He evet öyle bir şeyler yapmak gerekecek, eyvallah tamamdır.
Yeni TV'nin ses konusunda daha iyi olabileceği açık, o yüzden de diyaloglarda zaten sorun yaşamayabilirim de... Bakalım duruma göre şekil alırız :)
Printable View
Evet, nihayet ben de TV'leri 2'ye indirebildim. OLED gönlümden geçiyordu ama gerek fiyat, gerek ekran yanması, gerek oyun falan oynamıyor oluşum, düz TV-Netflix seyredicisi olmam, tam karanlık ortamda TV seyretmemem vs sebeplerden ötürü bir sonraki TV yenilemeye kadar erteledim.
Yoksa gönülden Samsung 77S90C (100k TL) veya 77S95C (123k TL) geçiyor.
Bu 2 adet 75 inch TV için görüşlerinizi rica ederim:
* TCL 75T8B, QLED, google TV, servis hizmeti soru işareti, 65k TL civarı fiyat
* Samsung 75Q80D, QLED, Samsung Tizen sistemi (2-3 yıl sonra destek falan vermez Samsung, Mi box günlerine geri döneriz), dolby vision yok, servis hizmeti TCL kadar olmasa da soru işareti, 69k TL civarı fiyat
Just a moment... burada da kıyaslama tablosu var.
Hangisi tercih edilir? Ben google TV tarafındayım.
Samsung hakkında bazı olumsuz yorumlar okudum da, size şöyle bir örnek veriyim.
Bugüne kadar hep samsung kullandım, son kullandığım tvnin paneli 8 sene sonra bozulunca samsung 1500 tl parça fiyatı karşılığında 55 QLED 4K verdi. O zaman tvnin fiyatı 15bin tl idi. Özetle %10 vererek sıfır televizyon sahibi olduk.
Samsungun müşteri hizmetleri gayet iyi çalışıyor, garantisi olmayan ürünlerde bile yaptıkları ortada. Bu nedenle geçen haftalarda 85 QLED aldık yine samsungtan, harika bir televizyon.
Garajda da 85 Onvo kullanıyoruz ama tabi yakınından geçmez samsungun, fiyat performans için işyeri garaj vs için uygun bi ürün.
Merhabalar, 55" boyutunda 18-22 bandında TV bakıyorum, evde kullanma niyetiyle, Youtube-Netlifx-BluTV gibi uygulamalar olması çok güzel olur. Yeni evlendik, bi tv ihtiyacı doğdu, burada marka takıntım yok, belirli markaya yönelimim yok. Burada nasıl önerileriniz olur, bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorumm.
Alternatif olarak, televizyonda bu gibi özellikleri koymadan, kendisinin daha kaliteli olup, yanına Xiaomi akıllı boz vs koyarakta, aynı fiyat bandına daha kaliteli TV temin edebilirsek, o da olur, bilgili arkadaşlar beni bu dertten kurtarın
Tam ben de bu spekte alacağım yakın zamanda. Bandı sadece bir miktar daha artırabilirim bir yandan pc de oynadığım için. 50> olacak şekilde 20 25 aralığında bir şey bakıyorum kısaca, sadece aklımda marka model specler için seçenek olsun diye tavsite alabilirim, şu olması çok iyi olur şu olsa daha iyi gibi. Bu arada ps diyorum da psyi de haftada ortalama 2 saat açıyor açmıyorum. :)
Merhaba,
12 yıldır severek kullandığım panasonic neoplasma 42" televizyonum arızalandığı için yeni tv arayışı içine girdim ve malesef çıkamıyorum.
65" olarak philips 65pus8108 ve samsung 65du7200- 8000 gibi serilere odaklandım. özellikle philips in belirttiim modeli hakkında deneyimi, fikri olan var mı? hangisi tercih edilebilir.
Teşekkürler,
amblight güzel keyifli bir özellik fakat benim için olmazsa olmaz değil, philips ,amazon prime indiriminde 30.500₺ gibi güzel bir fiyatla satışta olduğu için kafamı kurcaladı. Fakat akşam 65DU8500 Serisi Samsung 'u da 35.000₺ gibi bir fiyata buldum amazondan ona yöneleceğim teşekkürler.
TV'den beklenti nedir bilmiyorum ama artık standart LED devri bitti bence. QLED gayet güzel bir teknoloji, ben dün samsung 75QN85D aldım. QLED'in geliştirilmiş versiyonu Neo QLED bu TV. Bugün geliyor.
Gönül OLED istedi ama plazma TV'ler gibi ekran yanığı vb olaylar çözülmeden alınmaz, yoksa OLED bu işin nirvanası.
Ama dediğim gibi TV'den beklentiler önemli.
TCL aldım 55'' olacak şekilde. Şu anda gayet stabil çalışıyor. Modlar (TV-Netflix-YT) arası geçişte çok aşırı yavaşlık yok, tv kaliteside muntazam şekilde. Genel olarak memnun kaldım, kişisel kullanıma uygun. Aldığımda 17.xxx TL fiyatı vardı. Şu anda o civarlarda haeln
TV alıp da TOD'dan maç izleyecekler için Philips tercih etmemeleri mantıklı olabilir.
Philips Ambilight serisi bir TV aldım, memnunum da ama ne f1 ne maçları izleyemiyordum uygulamadan.
Bir sürü philips kullanıcısı da şikayet etmiş; böyle bir şey hiç aklıma gelmediği için bu konu özelinde bir araştırma da yapmadım haliyle alırken.
Güncel durumda son 2 yarış ve 2 maçtır sorun yok, sorun neydi de nasıl kendiliğinden çözüldü bilmiyorum, ama yine aklınızın bir köşesinde dursun.
Merhaba güncel bir 65" tv tavsiyesi alabilir miyim?
Tek kriterim smart tv arayüzünün akıcı olması ve 2-3 sene içinde yazılımın çöp olmaması.
Merhabalar.
Konuya bir güncel çekmek istedim. Güncel 55-65' tavsiyeleriniz neler olacaktır? 60-80k TL arası bir bütçe, aile evinde uzun yıllar sorunsuzca kullanılacak bir tv için yeterli midir?
Bir güncel de benden olsun, yazlık için geçmiş yıllarda odamdaki tvyi götürüyodum bi tane alıp odadakini direk yazlık tv yapma düşüncem var.
Samsung 32" basic bi led tv var, 32"-43" arasında ara ara ps5 oynanacak fiyat 20bine kadar önerileriniz varsa alabilirim. Hburada da bir kaç model baktım ama kargolama, kullanılmış(muhtemelen montajda sorun görülüp giderilen) örnekleri görünce pek razı olmadım uygulamalardan alışverişe