Bütün konudaki en doğru tespit :D
Printable View
arkadaşlar bence bunlar hıkaye hep. b faydası varsada ek olarak uygulanması gerekır. spor vede yemek yememıze dıkkkat etmemız gerekir. bazılarıda benım gıbı cok yemıyorum ama hala kılo veremıyorum diyenlerde .doktora gıtsınler. bende guaqtr cıktı.hemde 14.7 :) sızdede olabılır. ondan dolayıda cok kılo alındıgı ***** ben bu ay ıcınde. randevu aldım gıdıyorum :)))
lezzet olarak hiç birini tavsiye etmiyorum..ben bi ara şok programlarında protein çikolatası kullandım samandan farksız:D
he ama ben kimyasaldan önce doğal beslenmeden yanayaım..kimyasala başlamak için biraz zaman katetmek şart...
bunun içinde antreman öncesi özellikle kahvaltıda yumurta antremandan bir saat önce yağsız tuzsuz patlamış mısır öneririm.feci karbonhidrat deposudur...
yemeklerde pilavı makarnayı herkes bilir zaten karbonhidrat için...baklagillerde protein deposudur...antreman öncesi ve sonrasında prinç unu ve keçiboynuzu tozunu site karıştırıp içerekte yüksek tesir alabilirsiniz;)
kilo vermek isteyenler eger gercekten cok hızlı kilo vermek istiyorlarsa lida kullansınlar ama 2 hafta lık periyodlarda kullanıp iki hafta bırakarak 2 ayda 15 kilo garanti ederim kilo fazlası cok olanlar için yanlız acaip enerji veriyor
benim herzaman kullandıgım urun lipo 6 su anda USA de de cogu ülkede de sporcular bu urunu kullanıolar fakat düzenli beslenme ve düzenli spor yapmadan hiç biri bir işe yaramaz
bu ilaçlar durdugun vede yemek yedigin yerde kilo ver die degil zaten 1000 mg mının 600 mg si CLA yani bitki asidi yagları kırıyor ve yakmanızı kolaylaştırıyor ama sporsuz olmaz
http://www.nutrex.com/lipo6.html
su topu oynadıgımız zamanlarda kullandıgımız protein
http://www.multipoweruk.com/SportsFo...uctSectionID=2
protein tozlarının tadını sevmiyenlere öneririm cok iyi üründür
eger body tarzı spor yapanlar varsa amino asit harici bence protein tozu kullanmayın onun yerine sabahları yumurta beyazı yagsız süt yagsız beyaz peynir kepek ekmegi - oglen pirinç lapası tavuk gogsu haşlama ,yada yagsız dana eti akşamda aynı şekilde beslensinler spordan önce ama
Kilo vermek istiyorsanız en doğru yol haftada bir kilo vermektir bundan fazlası sakıncalı.Haftada bir kilo vermeniz içinse beslenme düzenini değiştirmeniz şart.
Sabah kahvaltısı:
Saat 9 da sofradan kalkmış olmanız gerekiyor
-2 yada 3 dilim esmer ekmek
-3 adet zeytin
-Bir dilim peynir
-Çay yada sadece süt içilebilir.
Saat 12:00 13:00 arası öğle yemeği-Bir porsiyon et yemeği(et,balık,tavuk,bakliyat)
-Bir porsiyon yoğurt
-Salata
-Etin yanına sadece bir yada iki kaşık pilav yada makarna hiç yememek daha iyi sonuç veriyor.
Saat 16:00-Meyve
Saat:18:00 en geç 19:30 arası akşam yemeği:
-Bir porsiyon çorba,çorba yoksa fazladan bir dilim ekmekte yenebilir çorba yerine
-Bir porsiyon sebze
-Yoğurt
-Salata
-2 dilim esmer ekmek
Saat:22:00-Meyve
Gündüz et yerine sebze yiyorsanız akşam ette yiyebilirsiniz düzeni oluşturmak size kalmış.Gün içerisinde bir fincan kahvede serbest.Haftada 2 adet yumurta yenebilir.Haftada 2 defadan fazla kırmızı et tavsiye edilmiyor.Bu programı deneyin en sağlıklı bu şekilde kilo verebilirsiniz tabi spor yapmak şart.
ilaçla kilo wermek pek akıl karı diil arkadaşlar düzenli spor yapın 3 beyazı kesin öğünleri sıklaştırıp porsiyonları ufaltın metabolizmnız hızlanır we bu alışkanlıkları sürdürürseniz kesinlikle kilo probleminden uzun bi süre kendinizi uzak tutarsınız
o ilaçların hiç biri tek başınhiç olmazsa aç kalmadan yaparsınız a kilo werdirmeye yeterli diil yeterli olansa sizi büyük bi psikolojik bunalımın içine sokan ilaçlar kilo wermeye çakılşırken cüzdanınızı hafifletmeyin boşuna
bundan daha az yiip kilo alan kişilerde war diyet programı kilo sorunu olan kişinin metabolizmasına we dier ölçümlerine göre werilir
günde 1 öğün yemek yiipte kilo alan çok kişi tanıorum ilaçlardan uzak durun dietisyenede gidin ama gerçekte kilo sizin için sorunsa ;)
yok lan daha iyi oldum şimdi bi 5 kilo daha alırsam tamamdır :D
sıkı antreman yapmıyorum ama normal bi şekilde çalışıyorum devamını kızların üstünde yapıyorum yoksa zaten hiperaktif oluyorum bayağı enerjiyi atmak gerekiyo :D
ya zaten spor yapsanda biraz etkiliyo birde tam yağlı süt yerine yarım yağlı sütle karıştırıp içmeni tavsiye ederim :)
Herbal life ürünlerini ablam kullandı kilo verdi sonra aldı şimdi yine kullanmaya başladı ama sorun şu ürünleri bıraktığında dikkat etmezsen aynen geri alıyorsun gibi bir şey. Sorun varsa sorup öğrenebiliri onun harici benim 100 den 75 nasıl düştüğümü anlatayım.
sağlam sabah kahvaltısı (08:00 gibi) normal öğlen yemeği (12:00-13:00gibi) orta karar akşam yemeği (18:00-20:00 bu saaten sonra yemek yok) ile bütün vucudun çalışmasını düzene sokup 6 ayda birazda sporun (heryere yürmek) faydasıyla 25 kilo verdim ama herşeyi de yedim.
Çünkü insan vucudu yediklerini sadece 16:00 ile 18:00 saatleri gibi bir zaman diliminde öğütüyor. Sabah ve Öğlen yediklerini bu saatlerde eritirsin sonrada yiyeceğin akşam yemeği seni ertesi gün sabaha kadar idare eder ilk dönemler biraz açlık hissediyorsun sonra bünye alışıyor.
Ama bu düzenin bana yararmasının bir unsuruda sanırım 10-11 sene daha önceden spor yapmam olabilir.
Ama bir arkadaşında dediği gibi sporsuz bu iş olmaz.
bidahamı gelicez dünyaya yiyin arkadaşlar :D:D:D
4 aylık sporla 8 9 kg arası verdim ama diyet diye bişey yok :) mc den çıkmazdık saat 10 11 lerde yemek yerdim kola pasta kuruyemiş makarna yenmeyecek ne varsa yedim..
herşey sizde bitiyo zamanınız varsa yazılın bi spor salonuna günde 1 2 saatlik spor ve düzgün diyetle istediğiniz vucudu yaparsınız yeterki isteyin azmedin sabredin..
Bence ilac falan kullanmayın, hepsinin zararlı oldugunu düsünüyorum.
Spor yaptı mı, kola ve ekmegi kesti mi ben zayıflıyorum mesela...
Ama su fastfood alıskanlıgından da kurtulmak lazım...
2 tane jumbo bigmac menü yiyerek zayıflanmaz :D
gunde normal ıkı ınsanın yıyecegının bıraz fazlasını yıyorum 1 yıldır aynı kılodayım:)
arkadaşlar ben açıkcası bu herbal life ilaçlarına güvenmiyorum...dayım bir ara kullanmıştı başka ürünlerini metabolizmasını bozdu ve bazı organlara ciddi zarar verebiliyor..gidip bir diyetisyenle konuşun ve spor yapın...ilaçla olacak işler değil bunlar...