ki olaylar. Geçen bir doktor arkadaşımı dövdüler ankarada. Acilden giren herkes kırmızı olarak girmek istiyormuş. Uzuv kaybı olan motorsiklet kazası gelmiş en öne onu almışlar. Soğuk alğınlığı olup kırmızıdan girmek isteyen bir vatandaşın ailesi yarım saat dayak atmış buna. Motorsiklet kazasıyla gelen gençle yarım saat kimse ilgilenememiş.
Ya o kadar çok şey var ki insanlar tepkisiz hale geldi.
İnsanlar birbirinden nefret ediyor.
İnsanlar her şeyden nefret ediyor.
Sadece nefretle kalmıyorlar, bir yerlerden bunu çıkarıyorlar.
Evde eşini dövüyor, sokakta kediye tekme atıyor, birinin arabasını çiziyor, iş yerinde arkadaşıyla kavga ediyor.....
Dün Erdoğan çıktı "bu şiddet olaylarında para cezası artacak" dedi.
Para cezası artsa ne olacak? Adamı yakalamıyoruz, cezasını vermiyoruz.
Dün yine mitingde İnce çıktı. "Çocuklara sevmeyi öğreteceğiz" dedi.
Bizim nesil gitti artık. Böyle şeylerle yaşamak zorundayız. Nefret yüklü insanlar var. Çocuklara sevmeyi öğreteceğiz ki gelecekte bunlar olmasın.
Bugün yavru hayvanın bacağını kuyruğunu kesen, yarın köşebaşında boğazına bıçak dayar. Okul çıkışında öğretmenini döver. Hastaneye gitse doktora saldırır.
Diyecek bir şey kalmadı, sözün bittiği yerdeyiz.
Biraz evvel okudum, yine Sakarya'da bir köpeğin patilerini asitle yakmışlar.
Eğitimsiz nesiller yetiştiği sürece toplumda görülen sosyopat vb. kişi sayısında istemsiz artış olacaktır.
Bizim gibi geri kalmış ülkelerde maalesef bu tarz olayların önüne geçmek için sokak hayvanlarının ne yapıp ne edilip kısırlaştırılması başka bir deyişle üremelerinin engellenmesi lazım. Zira eğitim kalitemiz git gide geri gidiyor.
Kanunlarımıza göre hayvanlar can/canlı sayılmıyor. Bu nedenle bu kanun değişmedikçe hiçbir şey olmaz.
Ne desem bilemedim ki ... ne kufur etmek yeter nede kelimeler icimi aciklamaya .Umarim bunu yapanlar yakalanir e guel bir ceza alir a.k vicdansizlari ruh hastalari.
İmza kampanyası düzenleniyor 3 günde 1.000.000 imza atılıyor
Ülke için başka birşeyde neden ses çıkmıyor
Birileri gündem değiştirmek için mi köpeği kullandı sorusu geliyor
Köpeğe üzüldük o ayrıda burda gündemi yönlendirme var sanki
Başka bir konuda da yazmıştım
Türkiye’ nin %99,2 si müslümanmış (!). İşte bunlar hep o kalan %0,8 den
Şimdiden önümüzdeki hafta için hayırlı cumalar.
Niye biliyormusun artık kimse insan sevmiyor en azından ben böyleyim çünkü köpek dedigımiz canlıdaki karşılıksız sevgi bağlılık sadakat masumluk ve kendi canı yerine ilk önce sahibinin canını düşünmesi olguları malesef çoğu insanoğlunda kalmadı böyle masum bir cana bu şekildeki işkence ve böyle bir ölüm benim gibi düşünen çoğu insanı çileden çıkardı son nokta oldu. Köpek deyip geçmemek lazım