Işte türkün gücü!!111!!!!
CCC :P![]()
Bu arada Tweeter'da dolanıyordu galiba,
"şu anda Türkiye'de kaç Coronalı virüsü kaptığından habersiz ve "üşüttüm" diye doktora gitmeyip evde Nurofen'le takılıyor" gibi bişey vardı![]()
Bilkentteki Ankara şehir hastanesinde vakalar görüldüğünü duydum birden fazla yerden. Konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
Keyfine soruyorum gerçi. Toplu taşımayı bırakıp bisiklete döndüm, daha da yapabileceğim bir şey yok![]()
Üşüttüm 2-3 gündür hastayım, bugün kendime geldim...
İşyerinde Coronalı muamelesi yaptılar banaArkadaş diyor ki metroda boğazım gıcık yaptı diye öksürmeye korkuyorum
![]()
Sabah Marmaray'da arkadaşı gördüm, diyor ki 7 gün oldu, hala iyileşemedim, doktora gittim antibiyotik yazıyor ediyor, ama hala düzelmedim dedi... Aha dedim içimden![]()
cılkı çıktı koronanında.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Operations Dashboard for ArcGIS
arada sırada açıp bakıyorum
çinde bi artış olmuyor artık tam tersi recovery kısmında ciddi bi artış var onlar kontrol altına almaya başladılar sanırım
fakat kontrolsuz ulkelerde artış ve gorulmeler başladı
şundan 2 hafta kadar once yunanistanda 2 vaka varken şuan 31
bence bizdede vaka var ama insanlar grip muamelesi goruyor
çünkü bildiğim kadarıyla coronada ozel bi tedavi yontemi yok ateşse ateş düşürücü ilaç vs gibi rutin tedavi uygulanıp vucut direnci arttırılıyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
parol, nurofen, augmentin, zyrtec, majezik, batikon
bunları bulundurun evde, virüs mirüs vız gelir tırıs gider. manda gibi sağlam olursunuz. korona ultra hiper pılas versiyonu da çıksa hiç bişey olmaz. İstanbul surları gibi olur eviniz.
Not:Batikon içilmeyecek
Kolonya gibi, aklına geldikçe at bir tane nurofen.
Kolonya da ele sürülüyor bu arada batikon gibi. Sek içmeyin kafası güzel olur yoksa. Vişne suyu ile belki..
Bir de bizim Türk genlerimiz bu tip virüslere karşı dayanıklıymış. Bilim adamı açıklama yaptı. Oytun Erbaş. Atın ölümü arpadan olsun durumumuz bile yok yani.. No panic.
Bagisiklik sisteminizi guclu tutun.
C, D vitaminlerini eksik etmeyin, kisisel alan yaratin. Gerisi olacagina variyor.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bizim sektördeki bütün fuarlar iptal edildi. Özbekistanda bir fuara katılıyoruz sadece ona da kimse gitmek istemiyor şirketten Direktör gittiği için yan çizemiyoruz![]()
THYde de durumlar kötü yolcu sayıları baya düştü. işten çıkartmalar ücretsiz izinler başladı bakalım sonumuz ne olacak. virüs böyle devam ederse zaten kimse seyahat etmeyecek, oteller de boş kalır turizm sektöründe çalışanlarda sıkıntı yaşayacak
gecen iki tane ozel taksici ile konustum, genelde private tasima yapiyorlar Londrada s serisi mersolarla, isler 4te 1 dustu diyorlar, havaalanlari ciddi bos, boyle giderse bir suru yan sektoru de etkileyecek gozukuyor
Off oteller, havacılık iptal olan fuarlar vs içimizden geçiyor virüs resmen,
Ihracatda fena, özellikle İtalya, şuan yüklü dorselerim var ama alıcı italyan ve bölgesi karantina altında bekletiyoruz buda ihracatcıya kaçıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)