BMW / 3 Serisi / 335i / Standart / Cabrio 3.35i Twin Turbo 306hp ///M Sport Kusursuz Temizlikte sahibinden.comda - 642310745
araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
BMW / 3 Serisi / 335i / Standart / Cabrio 3.35i Twin Turbo 306hp ///M Sport Kusursuz Temizlikte sahibinden.comda - 642310745
araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Aracın sahibiyim.
68 yazdığımda araçta çok belli olmasa da 8-10 tane dolu izi vardı, ön jantlarda vernik atması vardı. İlanda bunlar da yazıyordu. Araç boyazsız olduğu için yaptırmamıştım.
Ama alıcılar sırf bu yüzden aracı öldürmeye çalıştılar.
2 hafta kadar önce gözü karartıp dolu izlerini kurumsal bir firmaya boyasız düzelttirdim, komple seramik kaplama yaptırdım, jantları kumlatıp boyattım.
Tüm bu işlemlere 6.000 tl ödedim ve bunu fiyata yansıttım.
araç çok samimi bir arkadaşımda herşeyini kendisi yaptı eğer düşünürsen iletişime geçerim binicem diye topladı fakat ***** piyasa işleri yolunda gitmedi istese borçla kendini çevirebilir ama sözüm malıma geçsin dedi. eğer ciddi düşünürsen seninle beraber yanına gidebiliriz![]()
68 olan ilanda zaten dolu izleri ve janttaki vernik atmaları yazıyordu.
68 den 74 e takip eden ve nedenini merak eden ilan açılamalarını okursa zaten bunu bilmesi gerekir. Klasik sahibinden geyiklerine muhatap olmamak için 74 lük ilana yazmadım.Arayan ciddi alıcılara zaten söylüyordum.
Örneğin ; forumdan olduğunu bugün öğrendiğim "81" nolu postta yazan "yiğitavşar" araç için 4-5 gün önce aradı.Üstelik 68 lik ilanı hiç görmemiş. Ona telefonda aracın 68 lik ilanı ve yapılan masraflar sonucu 74 yazdığımı uzun uzun anlattım.
Umarım açıklamam yeterli olmuştur.
Sahibi ile görüştüğüm zaman bana dolu izleri vardı araçta onları boyasız düzelttim ve komple seramik kaplama yaptırdım o yüzden fiyatını yükselttim dedi fakat fotoğraflar hala eski ben seramikli halinin videosunu gördüm araç çok tatlı duruyordu. Çok niyetlendim ama bütçemin biraz üstünde kalmıştı 67.000-TL.
Bu arkadaşta birkaç hafta önce benim bacanaktan aldığı aracı ilk sahibiymiş gibi satıyorAllah için araç yaşına göre çok temiz ama satıcı samimi değil. Bu arada dipnot 62’e almıştı. İstediği fiyata satmak hakkı tabi ama samimiyetsizliği karşılığında bende aldığı rakamı yazmak istedim.
İLK SAHİBİNDEN KAZASIZ BOYASIZ KAPALI GARAJ ARACI 2007 ÇIKIŞLI
Ali Can Calis
Üstteki mesajları görmeden mesajı yazmış bulundum kusuruma bakmayın. Çok detaylı bir şekilde telefonda konuşmuştuk(tekrar teşekkürler) ama alış-verişi yapamamıştık saygılar.
Dolu izinin tanesini kac tl ye yapıyorlar?
Yaptirip yazmadiginiz bikac sey daha mi var. Kafamdan bi kucuk hesap yapıyorum 6000tl yi bulamadim ben.
Dolu izlerinin tanesi 100 olsa. Seramik 2000 olsa, 4 jant boyama 500 ama siz kurumsalda 1000 verseniz toplamda genis genis 4000 ediyor. Ha siz fiyata 6000 ekleyebilirsiniz ona karisamam ama bu islemler için 6000 bana cok geldi. Bi daha oralarda is yaptirmayin bence Ahmet bey. Doktorsunuz diye size farkli fiyat cekmisler bence
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)