Otobanımız da hazır olduğuna göre , kaç para ulen bir zr1 ?
https://youtu.be/4gVnqR7lBo0
Printable View
Otobanımız da hazır olduğuna göre , kaç para ulen bir zr1 ?
https://youtu.be/4gVnqR7lBo0
V-class 250d ile 220 top speed gidiyordum almanya otobanin da gecen sene, allahtan altimda zr1 yokmus
Dün arkadaşım sırf denemek için gitmiş instagram storyden 2 saat 25dk İzmir-İstanbul yapmış :)
2.25dk olan kısım: Osmangazi Köprüsü > Akhisardan sonra son ödeme gişeleri.
Polisler bunlari gördüyse.
Radari cakarlar hemen bayram öncesi :):)
Ordanda keyiflice sokarlar
o kadar para verip radar görürsem böyle yaparım :D
YouTube
Kuzey M. Otoyolu ile İzmir-İst Otoyolunun kesişim bölgesi:
https://www.youtube.com/watch?v=Mu334IRWhMk
Şöle bir video buldum yeni çekilmiş 130km CC ile normal seyir hızında Bursa-Balıkesir arası gişlerin sürelerini gösteriyor gayet iyi.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=509&v=xNh08ZtiMJ0
totalde istanbul-izmir 100 km kadar kısaldı diyolar.
sonrada 8.5 saatten 3.5 saate indi diyolar ulan bu nasıl matematik ?
geçmeyin kullanmayın desem adamlara hazineden söz verilmiş , siz geçmeseniz ne olacak
bu ülkede doğduğum bu günede lanet olsun..
Gasteci Murat'da biraz çalıştırsın kafayı yaw.
100 km kısalmıştır, OK ama hep 120-130 gidiyorsun daha kısa mesafeyi.
Eski yolda ortalama hızın çok daha düşük, Susurluk, Akhisar gibi trafik lambalarına fısıldayan yerleşim yerleri var vs.
Benim evden izmir bornova 469 km diyor google maps.
TEM'e çıktığım an 130 a kitlesem 3.6 saat ediyor zaten yol evimden.
120 hız limitine göre km de belli
Yapın matematiği işte :)
İzmire giden eski yolda fazlasıyla 70 ve 50 li radarların olduğu bölgeler mevcuttu. O sebeple birinde 120 sabit gidebilirken diğerinde gidemeyeceğinizden o hesap birinde 8 diğerinde 3.5 çıkıyor. :)
Giseden giseye radar olmacak. Sadece mobil yada sabit radar aracı olabilir. Olmak da zorunda kanunen.
Dedektor cozum olabilir.
100km kisalmasi sadece Gazi koprusunden. Morfez i dolasmadiginiz icin kisaliyor,yoksa altinovadan itibaren olcerseniz,uzamis dahi olabilir.
KESİNLİKLE cok iyi huzmet ama fiyati yine soygun ve birikerini zengin etmek icin.
Hele ihale miktari ve dönen uckagitlar bambaska!
Ülkede herşey gibi bu da zengini daha zengin etmeye ve zengine hizmet etmeye odaklı bi yatırım..
Eskiden yollar böyle dizayn edilmiş malesef. Yollar daha uzun sürdüğü için yerleşim yerinden yol geçiriliyor, hem oranın esnafı kazanıyor, hem yolcular dinlenme imkanı buluyor böylece ekonomiye faydası oluyordu.
Sen 28 yaşındasın, bilmezsin memleketimin yollarının 2 şeritli olduğu (1 gidiş 1 geliş), sollamaların ızdırap olduğu, önüne simsiyah duman atan kamyon vs çıktığında yaşadıklarımızı.
bari bayramda bedava yapsalarda bi deneme yapsak kaç saat sürüyormuş görelim
Sabah 03.45 de evden çıktım 07.00 de sabuncu belinden iniyordum bornova istikametine doğru ***** radarların değişim saati sadece susurluk yörsan nın yanındaki trafik denetleme nin radarı duruyor gerisi kimse yok :)
Yaptıkları projeler devlet garantorlugu olmasa
Hepsi batmıştı zaten.
Bu kadar imkan sokaktaki salaga verilse o da yapardi zaten
İhaleyi alan firma yapmiyor ki
Taseronlara boluyor.Onlarada vadenin hamina koyuyor.
Ya öyle iğrenç ki ana bacı küfürler edilse bile rahatlayamazsin
Allah bunlari bir bardak suya muhtaç etsin ne diyeceğiz :)
Ben eski yoldan memnunum
Bu totoslara inat hız limitlerine uyarim.
Yavas yavas geze geze giderim İzmir e :)
Işıklar da etrafı keserim.
Akhisarda guzel yemek yerim.
O 520 tl ye ben ist izmir ist yaparım mazotla bir kere.
Bu totos proje zenginler rahat rahat gidip gelsin diye yapılmış.
Halka hitap eden bir proje değil.
Bio da yaşadığı şehir kısmından gözüktüğü üzere bana baya hitap eden ama kullanamayacağım yol.
Yine gemlik-bursa kuzey arasını kullanıp starbucks sonrası devlet yoluna devam. (Benzinli arabaya rağmen)
Fatıh Altaylı yazmıs,
Fatih Altaylı - Kışkırtma - HABERTURK
Bireysel kullanımda zengin olmayan birey için çoook gereksiz
Arkadaş grubuyle olan tatillerde kullanırız 4'e 7'ye falan bölünce kazanılan saatlere değiyor ancak
Bir de şirket arabasıyla çıkılan yollarda tatlı oluyor :D Bayram sonrası Çeşme'ye düşünmeden gidicez bakalım bu yoldan
2019 yili icin yapilan odeme 3.7milyar TL!
Yani YSS ve kuzey Marmara otoyolu için ödediğimiz ceza. Sadece 6 ay icin....!
Yol 3,5 değil 5 saat tutuyormuş, doğru mu?
İstanbul başlangıcını neresi aldığına bağlı :)
Silivri'den yola çıkarsan başka, Tuzla'dan çıkarsan başka.
Köprü gişelerden İzmir gişeler belki 3.5 saat vardır.
Haberlere göre köprüden izmir gişeler 3.5 saat. Köprüye kadar olan zamanı hesabı katan yok.
https://iasbh.tmgrup.com.tr/fed487/0...794899.jpg&l=1
İzmir merkezinden Yalova İdo feribot iskelesi 400 km . İdo feribot Pendik 70 TL civarı ( Bir kaç ay öncesine kadar 55 TL idi şimdi zam gelmiş)
Ben genelde Sabah 7 İdo seferine İzmir'den 3 veya 3,5 gibi çıkıp rahat rahat ulaşıyordum zaten. Yani 3,5 saat + 45 dk feribot gibi düşünebiliriz. Kısaca 4 saat 15 dk idi zaten.
Şimdi bu yeni otoyolun da mesafe uzunluğu Osmangazi köprüsüne kadar 400 KM altında değildir. 130 Km ortalama hızla gidilse 3 Saat 15 Dk gibi bir sürede köprüye ulaşılır. Oradan Pendik 15-20 Dk desen 3,5 saat yuvarlak hesap diyebiliriz.
Nereden baksan bu güne kadar 300-400 defa gidip geldiğim yolda 254 TL karşılığı bana sağladığı kazanım yaklaşık 45 dakika oluyor.
uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece ,nedensizce yazdım :D