ne yanı hondanın teknolojısı gecen yokmu en ıyı hondamı na olarak onumu soluosun:beuj:
Printable View
tamam seri üretim zaten ona bişey demiyorum ama o aracın gücü japon emisyon kuralları ve japon benzinine göre ayarlanmış şekilde verdiği güç.motor ödüllerindeki motorlar avrupa emisyonuna uygun özellikte olan avrupa spec motorlar.
yani litrede en fazla verime bakılırken s2000 in japonyada seri üretim olan 250 hp değil avrupada satılan 241 hplik düzenlemeli motoruna bakılıyor.ama senin dediğin pulsar japonya specleri ile 197 hp;)JDM bir araç.eğer o özellikler baz alınıcaksa yine en yüksek verim 250 hplik f20c de
ama japonyada s2000 çıkana kadar litrede en yüksek güç o motordaydı
açıkcası bu neyi değiştirir ki sonuç itibari ile 1.6 motordan dünyadaki bir şirket bu güçleri elde etmiş mi ya da 2.0 da önemli olan budur.Yani adamlar kafa yormuş yapabilmiş.Ayrıca S2000 250HP yi bilmem ama Pulsar sadece japonyada olan bir araç değil o yüzden sadece japon gözü ile bakmamak lazım.
Konuyu değiştirmeyeyim bu konu ile dediğim gibi bence Honda arz-talep eğrisine bakıyor satışlarında.
japonyada 180 hız sınırı 280 hp sınırı var belkı bundandır :D
Konu arada hort oldu zamanında subaru GC serisi kronik sorunlar diye bi konu açmıştım onu ararken buldum,.
:D
@Low-Rider
Tarihlere dikkat etmedim ilk. Ne alaka dedim :) bir sürü turbo dolaşıyor Burada :) meger konu 2009 Muş :)
Efsane hort :)