2025 citroen c3 elektrikli
1. yıl bakımı 8000 tl
tesla dışındaki elektriklilerde 2 yılda bir bakım yok muydu ?
zaten sadece polen filtresi değişiyor, komik olmuş her yıl bakım zorunluysa![]()
2025 Model Skoda Superb 1.5 tsi hybrid aracın ilk yıl bakımını 1 Ağustos'ta yetkili servis Sakarya Otokur'da yaptırdım. Hava ve polen filitresi hariç şekilde 18.310₺ ödedim.
Vw iyice uçtu bakım fiyatları konusunda. İyi niyet garantisi için 2015 seat leonumun tüm işlerini yetkilide yaptırıyordum. 165 bin bakımında söylediğim şikayetler üzerine yapılan incelemeler sonucunda kavrama volan vs tamamı değişecek demişlerdi ve iyi niyet garantisine dahil etmemişlerdi. Temsilci birkaç kere sordu ama indirim bile yapmadılar. Bunun üzerine temel ayar deneyelim dedik ve hala hiçbir işlem yapılmadı 220 bin km oldu aracım aynı kavrama ve volanla. Şükür hiç şikayetim de yok. Yetkili servisi de o gün bırakmıştım çok doğru karar vermişim.
2016 golf var kuzenimde. Yetkili bakımlı km'si 80'binde hocam. Yıldan dolayı triger değiştirelim dedik. 32k indirimle fiyat verdiler. Dışarıda İna marka set aldık. Tanıdığımız sağlam bir usta da sağolsun değiştirdi. Toplam 9k para verdik. 3 triger parasını bir defada vereceksem neden servis garantisi için çabalıyorum diye soruyor insan.
Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)