Bu "bağış" neye, kime yetecek çok merak ediyorum. Geçende Altaylı mı birisi dedi, en fazla 100 milyon TL toplayabilirsiniz, neye yarayacak dedi...
Pardon rakamı yanlış yazdım, 1 milyar dedi galiba, 100 milyar yetmiyor-yetmeyecek, bu neye yarayacak gibi bişey demişti.
Şikayet etmeyenin aq en fazla gider ifade veririz evde otur otur canım sıkılıyordu zaten![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Sarayı 3 ay kapatsak,cbaskanını cankaya koskune yerlestırsek,tasrufumuz ne kadar olur?
Soyle kopya vereyım,2020 odenegı 3Mılyar Torkiş lira Ha,bu sadece masraf,yanı eleman maası falan.
Katar da ucak "HEDIYE" etmıstı,oda 500.MİLYOn Dolares, TL karsılıgı acayıp bırsey,sadece onu satsak kı bır suru ucagı var padısahımızın.
Al sana kurtulus formulu.
Ha buarada sarayın 1 gunluk harcamasını fınanse etmek ıcın 877.000 bın Vatandasın Corona yazıp mesaj gondermesı gerek....
Neyse,ıtıbardan tasaruf olmaz,dış ulkeler bu sarayı gorunce,ne kadar guclu devletmıs dıyorlar.
Lan ben demıyorum Tayyıp soyluyor. SIz hala boş işlerle ugrasın.
Geçende Meral Akşener neredeyse birebir aynı şeyleri söyledi.
Bir de "sizlere şu kadar destek olacağız" demek yerine alay eder gibi kolonya dağıtmak, üzerine bir de vatandaşa IBAN verip bağış yapmasını istemek "devleti aciz gösterir" dedi... Bu çok önemli bir cümle idi benim için. Yani muhalifliği yandaşlığı şunu bunu geçtim, çok doğru bir saptama idi. Bunu düşünemeyecek kapasitede nasıl oluyorlar bilemedim. Ama bakıyorsun, videolar dolaşmaya başlamış bile, efendim kampanyadan terörist muhalifler rahatsız olmuş, kudurmuşlar... Allah belanızı versin, virüs sizi becersin inşallah...
Az önce benzin tv instagramda Aras dinçerin babasının ağır olduğundan bahsetti.Sağlık sektöründe çalışan biri ilaç geliştirmiş ancak daha önce pozitif olup hastalığı atlatıp 3 test dede negatif olan bir kişiden kan alımı yapmak istediklerini yardımcı olabilecek varmı diye sordu.
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
@XoR daha dun konustuk ya burası sakin diye.
arkadaşlar teyzem covid hastası acıbademde tedavi gördü , doktoru bugün mail attı , bir ses dosyası dinlemesini söyledi burada paylaşıyorum bende başta inanmamıştım ama makaleleri araştırınca kullanıldığını gördüm
https://dergipark.org.tr/tr/download...le-file/535221
Ses dalgası, enerji yüklü bir madde olup, uygulama koşullarına göre organizmanın
büyüme ve gelişimini arttırıdığı gibi azaltma potansiyeline de sahiptir. Ses dalgası
organizmalarda fizyolojik, biyokimyasal ve moleküler yapıda değişikliklere neden
olur. Yüksek güç ve frekanslarda uygulandığında, hücre membranlarında incelmeye,
savunma enzimlerinin seviyelerinde artışa, solunum ve stres metabolitlerinin
seviyesinde yükselişe ve genomik yapıda değişikliğe yol açabilecek potansiyele
sahiptir.
Buda gelen mailden bir kısım ve ekli dosya
İlgili ses dosyası, Covid-19’un frekans araligina denk gelen Cymetic rezonans içerir. Virüsün bütünlüğünü bozucu etki göstererek etkisiz hale getirmek için kullanılmaktadır. Kulaklıklarınız veya hoparlörünüz aracılığı ile ses dosyasını baştan sona kadar dinleyiniz. Sesi yüksek konuma getiriniz. Coronavirus, cymatic rezonans aralığı yüksek frekansa sahip olduğundan ses çok az gelebilir ve tam duyulamayabilir, bu durum tamamıyla normaldir.
WhatsApp_Audio_2020-04-02_at_18.52.55.mpeg dosyasını indir - download
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Sanırım teyzeni test olarak kullanıyor. Zira ses dalgası ile virüs yok etme milyon kere denendi henüz net işe yarıyor diyebilen kanıt yok.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
AKP Isparta Milletvekili Recep Ozel once yazdı sonra sildi!
Dün akp'li milletvekili Twitter'da yazdı sonra sildi. Isparta'daki 268 vakanın 248'i umreden dönenler.
Bu insanları umreye götürenler hesap verecek mi? Hayır vermeyecek. Adam hala iktidar lehine fetva veriyor.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
ABD ve AB deney asamasindaki ilaclari Turkiye’ye gonderip deneyleri burda yapip sureci hizlandirmaya calisiyor. Eger hastalanip hastane’ye duserseniz imza attiginiz kagitlara siz ya da yakinlariniz dikkat etsin! Buyuk paralar donuyor
Diye birşey okudum..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)