User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
89 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İstanbul radar

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChuckBartowsKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu sistemi anlamıyorum 2015 ten beri İstanbul'da 1 adet EDS cezam gelmedi.

Sadece Bomonti-Dolmabahçe tünelinde 2 ceza geldi 2 yıl içerisinde o tünelde aceleden 200km/h görmüşlüğüm var ve hiç bir zaman da hız işaretlerine uymadım.

Aceleden dolayı nadiren de olsa emniyet şeridine girmem gereken durumlar oldu ceza geleceğini göze alarak girmiştim hiç ceza gelmedi.

E-5 te hayatım boyunca hiç ceza yemedim hiç bir aracımla hiç bir zaman sabit hız ile gitmedim.

Ama arkadaşlarımın bir çoğu bu istikametler de ara sıra ceza yemişler çok ilginç hatta Şile otoyoluna çıkarken bjk tesislerinin orada kardeşim ceza yedi ben yemedim enteresan bir durum.
    Yüzde yüz katılıyorum.

Valla beyler özellikle sene sonuna kadar cok dikkat etmek lazım kemer takma, telefonla konusma, hız asımı, egzos büyük sıkıntı
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E5 uzunçayır, Koşuyolu acıbadem arasında hız koridoru var. 80 miş limit, 100 ile ceza yemişim mayıs ayında şimdi gönderdiler sağ olsunlar.

Eşime de araçta bluetooth var telefon sürekli bağlıdır ama telefonla konuşma cezası göndermişler. Aç kaldı köpekler

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Uzun zamandır kameraların olduğu yerde hız sınırına dikkat ediyorum, bunların ne yapacağı belli olmaz çünkü.

21 Nisan'da sabaha karşı 3'te hız koridorunu aştığım için yemişim cezayı, 29 Ağustos'ta geldi.

Gün içinde trafik vs zaten hız koridorunu aşamıyorsun istesen de yol boş olduğunda ciddi sıkıntı.

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar.
    Son zamanlarda sürekli arkadaşımı bırakmaya beylikdüzüne gitmeye başladım,biraz araştırınca avcılar haramidere arası hız koridoru varmış ben yine 80 km hıza sabitliyorum ama bazen kaçıyor ister istemez.
    Merak ettiğim anadolu yakası E5 te radar uygulaması varmı?Gece yol çok boş oluyor 120 130 gidiyorum.
    Bağdat caddesinde 50 km hız koridoru var ama çalışmıyor sanırım şuan.
    3 haziran gece 3:45 te yemişim ortalama 101 ile gidip.avcılar haramidere arası.235 tl erken ödemeyle 176 tl oldu.ceza daha geçen hafta geldi elime.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e-5 uzunçayır-altunizade
    bağdat bostancı-göztepe
    sahil göztepe-bostancı
    arası hız koridoru var.
    sahilde küçükyalı sonrası radar olabiliyor.

bunun haricinde anadolu yakasında bildiğim yok.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haramidere yokuşunu inerken salıyorum aracı 100-120'ye çıkıyor hatta yokuşun sonunda kamera var ama sorun çıkmadı şimdiye kadar. geri kalan tüm yolu ise 88 ile gidiyorum. köprüden Maltepeye giderken Altunizade-Acıbadem arası aktif ceza yiyen arkadaşım var. çamlıca-ataşehir arası Emaarın yolunu kullanıyorum genelde daha yamulmadım neyseki

bir de o yolun avantajı göztepe yeni sahra yokuşunu tırmanmıyorsun ortalama yakıt tüketimi düşüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E5'de şeritleri ortalayarak geçmeye çalışın, EDS projesini yapan mühendislerin söylediği kadarıyla kamera algılayamıyor. Birde EDS sisteminin başında da görevli memurlar var sonuçta şanslıysak gözden kaçıyoruzdur. Ama heryer de çevirme mevcut ve polisler geceleri pusu atıyor. Kemere, evraklara dikkat edin derim. Çok çıkartmıyorum arabayı çıkarsam da acayip sakin devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E5 uzunçayır, Koşuyolu acıbadem arasında hız koridoru var. 80 miş limit, 100 ile ceza yemişim mayıs ayında şimdi gönderdiler sağ olsunlar.

Eşime de araçta bluetooth var telefon sürekli bağlıdır ama telefonla konuşma cezası göndermişler. Aç kaldı köpekler
    bu telefon cezaları fotografla mı geliyor nasıl oluyor? Aracın icine kadar net görüntü alabiliyor mu nedir olayı?
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı denizhandinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu telefon cezaları fotografla mı geliyor nasıl oluyor? Aracın icine kadar net görüntü alabiliyor mu nedir olayı?
    Fotoğrafsız bile yazar gönderirler. Bir seferinde çıkmaz sokakta nizami şekilde durup (hatta neredeyse park etmiştim) yol durumuna bakayım dedim o arada fahri müfettiş sağolsun hareket halinde telefon ile konuşuyor gibilerinden birşeyler karalamış, durduk yere nur topu gibi ceza sahibi olmuştum.
    Aksini sen kendin ispatlayacaksın tabi ispat edebilirsen. Açıkçası o gün bu duruma çok sinirlenip uğraşacaktım, peder engellemişti. Ceza meblağı o gün erken ödeme ile önemsenmeyecek bir miktardı bende ödeyip kafamdan öyle silmeye çalıştım ama hafiften kindar süpriz sendromu mevcut olduğundan durur durur aklıma gelir.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önceki hgs cezam 2 gün evvel elime ulaştı. tşk sipirmin

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok artık ya, acele etmeselermiş.

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizhandinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiçbir fotoğraf vs yok direk ceza geliyor. plakanı okuması yetiyor, cezayı yazıyor caart...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok artık ya, acele etmeselermiş.
    Vatan sağolsun

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o zaman ben ruhsatı bırakayım haftada minimum 4 5 gece yol boşsa 160 170 lerle dönüyorum oradan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğrafsız bile yazar gönderirler. Bir seferinde çıkmaz sokakta nizami şekilde durup (hatta neredeyse park etmiştim) yol durumuna bakayım dedim o arada fahri müfettiş sağolsun hareket halinde telefon ile konuşuyor gibilerinden birşeyler karalamış, durduk yere nur topu gibi ceza sahibi olmuştum.
    Aksini sen kendin ispatlayacaksın tabi ispat edebilirsen. Açıkçası o gün bu duruma çok sinirlenip uğraşacaktım, peder engellemişti. Ceza meblağı o gün erken ödeme ile önemsenmeyecek bir miktardı bende ödeyip kafamdan öyle silmeye çalıştım ama hafiften kindar süpriz sendromu mevcut olduğundan durur durur aklıma gelir.
    Hiçbir fotoğraf vs yok direk ceza geliyor. plakanı okuması yetiyor, cezayı yazıyor caart...
    oldu aq yani canı sıkılan canı istedigine ceza yazıyor resmen. Benim arabamın icinde kemer taktıgımı yada bluetoothla telefonda konustugumu görecek kadar nasıl bi kameraymıs bu hem de hareket halinde
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fahri müfettişin kontrolsüz şerit değiştirme cezasını mahkemeye dilekçe vererek iptal ettirdim, miktar ne olursa olsun ödemeyin fahri müfettişten gelen cezayı. dilekçe de ise "bu fahri müfettişi şahsen tanımam, bu cezayı bana neye dayandırarak yazdı onu da bilmiyorum ben bu cezayı işlemedim ayrıca bu cezanın yazılmasını sağlayan video, foto kaydı varsa tarafıma ibraz edilmesini, eğer bu söylediklerim yoksa cezanın iptalini..." diye bir yazı döşüyorsun abicim paran da cebinde kalıyor uğraşmazsak bunlar bizi kucaktan indirmeyecek, uğraşın

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 yılı aşan süre zarfları için dava açıp ittal ettirebilirsin.

Trafik Cezası Kesildikten 1 Yıl Sonra Tebliğ Edilmezse Yok Hukmundedir

filo kiralamada cezadan sorumlu devlet bakanıyım , soruları alabilirim
    médiocrité partout

SK10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi avisten araç kiralayıp 16 temmuzda edirne tarafına gitmiştim dönerken biraz aciliyetten dolayı navigasyonun 3saat 20dk verdiği yerden 2saat gibi süreyle istanbula döndüm avis haber veririz demişti cezalar için 4ay doldu hiçbirşey gelmedi bundan sonra gelme ihtimali varmıdır
    bide provizyon parasını 100 lira eksik vermişlerdi o gün peşine düşmedim neden olabilir
    20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Devletle münakaşaya girilmez şu dönemde silivri soğuktur bi ton dosyamız var giden 100 lira olsun vatan sağolsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler