arkadaşlar arabayı muayeneye sokmak için cezaları ve 2 senedir ödemediğim mtvyi taksitlendirmiştim , bunu internetten ödeyebiliyor muyum ?
arkadaşlar arabayı muayeneye sokmak için cezaları ve 2 senedir ödemediğim mtvyi taksitlendirmiştim , bunu internetten ödeyebiliyor muyum ?
Maske, hasta kişilerle direk temasta olan sağlık çalışanları ve izalasyon da olan hasta kişilerin ortak alanda takması gerekiyor.
Valla onu kim dedi ise bir daha dinlemeyin. Çin de efekte olan biri otobüse biniyor çevresinde ki 9 kişiye bulaştırıyor.Havadan bulaştırıyor.4-5 metre çevresine saçılabiliyor virüs.O otobüse binen maske takanlar etkilenmiyor, takmayanlar ne yazık ki virüsü kapıyor
How one man spread coronavirus to NINE other people on his bus | Daily Mail Online
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Edirne'de baya arttı vakalar apartmanların karantinaya alındığını duyuyoruz, hastaneye de Çorlu vs gibi yerlerden vakalar getiriyolarmış. Valilikten dışarı çıkma yasağı vs gibi söylemler var polisler geziyor uyarıyor maddi yaptırımı var diye.
Şu an da o kadar çok merdiven altı üretimler varki inanamassınız.
3m aktif karbonlu maske tam da işinize yarayacak ürün.Tabi bulunması ne yazıkki zor ve pahalı.Ayrıca 8 saat kullanabiliyorsunuz maksimum.Sonra çöp.
O yüzden ffp2 maske ya da yıkanabilir bez maske bütçeyi zorlamayacağı gibi yeterli işlevide görüyor.
Alman Doktora göre "yanlış tedavi" uygulanıyor
group b ___
TürkTabipleriBirliği
@ttborgtr
·
8d
Hocamız, meslektaşımız Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu'nu kaybettik
Covid-19 salgınında sağlık hizmeti sunan hekimler ne yazık ki ilk kayıplarını verdiler.
Sağlık çalışanlarını koruyacak tedbirlerde aksama olmamasını bir kez daha hatırlatır, değerli hocamızın ailesine başsağlığı dileriz
Allaha şükür imkanımız var neredeyse sıfır temasla yaşıyoruz. Keşke herkes böyle izole kalabilse ama malesef herkesin hayat dinamikleri farklı büyükşehir yaşamı vs zor şartlar bir yere kadar uzak kalabiliyor insan. Ben burada migrosa gidiyorum içeride 3 4 kişi oluyor denk bile gelmiyorum reyon arasında.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ben uzun zamandır izlediğimiz salgın, hastalık, virüs, bilim kurgu üzerine kurulmuş filmlerden yola çıkarak şöyle düşünüyorum, yıllardır insanlara bu tarz filmler ile sempati kurdurmak ve alıştırmak üzerine yapıldığını ve daha önceleri izlediğimiz bilim kurgu filmleri örneğin bir insanın beynine bağlanma, insanız araçlar robotik teknolojiler üzerine çekilmiş filmleri izlediğimizde yok artık daha neler olurmuymuş saçmalık dediğimiz tüm şeyler gerçekleşmeye başladı, bugün Elon Musk nöral bağlantı ile felçli veya beyin hasarı olanlara iyileşmeyi veya oturduğu yerden düşünce ile bazı aygıtlara bağlanmayı vaad ediyordu ve bir kaç denek fare üzerinde denenerek başarılı sonuçlar elde edildi.
Kingsman filminden örnek vermek istiyorum veya buna benzer konusu insan nüfusunun azaltılması üzerine senaryolar yazılmış bir kaç film daha var, filmde bu kadar insanın dünyaya fazla geldiği kaynaklarımızın azaldığı ve geriye kalacak olanların sadece zenginler yada güçlüler olduğu senaryolar var hep farkındaysanız? Fazla film izliyorsun hacı diyecek olanlar kesin çıkar kabul ediyorum izliyorum evet ama neden hep izlediğimiz filmler bir zaman sonra gerçeğe yansımaya başlıyor? Ya ben paranoya yapıyorum yada delirmeye başladım![]()
O zaman size bir örnek vermek istiyorum günümüz CoVid-19'u ile ilgili...
Konuda bulunan tüm sayfaları okuyamadım belki paylaşılmıştır bilmiyorum ama bir video ile karşılaştım bir kaç gün önce Fransız birisi CoVid-19 virüsünün yanılmıyorsam 2003-2011-2017 yıllarında Fransa-Çin ortaklığı ile tavşanlar üzerinde denenmiş ve iyileştirilmiş olduğunu bir insan üzerinde de denenip daha sonra kızamık aşısı ile sentezlenen bir aşı geliştirerek iyileştirildiğini kanıtlayan belgeler var ve hepsi resmi site üzerinde ulaşılabilir durumda (eğer siteler erişime kapanmadıysa) yaklaşık 300 sayfalık bir döküman belki ilginizi çekebilir.
Bence dünyanın sonu kıyamet geliyor yada insanlığın bir kısmı dünyadan temizlenmeye başlıyor...
98'Corsa GSİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)