hayır bir şey değil delirtecek beni bu iş kendimede kızıyorum artık senede bir yağ bakımına gitmekten başka masraf çıkarmamış arabayı kendi elimle götürüp katledilmesine müsade ettim
hayır bir şey değil delirtecek beni bu iş kendimede kızıyorum artık senede bir yağ bakımına gitmekten başka masraf çıkarmamış arabayı kendi elimle götürüp katledilmesine müsade ettim
evet bu sabah itibari ile gazihan geldi aractan alınan ilk yedek orjinal dosyası yüklendi araca bana yaptığı en büyük iyilikte bu oldu galiba :)
şimdi biraz kullanıp aracın durumuna göre yapılması gerekenler yapılacak ve en başa döndük bundan sonrasını eğer olası bir sorun olursa serviste çözüp a noktasından b noktasına sorunsuz gideceğim bir hale gelmesi mutlu edecek galiba :)
ölümü görüp sıtmaya razı olmak gibi bir şey oldu galiba
Parayla rezil olmak.
Bence öyle oldu.
Geçmiş olsun.
İyi ki yaptırmamışım değil, iyi ki "burada" yaptırmamışım diye düşünmek lazım bence :D
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Bu yazılım işine oldum olası ısınamadım. Yazılım sonrası yanan araçları gördükçe günlük bindiğim araçlara yazılım yapmak intihar gibi geliyor bana.
Yazılım yaptırabilecek spor bir otomobilim olsaydı sanırım parasına hiç bakmadan Türkiye'de bu işin en iyisi kimse direk ona giderdim.
ilk tecrübe bu oldu artık yaparmıyım kesinlikle yapmam , tüm hepsinde böylemi oluyor bilmiyorum ancak aracın sesi devir bandındaki güç tork dağılımı herşey aptallaştı üstüne birde bu DPF rejenarosyon sorunu lanet okuttu bana sanki altımdaki golf gitti yerine saçma sapan bir araba gelmiş gibi hissettim
3000 devire kadar hiç yok sonrasında asılırsan koltuğa yapıştırıyor diğer taraftan motor bağırıyor güç var ama aynı zamanda kasılmada var sanki arkadan bir şey geri asılıyor araca
bonus olarakta mükemmel müşteri davranışı arkadaşlardan
Bu arada Tüketici Hakem Heyeti, Tüketici Mahkemesi vs gibi bir yerlere başvurmayı düşünmez misiniz? 900 TL az para değil. Onlara kalmasın bence, hele hele bu tavır için hiç kalmasın. Bir şekilde geri alabilmek ders olmalı onlara... İade hakkı vs. gibi bişeyler yok mudur, elinizde sunabileceğiniz bi belge falan filan... Tabi öncesinde bi avukat ile ufaktan bi görüşmek lazım neler yapılabilir diye.
gazihanla yaptığım whatsap görüşmeleri var elimde o konuda sorun yok şu an önceliğim araçla ilgilenmek olduğu için kafa patlatamıyorum diğer yandanda işin doğrusu daha önce mahkemeye yolu düşmüş biri olarak bu adalet sistemi mağduru daha çok yoruyor o yüzden aslında belki allaha havale ettim
Onlarda Allaha havale eft durumundan dolayi bu kadar rahatlar zaten. Ülkenin gnel olarak sorunu bu. Adalet sisteminden yeterince faydalanamayınca napcak insan 3 kuruş için mermi atıp ceza mı yatsın. İçerde gülerler adama arabaya yazılım yaptırdım beceremediler bende vurdum desen.
Firmanın davranışını vs bir yana bırakıyorum. Modifiye temalı bir forumda iş yazılım yaptırmamaya kadar gidince yazmak istedim:)
2.el satın aldığım A3 tdi aracım baya iyi gidiyordu. Sahibini buldum sordum Izmir'de megachipste yazılım yapıldı demişti. Araca nerdeyse alındıktan sonra yazılım yapılmış, ben sattığımda 110 bini geçmişti ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Çalışma karakteri, müthiş düşük yakıtı vs baya baya memnundum. Sonra yine A3 aldım, standart haliyle çok keyifsiz geldi. Eski aracımdaki memnuniyetimden dolayı gittim yine megachipste yazılım yaptırdım. Açıkçası tdi araçlarda iyi olduğunu düşünüyorum. Babamda G30 520i var, biraz zaman geçsin onu da RSA, G-force gibi ağırlıklı BMW yazan bir yere getiririm. Yazılım iyidir:)
Umarım problemin tez zamanda çözülür.
ben problemi geri dönerek çözdüm galiba :) ama büyük bir tecrübe oldu bu bana ilerde sakinleşince atacağım adımlar konusunda fikir sahibi yaptı
zaten asıl problem şu yapamayacaklarından değil istekli olsalar hem yapabilirler güzelce hemde bu krizi çözerlerdi ortada ciddi bir sorun yok benim gözümde kendileri büyüttü bu durumu yoksa oraya her giden memnun değildir iddiasında bulunmam tabiki özenerek yaptıkları işten memnun olur insanlar
evet arkadaşlar sonunda güzel haberi aldık yetkili servisten
ilk anda her ne kadar yanlış anlasalarda egr nin beyinden iptal olduğunu anlamamışlardı ve arabada egr problemi yok olarak görülmüş haliyle ben yazılım yüklerler ve normale döner diye düşünmüştüm fakat yazılım yüklememiş servis ve sorun olmadığını düşünerek küçük bir müdahale ile bana teslim edilmişti araç sonrasında hava akışmetre için tekrar gittiğimde egr aktif olmayınca farkedildi egr bloke olarak görününce bana dönüş yaptılar bende onları daha çok uğraştırmamak adına aracı geri aldım gazihandaki orjinal yedek olan yazılım dosyasını yüklettim araca ve egr aktif olunca arıza lambası yandı zaten direkt olarak
sonrasında tekrar servise bıraktım aracı bu gün akşam üzeri görüştüm araç mekanik bir müdahale görmediği için ve bir kaç yağ bakımı hariç genelde yetkili servise gittiği için iyiniyet garanti hakkım varmış , hem havaakışmetre hemde komple egr valfi MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ için iyiniyet garanti kapsamına alındı ve bu parçalar orjinali ile ücretsiz değişecek
geçmiş olsun o zaman artık parayı geri almak için kovalama zamanı geldi
900 lira değil 9 kuruş bırakmam öyle esnafa.Ücret iadesi isteyin, her platformda ipliklerini pazara çıkarın.
Nakit saydım dediniz,fiş/fatura var mı? Mahkemeye başvurunca maliye de hem onlara hem size başvurmasın,avukatınıza bunu da sorun
Bu kadar lafa söze yazıya hala daha bişey yazmadı mı firma sahibi buraya ? Yoksa yazdı da ben mi kaçırdım ?
işyeri açmak kolay ama esnaf olmak zordur boşuna demiyorlar bi esnafı asık surat bitirir diye bu konudan sonra megachips'ten soğudum eminim benim gibi düşünen arkadaşlarda vardır geçmiş olsun her işte bi hayır vardır
arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkürler
ayrıca CVK 500 km yorumun koparttı beni :D eyvallah gardaş gülmeye ihtiyacım vardı
para iadesinden çok umutlu değilim ama şunu bilirim birazcık içinde dürüstlük taşıyan insan tüm bu yorumlar karşısında taş olsa çatlardı .
Bu hafta aracımı satıp, yeni bir dizel araç alacağım ve yazılım yaptırmayı düşünüyordum. Aklımda olan firmalardan bir tanesi bu firmaydı. Artık değil, merdiven altı yazılımcılar bile daha yardım severdir, hemde 200-300 tl. Çok geçmiş olsun.
dün yine megachips deydim westgate ayarı yaptıracaktım 5 dk lık bir işti ama sağolsunlar akşam 8 de bile yardımcı oldular,100 müşteriden 1 tanesi memnun olmadı diye koca firmayı kötülemek çok yanlış, dün bulunduğum 2 saat içersinde iki tane sıfır araç gelip yazılım yaptırdı(a4 quattro sline ve ,talisman) ve gayette memnun ayrıldılar,neden sonuç ilişkisi çok önemli, ayrıca herkesi memnun edebilirsin diye bir kaide de yok
saygılar
e adı üstünde koca firma diyorsunuz ama bir tane post yok burada ? meselede bu değil mi zaten
satışı yapmak kolay,onemlı olan satış sonrası memnunıyet.
Büyüklük göreceli olduğu için saygı duymak lazım; demek ki arkadaşların hayat tecrübeleri doğrultusunda büyük görebildikleri bir firmaymış onlar için...
Keşke konu sahibi forumda biraz araştırma yapsaymış işlem yaptıracağı firmaya karar vermeden önce.
*****, kendileri hakkında olumsuz/sevimsiz tecrübelerin paylaşıldığı ilk konu bu değil ne yazık ki...
Herkese güzel bir gün dileği ile...
*****: M a l u m
yorumunda saygı göremedim kusura bakma ayı şekilde cevap vereceğim,seni kim bilir kim tanır ne tecrüben var kaç araba yaptırdın?
kaç tane araba yaptım hatırlamıyorum ama beni burdaki adminlere kadar sorabilirsin,
34 tane bayii si olan bir firmadan bahsediyoruz
,dizel araba yüklemeyi başlatan bir firmadan bahsediyoruz
büyüklük kavramım sadece bu bir kaç kelime ile sana yeter sanırım,
olay megachips değil benim için
bu kişilerle olan alışverişim ve bana saygılı şekilde davranışları ,diğer müşteriler gibi bende paramı vererek yaptırıyorum işimi,
benim için bu firma dizel araçlarımı rahatça yaptırabileceğim güvenebileceğim bir firma
başkasına böyle davranmış o memnun olmamış beni ilgilendirmiyor,kişiye göre değişir 3. kez cevap veriyorum
ayrıca bu firma bu kadar kötü olsa 34 bayii ye nasıl ulaşacak biraz mantık biraz kafa lütfen,
karalama kampanyası başlatıldıysa emin olun birşeyleri iyi yapıyorlar demekdir diye düşünmüyor değilim
hadi kal sağlıcakla!
bu son cevabımdı,herkese dertsiz tasasız günler dilerim..