bir süre sonra insanın gözü görmüyor , lpg takıp sürerim diyordur herhalde benzin aldı yürüyor
bir süre sonra insanın gözü görmüyor , lpg takıp sürerim diyordur herhalde benzin aldı yürüyor
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Araç lüks değil ama üzerime alınıyorum. İstanbul - Kaş - İstanbul arasını 7,1lt/100km ile tamamladım. 4liradan hiç almadım ama almış gibi duşunsek km'de 28.4kr yaktım. 5.9lt/100km benzine tekabül eder o da 40kr eder 5.90TL'den hesaplarsak. Yaklaşık 200TL'ye Kaş'a inmek güzel bence
LPG ile ilgili kulaktan dolma önyargılara hastayım gerçekten. Yıllar öncesinin önyargıları ile hareket edersek arabalarda hala karbüratör var zannederdik. Sonuçta bu sistem de gelişiyor teknolojisi yenileniyor. Ayrıca montaj konusunda ciddi tecrübe kazanmış Lpg sistemini yemiş yutmuş bir sürü yer de var.
Aslan besleyen yemine katlanmaz olayına hastayım cidden. Eğer ki uyumlu olacaksa ve motora ayrıca herhangi bir modifikasyon yaptırmayacaksam alacağım her araca takarım LPG marka model farketmez.LPG nin tek sıkıntısı araca fazladan parça ekleneceği için onların da bozulma riski ve bakım yapılması gerekliliği o kadar.
Maddiyatı toparlarsam tsı 180 alıp sıvı LPG takmayı düşünüyorum mesela.
Lpg takar, afr göstergesi ve lpg ayar kablosu alır keyfime bakarım.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Benim polo 1.6 tdi manüel 36 kuruş yaktı en son hesaplamamda şehir içi çoğunlukta ve klima açık.
Lpg şuan hayla en ekonomik yakıt
LPG bin patlama oranı sosyal medyada devamlı gördüğümüz, yanan Lamborghini oranından fazla olmasa gerek ...![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Subaruyu aldigimda taktiracagim zaten asikardi ama ilk basta firsat olmamisti. 4000km benzinde kullanmam gerekti. Hayatimin en zor 1 ayiydi
Quattro garajda montaji yapilan prins lpg den iyisi olmaz herhalde subaru icin. 3500 4000 arasi bi masrafım oldu.km de 25kurus kazandiriyor. 1 yilda 18000km yaptim. 3000i benzinde geçmiştir. Simdiden amorti etti kendini.
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)