@emir selam,
24 Ocak günü Bursa Uludağ'a çıkacağız, Balıkesir Bursa arası nasıl olur ?
8-11 şubat konya nasıl olur maça gidicemde
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
@emir
6 şubat civarı bahsettiğin sistem için gelişme var mıdır?
Bence İstanbul'a artık kar yağmaz..Malesef artık kar görmeye şehir değiştireceğiz gibi görünüyor..
''şubat 10-12 gibi 2.yarıya geçeceğiz. İşte bu yarıda ciddi buzlanma , don ve kar tipilerine tanıklık edeceğiz. Nisan başına kadar uzayan bir kış olacak. Sistemler çok uzun sürecek yeri gelecek güneşi özleyeceğiz. ''
Demişti
Şubat sonu gelecek mi acaba yeni bir sistem, bende merak ediyorum.
Bu hafta sonu yine Uludağ a gideceğiz ama doygun bir kar ortamı yok eskisi gibi.
Hort yapalım bu sene için varmıdır öngörüsü olan?
Haftasonunu ben de merak ediyorum,uygulamada İstanbul için Cuma akşam 15dereceyken Cumartesi sabah 15derece yağmur fırtına gösteriyo, öğleden sonra ise yağmur kesilip 3dereceye kadar düşüş gösteriyo
https://hizliresim.com/7vhwsdh
vallahi dün aksam 7de işten çıktım yenikapı-ataköy sahil yolunda motorla giderken kask kafamı sallıyordu rüzgardan. Benim naked motor da 160+ giderken kafa sallıyordu rüzgardan. hani yağmur kar yağmasa bile dikkat etmekte fayda var. Arabası olmayan motorcu arkadaşlar bu hafta toplu taşımaya yönelebiliriz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)