BMW 520d M SPORT E60
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...71612023/detay
@wolkanku kasa 5 serisi severiz.
Valla dediğim gibi fiyat kısmına çok takılmıyorum şuan onu alacak durumum yok olsa da almam ayrı konu. Öğrencilik zamanımda içimde kalan bir mevzuydu 4 çekerle ziganaya çıkmak kısmet olmadı
Km konusuna bişey diyemem günah almak istemiyorum ama son zamanlarda çok dönmeye başladı bu mevzu. Gümrükten verilen km'nin de bulunduğu evraklar tüv'e direk yollansa bu sıkıntı kalkar. Gerçi bizim insanımız onun da bi açığını bulur![]()
@korkmazz 2.el piyasasinin berbatliginin bir ornegi daha. 1 ay once 60 bin belki de daha dusuk bir rakama alip 120 bin TL ye ilana koymak nedir. Fazla ilani olmayan bir arac oldugu icin de yarin baska bir mito qv sahibi bu ilani gorup 80 bin Tl yazip ilana koyar baska biri de bu arac bu kadarsa benim aracim bu kadar eder diyip daha yuksek yazar
Bir de ilan aciklamasinda sunu yazmis![]()
''Aracın Belli bir hayran kitlesi vardır.Aracı aldığınızda aslında Mito ailesinede katılmış olacaksınız bu yuzden ARACIN BOŞ MEZARCI GALERİCİLERE ve KENDİLERİNİ Bulunmaz hint kumaşı sana 2.EL firmaları kesinlikle aramasını önermem isterseniz arayın.''
Alfa Romeo / MiTo / 1.4 T / MultiAir Quadrifoglio Verde / ALFA ROMEO MiTo Giallo Corsa Quadrifoglio Verde sahibinden.comda - 772261210
43 binde megane cc satıyorum fiyat 100 (yüz) " C " (roma rakamı ile ) bin TL istiyorum.
aracımın belli bir hayran kitlesi vardır , gaytanlar bayılıyor.
geçen bebekte aynı arabaya sahip bir dayı öpücük attı.
heterolar aramasın.
médiocrité partout
a4 2.0tfsi quattro
Audi / A4 / A4 Sedan / 2.0 TFSI Quattro / 225 Beygir Navigasyon Full + Full sahibinden.comda - 763720082
Kazanacağım ilk 35bin dolarım bekle beni![]()
Superb
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)