Üsküdar da bir ara misket şeklinde yağdı dedim noluyor![]()
Guzel yagdı ama dedıgım gıbı o takıpcı kasan sosyal medyacıların abarttıgı gıbı olmadı.
Toprak ve yeraltı suları doydu. Insallah tarım ve sulamada verım guzel olacak.
Çok ciddi bir kar yağışı oldu, tamam belki o 87 falan olmadi fakat yerdeki örtü erimeseydi saçma sapan bir kar birikecekti. Kaldiki yine yolların bembeyaz olduğu bir yağış oldu mart ayında. Beklenti neydi anlamadım? İstanbul'da kayak yapmayı bekleyen açıklamalar mı vardı ?
Cuma yada cumartesi günü İzmir - Sakarya arası yolculuk planım var i. Aeacımda kış lastiği takılı güzergahta herhangi bir etkili kar yağışı vs olasılığı var mı acaba? Balıkesir ve bursa civarı güzergahında.
Memuration lancer ve yakuzasımsı fn2 tayyar
Bu hava daha gelmeden 87 kışı ıle aynı olacak,hatta gececek. Kıyılarda bıle 70cm kar olacak. Bır cok yerde metre olacak vs vs yorum yapıldı.
Amac neydı:dıkkat cekıp takıpcı artırmak ve reklam kazanmak. Hatta hıc takıp etmedıgım halde 2 farklı sıteyı takıbe almıstım.
Mart ayı ıcın bu yagıs ekstrem degıl.
En guzel kar subatta yagan ıdı. Onu dahı yakalıyamadık. Kar tabıkı yagsın,cok degerlı.
Ortu erımeseydı derken,neye gore tahmın yapılır? Yer yuzu sıcaklıgı,yagan karın cınsı ve hava sıcaklıgı.
Velhasıl beklentı yok,mılletı bıle ısteye panıge sevkedıp,denılenın 3 de 1 ı bıle yagıs olmaması.
Yada pErsembe gunu okul veısyerlerını gereksız tatıl edılmesıne yol acmak....
Son ornek vereyım;Show tv tarzı ulusal kanallarda de aralık ayı haberıdır,her sene yapılır. "Kar Gelıyor"! Internet sıtesı bu baslıkta haberı duyurur,sende tıklarsın tabı ama bır bakmıssın,sadece erzurum ve cevresıne yagan,klasık hava durumu
Ama ANkara IStabul vs vs habere tıklar.
Keyıflı kayaklar....
Selamlar
Bu hafta sonu özellikle 19 Mart'ta kar görme ihtimalimiz oldukça fazla
Sadece bir sıcaklık sorunsalı mevcut
Sıcaklık kurtarisa dek yağışı alicaz vortex den daha kaliteli bir yağış olacaktir
@997TT
Evet 87 olmadı ancak olmaya çok yakındı
Vortex bağlı yağışi aldığımız için groupel şeklinde yağış aldık.
Bu birinci sebep
Arkasından Mart ayında olmamız dolayisiyla sıcaklık yağan kalitesiz yağışı eritti. Perisanligi uzun sürmedi.
Bir senede bu kadar kar yagisi gerçekten sevindirici
Livestrong
@S.Özeren
19 Mart saat 10:00'a Çatalca istasyonundan muayene randevusu aldım, biraz hava forum'da bakındım kıyamet senaryoları yazılmaya başlanmış yine sıkıntı yaşar mıyım ?
Yahu yeter bahar'ı yaşamadan yaz gelecek![]()
Bodrum'da arabanın camın'dan buz kazındığı yıllardır görülmemiş.
3 sabahtır haşır huşur camla uğraşıyoruz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Geçen ctesi günü uçabilecek miyiz diye baya tırsmıştım, alana gidene kadar hiç iptal vs haberi gelmedi.
Havaist'teyken arka koltuğa pilot ve uçuş ekibi denk geldi, iptal edilen uçaklar hava durumu yüzünden genelde aynı gün geri dönemeyecek veya yolcusu gelememiş çok az olanlarmış. Uzun uçuşların hepsini yollamışlar zaten..
Bizde de şansa tam uçağın kalkacağı saatlerde hava kapalı ama görüş baya açıktı. Öyle kurtardık. Sabah alana yaklaşırken yerler de dolmaya başladı ufaktan, o zaman bi tırsmadım değil tabi
Şimdi dönüşte yine başlıyoruz bakalım...
Hocam selamlar,
18 Mart cuma günü, Ankara İstanbul arası yol durumu nasıl olur sizce? Ona göre kışlıkları çıkaracağım yoksa mayıs başına kalacak. Gittikten sonra bir iki gün yatsada sorun değil ancak hava şartları o gün yolculuğa izin verir mi? Öğlen 12 1 gibi çıkacağım.
Merhaba bolu sorun çıkartabilir yağış gözüküyor o kısma harici temiz
Gündüz saatleri mantıklı olur
Merhaba
Nispeten temiz Kütahya çevresi vs kar görme ihtimali var gündüz saatleri tercih edilmeli.
Herkese selam yeniden
Perşembe günü yağmur arkasından kar gözükmeye baslicak.
Gündüz saatlerindeki sıcaklıklar şuan için güzel bir örtü yapmayı desteklemiyor
Rüzgar yönü değişirse tatmin edici bir örtü olur
Sistem yavaş yavaş 19 Mart'ta zirve yapıcak
Şanslı bölgeler boğaz cevresi ve Avrupa yakası
Livestrong
THY, kar yağışı nedeniyle İstanbul’da bazı seferleri iptal etti
Türk Hava Yolları(THY), İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart'ta planlanan 57 seferin iptal edildiğini duyurdu.
Okumadan imzalamam.....
Mike,87 de gunlerce cok yogun yagdı. Tıpkı vortex ın yagdıgı gun gıbı uzun sure yagdı. Okullar 1 haftadan fazla tatıl oldu. Bızım evın onunde kı denıze cok yakın 60cm den fazla kar 2 gunde bırıkmıstı. Ama sadece cmtesı aksam guzel yagan sıstemı hava tahmını yapan sosyal medya sıtelerı 10 gun oncesınde asırı abartarak bıldırmesının tek amacı takıpcı kazanabılmek.
Anlatmaya calısıtıgım bu. Yoksa mart ayı ıcın guzel sıstemler bunlar. Yararı cok cok fazla. Doga erken uyanmayacak,urunler guclu olacak,denız yeterınce soguyacak,toprak beslenecek,yeraltı suları artacak vs vs.
Neyse,kış kıslıgı yaptıkca umudumuz artıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)