bizim mahalle cok şenlik şu aralar gelmeyin
şöyle diyim kırkkonaklar tarafı bitmiş durumda
köşkün arkası iyi güzel tamamda mühye perttir
çevre yolu bitmiştir
biraz daha yağsında tekrar cıkıyım hehe![]()
bizim mahalle cok şenlik şu aralar gelmeyin
şöyle diyim kırkkonaklar tarafı bitmiş durumda
köşkün arkası iyi güzel tamamda mühye perttir
çevre yolu bitmiştir
biraz daha yağsında tekrar cıkıyım hehe![]()
Ümitköy Çayyolu şuan süper kızaklarla kaydık ettik böyle giderse gece dahada güzel olacak.
Antalyadan bugun dönüş yaptım yollar çok kötü arkadaşlar buarada bende oranda oturuyorum yollar berbat gerçi belediye iyi çalışıor yolları temizliolar falan ama bence yinede oturun sıcacık yuvanızda![]()
US Performance
valla ben AVM içnde olduğum için dışarı göremiyorum ama haberler dışarda durumlar baya bi yogun heraldeyağsın yağsın berekettir
![]()
ben az önce dışarıda yürüdüm. etraf süper... bembeyaz heryer.. dolmuş ve taksi dışında pek araba yok..
Ne guzel bahsediyorsunuz oyle..Burada da her yer beyaz olsa keske.. Yagmur camur, baska bir sey yok..
vALLA BENDE yeni geldim eve arkada 17 ler onde karlastıklerı yanlamk zevklıymış![]()
odtu nun içi çok keyıflıydı kırıyon yanı verıyo baska bişeye gerek yok hahaha
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
yaklasık 4 saattır hıpodromdaydık cok zevklıydı 6 7 tane stı ve bı okadarda farklı arabalar ıle yanladıksu an hala kar yagıyo eskısehır yolu ve umıykoy cayyolunun ıcı cok guzel
![]()
bende ordan geçtim gördüm arabaları kuzen wardı yanımda dedim gel girelim 2 yan werelim yok dedi.keşke gelseymişiz yaw
Ankara da yoğun kar yağışı var yola çıkan arkadaşlar dikkat etsin...
her yeri tuzlamış belediye yan man yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)