süper hücre ve dolu ihtimali çok yüksek sanıyorum
https://twitter.com/HavaForum/status...05444681388033
süper hücre ve dolu ihtimali çok yüksek sanıyorum
https://twitter.com/HavaForum/status...05444681388033
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Perşembe ve cuma İstanbul için dolu tehlikesi var diyor haber siteleri. @GSI CLUB Emir sen ne diyorsun?
Buna sanırım kendi kaderini çizmek deniliyor. Kötü olacak diye diye o kodumun enerjisini çağırıyorsun olan bu. Hoş, iyi olacak dediğinde de hiç bir mok olmuyor o da ayrı bir mevzu. Neyse işte bu seferki benden olsun, benim şom ağızlılığım tuttu. Çağırdım doluyu, perşembeye randevulaştık. O kadar haberde verdik artık.
Yoo havanın sıcak olması asıl anormal olandı zaten bu mevsimdeBirden soğuyunca normal aslında. Sis gösteriyordu, en masum oluşum bu, bu kadar sıcaklık düşüşüne. Asıl şu 30-0 yapıp kar yağışına dönen Denver gibi ne zaman olacağız onu merak ediyorum.
Bir de aklıma geldi, son zamanlarda yine "sakız çiğnemek orucu bozar mı", "şurama şunu sokarsam orucum bozulur mu" soruları gibi, "İstanbul'un 100 günlük suyu kaldı" haberleri çıkmaya başladı. Yahu arkadaş şurada 10 gün içinde yağmurlar başlayacak, havalar bozacak. Her yaz sonunda aynı muhabbeti yapmaktan bıkmadılar, o onu kesti, bu bunu mikti haberleri bitince bunlara geçiyorlar herhalde...
Yok ben geçenlerde baktım Ömerli barajında su seviyesi gayet mantıklı. Ahaber stil şöyle bir gözle ölçüm yaptım bu bize en az 10 yıl yeter. 10 yıl sonra bakarız olmadı denizden su çekeriz. Elimizde çok kuvvetli yağmur duaları var. İki kere okuyup üfleriz ne biçim yağmur yağdırırız. Olmadı ilaç firmaları susuz çalışmayı sağlayacak haplar çıkarır. Yaparız, idare ederiz.
Su işleri bakanı yok mu, beni ne diye gerdin şimdi, o düşünsün benim yerime.![]()
![]()
Merhaba
08.10.2020 persembe günü
Birinci riskli bölge olarak boğaz çevresi ve anadolu yakasi
Doluya cok musaitdir
Bu hadiseler bütün marmarada anı dolu oluşumu olarak gozlemlemeye musait hava kosullari oluşacaktır
Hadiselerin persembe günü öğle ve ogleden sonra başlaması beklenmektedir
Dolu haricinde cok ciddi yagis alicagimiz icin sel ,su baskinida görülecektir.
Livestrong
Perşembe günü de tüm gün arabayla dışarıda olacağım ya
İnşallah dolu, sel gibi doğal afetler yaşanmaz.
Guncelleme ,
Dolu riski azalmış hatta yok dencek kadar değerler düşmüş durumda
Ancak yine de tedbirli olmakta fayda var
***** bir yerde sağanak yagarken diger yer güneşli olabildiği gibi ,
Bir yerde dolu yagarken diger yer saganak görebilir.
Persembe gecesi de aksiyon mevcut , çıktılara göre persembe gecesi , gündüzünden daha aksiyonlu gececek.
Livestrong
yıldızlar m a l u m kelimesi olmalı
bugünün biraz bulutlu geçmesi çok ısınmıyor oluşu da avantaj gibin
çok ufakta olsa dolu riski mevcut.Doluya bakmayı sevmediğimden,dolu sorularınızı samet abiye sorabilirsinizAra ara kritik yerlerde müdahale ederim
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)