Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
benim konfigüratörlerde yaptýðýmý adam gerçek hayatta yapmýþ ne varsa eklemiþ..
Mazda / MX / MX-5 / 2.0 / 2018 Mazda Mx-5 2.0 RF Otomatik Vites 184hp TR'DE TEK 11.500km sahibinden.comda - 783094325
Yüksek Türk! Senin için yüksekliðin hududu yoktur. Ýþte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoðlu bu ihanetlerin tarihini sakýn unutma!
16.11.2013
08.06.2014
miata arenin evet.
" architect " ufuk yaptý yapým aþamasýnda 3-5 defa denk geldim,konuþtuk fikir alýþveriþinde bulunduk..
fiyat abartý gelebilir.
banada öyle geliyor , lakin benim kafa rakam 150K'yý aþýnca otomatikmen e39 m5'e gidiyor.
ama fiyatlara baktým, nc miatalara 150-170 bandý yazmýþlarsa bu araçýn standart çýplak hali 190-200 eder.
çünkü TR'de harttop nc miatananýn manuel vitesi sanýyorum sadece 2 tane,bu da o araçtan biri.
nclerde harttop tavanda otomatik vitestir, tente tavanda manuel vitestir.
yani harttoplu manuel nc miata uniqe'dir.
ayrýca ciddi bir alt takým var arabada , ilaný veren yanlýþ yazmýþ extralara 15bin dolar diye sanýrým.
sadece komple poliüretan bushinh kit baþlý baþýna paraydý diye hatýrlýyorum...
médiocrité partout
Fotoðraflara dayanarak söylemek gerekirse fenerbahçede oturan yaþlý bir amcadan alýnma bir arabaya benziyor.![]()
TR fontsuz plakalar, içi,dýþý çok orjinal duruyor. Keþke al satçýnýn eline düþmeseymiþ fiyata yorum yok.
Bir de bagajdaki telefon mu tam anlayamadým.
W124 200E
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...88941930/detay
Bushing kitler 300 küsür dolar sitesinde, ben benim komple kiti 500 dolar civarý bir paraya mal ettim vergisi kargosu v.s. NB'de. Bu kitte komple kit zaten.
Aracýn 160hp olmasýna takýlan arkadaþa þu linki býrakayým GT3 peþinden nasýl gittiðini hatta bir süre sonra geçtiðini izlesin:
Screenshot by Lightshot ,
YouTube
Videoya bakýnca at sahibine göre kiþner diyorum ama Miatada düþük güçlerine raðmen yabana atýlacak araç deðildir. Boþuna dünyanýn en çok satan Roadster'ý deðil.
Fiyata birþey diyemem ama whatsapp grubunda da yazdým. Bence satýlmamalý bu araç.
Otomatik olan ND araçta tek deðil 1 tane daha var. Ayrýca sipariþle hala tekrar getirilebiliyor.
150 liraya e39 m5 aldýnýz, hadi makina istedi napcaksýnýz
O paralara o arabalar çok güzel hepimizin hayali m5 vs ama yürütme maliyetleri ciddi sýkýntý
boðulucaksak , büyük denizde boðulalým
þaka bir yana ;
zaten 150-200K lýk arabaya biniyorsanýz
aylýk gelirininde en az kýlçýksýz 15 ila 20K arasýnda olmasý gerekir diye düþünüyorum.
ben hesabý yaparken, kiþinin 1 yýllýk toplam gelirene eþit bir malýn her türlü masrafýnýn karþýlanmasýnda bir zorlanma olmayaðýný hesap ederim.
misal ben ayda 10K para kazanýyorum arabamýn deðeri 100K bu beni zorlamaz , abeste kaçmaz...
ama hal böyle deðilse dediðiniz gibi problem büyük olur...
médiocrité partout
V..... ustanýn ev masraflarýný,cocuklarýn giderleri vs. karsýlýyosun.
E adam hayattan tat almasýn mý haftasonlarý baklava götürüyosun.
2.evin bir dönem bmw servisi oluyor.
Ustayla abi,kardeþ oluyorsun.Noterde satýþý verene kadar.
Sonrasýnda tövbe edip dizel otomatik bir clio ile hayata devam ediyorsun.
///Hayýrlý cumalar
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Valla bugün ne 150-200k büyük ne de 10k büyük para.
150k'ya normal bir arabaya binip maks 5-10k masraf açmasýný bekleyebilirsin ama 150k'ya 25-30k masraf açaçak topa aylýk 10k geliri olan adam girmez.
Giren de kumar oynar.
Haa bekarsýndýr, ev mev ekstra bir giderin yoktur o zaman olabilir.
Ama bu her zaman yapýlan "yaa o paraya bunu alýrým" muhabbeti çok gereksiz.
M5 dediðin arabaya araba olarak 10K gelirle binen adamýn annesinin evinde bekar yaþýyor olmasý gerekir.
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)