Renault yedek parçaya bugün yüzde 16 zam yapmis
Printable View
Renault yedek parçaya bugün yüzde 16 zam yapmis
Dolar molar hikaye.
2 aya kalmaz düşer hepsi...
Dedi...
Temmuz 7 gibi 1500 küsür tl lik bir peugeot yedek parça an itibariyle tam 2300 tl...
Şimdi arkadaş diyodu 104 tl çocuk bezi 189 tl olmuş.
ckrc dediğiniz gibi bu ülkede araba almak inanın akıl karı değil
Dün eşim aradı -Tuvalet kağıdı yok alırsın..
Girdim markete 36lı 60lira ya yakın oha bu ne 16 lı olsun bari 28tl 3 katlı olmasın 2 katlı olsun nolcak ki 18 tl..
Yanımda nakit yok pek kaç para olacak ki dedim girdim taksit ister misiniz dedi valla fena olmaz 20 20 öderiz..
Olaya bak.. Yakında yaprağa sileriz bu gidişle..
Nereye silecekler...
Audi 1.6 TDI a3 fiyatı listelerden kaldırmış ? 1.5 TFSI motor 350.000 tl olunca muhtemelen 1.6 tdi' lar 400.000 e yaklaştı diye getirmeyecekler ?
Rüya gibi arkadaş ya . Daha 2 yıl önce 86 ya a3 veriyolardı benzinli .
Hayal oldu iyi arabalara binmek elimizdekilere sahip çıkabilirsek ne mutlu
Artik dizel kalkiyor avrupa da
Bizde ise dizel manyakligi var...
VW dün yine zam yaptı.
17 Temmuz 2018'de (daha 2 ay olmamış) 87750TL'ye aldığım Polonun liste fiyatı şu an 138 bin TL.
Bu markanın Türkçe meali "Halk arabası".
Baz donanım(trendline), 1.0 atmosferik motorlu manuel vitesli polo 103 bin TL. Halkın içinden gelen bir asgari ücretlinin, en ucuz "halk arabası"nı alması için 5 yıl 5 ay yemeden içmeden parasını tutması gerekiyor.
Bunlar da geçer yahu..
Böyle giderse Küba gibi oluruz :)
Ekonomi olarakta Venezuella..
aslında manyaklık değilde zorundalık abi bizdeki. Her ne kadar fiyatlar birbirine çok yakın olsa da sarfiyat bazlı sağladığı ekonomi yadsınamaz. Ne zaman avrupa gibi asgari gelire sahip oluruz, enflasyonda ona oranla olur, alım gücü artarsa; ancak o zaman bireysel araç kullanıcılarındaki dizel mecburiyeti biter.