User Tag List

Sayfa 8/999 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
18973 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

SK10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.F30 320d de 110.000km kayıt varmış. Ama ağır hasar kaydı yok diyor. Nasıl oluyor aceba
    hasar tarihindeki kasko değeri yüksekse abi pert olmuyor bazen
    20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçlarda 110.000 tl herzaman kasko değerinin %50 sini geçti ama. Çünkü 2012 modelmi ne. Ayrıca yüksek pakette değil. Yeni model yada 40. yıl bile olsa %50 yi rahat bulur o rakam
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir yarış pisti şuan vw polo tdi larını satıyor 55.000 tl ye. Yıllarca yarışmış, çarpışmış, sprey boyayla boyanmış ve içi olmayan 2003 model araçlara. Bu adam aracına az bile istemiş
    Tarkan abi dün gece ilanlara bakarken aynı şeyi düşündüm, yıllarca bu arabaların içinden geçtiler istedkleri paralara bak diye. Yazık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışına falan yerleşince kesinlikle garajımda olmasını isterim

Kondisyon ve kombinasyon da bence kalite olmuş

Mercedes S600L ;

Mercedes - Benz / S / S 600 / 600 L / İLK ELDEN MERCEDES S 600 V12 HATASIZ BOYASIZ OZEL URETİMDİR sahibinden.comda - 655542444

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçlarda 110.000 tl herzaman kasko değerinin %50 sini geçti ama. Çünkü 2012 modelmi ne. Ayrıca yüksek pakette değil. Yeni model yada 40. yıl bile olsa %50 yi rahat bulur o rakam
    acaba yaralanmalı bi kazaya falan karıştıda onun masraflarımı işlendi nasıl oluo acaba o işler.
    Romeo <3 Giulietta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan piyasa şartlarında e90 320d+yazılımla torklu torklu dolaşmak en ideali. Onunda fiyatları maşallah, 150 bin isteyecekler.

BMW / 3 Serisi / 320d / Premium / Borusan cıkışlı sahibinden.comda - 662051288

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sattığım dönemde ben benim f30 320d i 125.000 TL ye kadar bırakmıştım. f30 Doluluk olarak e 90 nın çok ötesinde zaten. Eksiği sadece e90 varsa cruise veya elektrikli koltuk. Diğer her özellikte f30 açık ara önde. 8 ileri şanzımandan bahsetmeme bile gerek yok zaten. Şimdi fiyatlara bakarken açıkcası e90 alan adamın akıl sağlığını sorgulamak lazım
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sattığım dönemde ben benim f30 320d i 125.000 TL ye kadar bırakmıştım. f30 Doluluk olarak e 90 nın çok ötesinde zaten. Eksiği sadece e90 varsa cruise veya elektrikli koltuk. Diğer her özellikte f30 açık ara önde. 8 ileri şanzımandan bahsetmeme bile gerek yok zaten. Şimdi fiyatlara bakarken açıkcası e90 alan adamın akıl sağlığını sorgulamak lazım

her konusu gecince soyluyorum ama temmuz ayinda 50bin kmde hatasiz boyasiz ekranli sunroof xenon yok edition paket 2012 e90 320d yi 115bin tlye aldim. (akil sagligim yerinde abi benim neden oyle dedin ki simdi?)

bir bucuk sene f30 kullandim, sifir aldigim arabaydi oda, surus ve kalite olarak e90 f30un cok ilerisinde bana gore.
    bende f30 varkende soyluyordum, yazmistim buraya hatta, yol tutus bekledigim gibi degildi (m paketti), hele müzik sistemi megane iv ten bir adim onde falandi o derece...
    acikcasi ben f10 arayisi icerisindeydim, arkadasimin galerisinde duzgun bir e90 gorunce, kredi-nakit olaylarindan biraz mantik devreye girdi.

yazin satmayi dusunuyorum Allah nasip eder isler yolunda giderse, memnuniyetsizligimden asla degil cok memnunum, sadece yuzu eskidi diye kasinti tutuyor o kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi A3 sportback

Audi / A3 / A3 Sportback / 1.4 TFSI / Ambition / 2016 AUDİ A3 ///S LİNE OZEL SİPARİŞ CAM TAVAN + XENON 150 HP sahibinden.comda - 645888477

Eşim için düşünüyorum böyle bir araba. 115 gibi bırakıyor sizce alınır mı. Bide 2 adet kaza diyor ama tekinde hiç rakam yok neden oluyor böyle birşey.

BRKBRDL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PAŞAOĞLU - SEAT ATECA 1.4 TSI FR 150 HP ACT + DSG
    İlan No: 635438458
    2017 Seat Ateca 1.4 TSI 170.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 635438458

Arac hakkinda bilgisi olan var midir? Takas dusunuyoruz da Kadjar ile
    Fiyatına modeline bişey diyemem ama boyası yaşına göre çok mat kesinlikle bir bakım gerekli olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her konusu gecince soyluyorum ama temmuz ayinda 50bin kmde hatasiz boyasiz ekranli sunroof xenon yok edition paket 2012 e90 320d yi 115bin tlye aldim. (akil sagligim yerinde abi benim neden oyle dedin ki simdi?)

bir bucuk sene f30 kullandim, sifir aldigim arabaydi oda, surus ve kalite olarak e90 f30un cok ilerisinde bana gore.
    bende f30 varkende soyluyordum, yazmistim buraya hatta, yol tutus bekledigim gibi degildi (m paketti), hele müzik sistemi megane iv ten bir adim onde falandi o derece...
    acikcasi ben f10 arayisi icerisindeydim, arkadasimin galerisinde duzgun bir e90 gorunce, kredi-nakit olaylarindan biraz mantik devreye girdi.

yazin satmayi dusunuyorum Allah nasip eder isler yolunda giderse, memnuniyetsizligimden asla degil cok memnunum, sadece yuzu eskidi diye kasinti tutuyor o kadar.
    Bak tercihlere tabiki saygı duyuyorum. Ama 2012 de kendimiz beyaz komple dolu e90 m paket aldık. Aynı senin dediğin 2018 in Şubat ayında tamamen lokal boyası dahi olmayan bu aracı 106.000 TL ye zor sattık Kayseriye (kuzenim 110 bin diye tutundu 5 ay satılıkta kaldı araç) Araç hatta 98.000 km de idi (yine içindeki kıl yapı sebebi ile 100 bini devirmesincilerden kendisi). Ondada aynı trip doğuyordu "e90 daha oturaklı bence"-"e90 daha iyi yol tutuyor hatta daha iyi hızlanıyor"-"e90 seninkinden daha az trim sesi var galiba" deyip duruyordu oda. Tekrar ediyorum; o araçta bizim. Ne e90 f30 dan iyi yol tutuyordu, ne daha iyi gidiyordu ne daha az yakıyordu nede trim sesi daha azdı O sadece arabasını seviyordu sorun orda. Şimdi g20 de kat kat olmasa bile f30 dan daha iyi bir araç olacak. Çünkü en başta üretim amaçları ve teknolojileri arasında 7 yıl var. BMW gibi konusunda ultra iyi bir firma daha kötü bir araç üretmez. Ben 12 yıl e36 kullandım, hep e46 dan iyi derdim. Öylemiydi?? tabiki değil. Herkese kendi bindiği karga Şahin gibi gelir

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben her ikisininde envai çeşit kombinasyonuna bindim. Sıfırda aldım ikinci elde aldım sende biliyorsun. Aldığım araçta kapının önünde yatmaz, süreklide yol yaparım, Masrafsızlık konusunda E90 (3.20d LCI özellikle) iyidir. F30'da güzel otomobil ancak ne bileyim e90 kadar ısındırmadı kendine hiç bir zaman.

HalilMacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben her ikisininde envai çeşit kombinasyonuna bindim. Sıfırda aldım ikinci elde aldım sende biliyorsun. Aldığım araçta kapının önünde yatmaz, süreklide yol yaparım, Masrafsızlık konusunda E90 (3.20d LCI özellikle) iyidir. F30'da güzel otomobil ancak ne bileyim e90 kadar ısındırmadı kendine hiç bir zaman.
    Aynı fikirdeyim. Benzinli ve dizel F30 kasalara bindim sıfır ve 2. El olmak üzere ama dizel lci e90 kadar hiç biri keyif vermedi.
    11' E92 M3 - 34 MCT 30

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba benim bir arka sokağımda, ilgilenen olursa bakabilirim ..
    médiocrité partout

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam numarasıyla üyelik ismi yapmış
    helal olsun çok yaratıcı
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak tercihlere tabiki saygı duyuyorum. Ama 2012 de kendimiz beyaz komple dolu e90 m paket aldık. Aynı senin dediğin 2018 in Şubat ayında tamamen lokal boyası dahi olmayan bu aracı 106.000 TL ye zor sattık Kayseriye (kuzenim 110 bin diye tutundu 5 ay satılıkta kaldı araç) Araç hatta 98.000 km de idi (yine içindeki kıl yapı sebebi ile 100 bini devirmesincilerden kendisi). Ondada aynı trip doğuyordu "e90 daha oturaklı bence"-"e90 daha iyi yol tutuyor hatta daha iyi hızlanıyor"-"e90 seninkinden daha az trim sesi var galiba" deyip duruyordu oda. Tekrar ediyorum; o araçta bizim. Ne e90 f30 dan iyi yol tutuyordu, ne daha iyi gidiyordu ne daha az yakıyordu nede trim sesi daha azdı O sadece arabasını seviyordu sorun orda. Şimdi g20 de kat kat olmasa bile f30 dan daha iyi bir araç olacak. Çünkü en başta üretim amaçları ve teknolojileri arasında 7 yıl var. BMW gibi konusunda ultra iyi bir firma daha kötü bir araç üretmez. Ben 12 yıl e36 kullandım, hep e46 dan iyi derdim. Öylemiydi?? tabiki değil. Herkese kendi bindiği karga Şahin gibi gelir
    abi benim kargam niye şahin gibi gelsinki, bu konuda en objektif yorumu yapabileceklerden biri benim, soyledigim gibi hesapta yokken hatta cok daha iyilerini alma planlarim varken, temizligine ve saticinin arkadasim olmasina dayanarak aldigim bir arac.

f30 da tam tersine cok isteyerek aldigim bi arabaydi ama hayal kirikligi demiyeyimde, surus ve kalite olarak beklentilerimi karsilamadi. f30dan inip e90la uzun yol da yapinca daha net anladim.

belki bu olay gorecelidir, ama 2 senede e46 kullandim, kalite konusunda e46, e90dan da f30dan da daha iyiydi bana gore mesela.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler