2 gün yasaktan sonra bugün sanki virus bitti artık normal hayata dönebiliriz psikolojisi oluştu insanlarda heralde dışarılar ana baba günü insan kaynıyor.
2 gün yasaktan sonra bugün sanki virus bitti artık normal hayata dönebiliriz psikolojisi oluştu insanlarda heralde dışarılar ana baba günü insan kaynıyor.
Önemli ihtiyaclar ve kayınvalideye alısveriş için metroya gittim, daha yoldayken bu ne ya salgın bittimi dedim herkes dısarda trafik vardı resmen. Markete geldim Otopark doluydu ama içerisinin bu kadar dolu olabileceğini tahmin etmiyordum her kasada en az 25 kişi sırada içerisi hıncahınc tuvalet kagıdı vs talan etmişler. Direk cıktım en yakın bim'e girdim millet delirmiş resmen ya..
Açıkça söylenmiyor ama bence bu virüse karşı politikamız kitle bağışıklığı. Aslında aşıda kitle bağışıklığına örnek ama Dingiltere'nin ilk başta uyguladığı gibi toplumun üstüne virüs atarak bunu uygulanaya çalışıyoruz. Büyük kumar. Aşıyla kontrollü şekilde yaptığımızı bu şekilde sağlık sistemini çökerterek yaparız.
Herkes canının kıymetini bilsin dikkat etsin. Yönetenleri tek etkileyeceği nokta miting meydanlarında "Ben 80 milyonun cumhurbaşkanıyım" demek yerine "ben 75 milyonun cumhurbaşkanıyım" demek olur.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
https://twitter.com/selvacam/status/...727943683?s=12
🇹🇷 Ahmet Hamdi Camlı Twitter'da: "Bir kısım maaşlı troller Kadın Kolları başkanımızın uzerine gittiğini goruyorum. Hatırlattıkları davamızın ana ilkeleridir❗
Bu dava lafı kolay ağzından cıkaranlarla buralara gelmedi, mesele ters esen ruzgarda istikamet almaktı, hedefine doğru esen ruzgarda yelken kolay dolar❗… https://t.co/b0nDqd0SMp"
Bunlar başladılar birbirlerine girmeye.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Ankara Yenimahalle de oturuyorum.Acil ihtiyaçlar için çarşıya indim.Normal zamanda bu kadar kalabalık görmemiştim.Ana baba günü.Fırından ekmek alayım dedim.1m mesafe koruyarak bekliyoruz.1 tane denyo daldı içeri sıra mıra hak getire...
Velahavle bulaşma dedim.Kasa için yine mesafe kolluyoruz 3 kişi.Bir dallama daha aradan geçerken hocam sosyal mesafe gereği ayrı duruyoruz keyfimizden değil dedim.Baktı şöyle bir buyrun diyor.Kimseye uymadan sağ salim gelebildim eve![]()
Son mesajlarınızdan anlaşılıyor ki durum bundan ibaret:
![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
hanımı işe bırak maaşı almaya git annemin işleri için bankaya git geri dön eve alışveriş yap baya bir kalabalıkla içiçe oldum. Evde iki tane ffp3 maske vardı onları kullandık bitti. eczaneden son satın aldığımız maskelerden kullanmaya başladık iki tane aldım ilk markete girerken alerjiden dolayı markette aksırdım eve gidince çöpe attım ikinci maskeyi markete girerken takarken bir tarafındaki ipi koptu küfrederek eve geçtim yeni maske ile tekrar markete geçtim.
Bugün 10 dk arabayla dolaştım. Böyle kalabalık yok marketlerin önü s şeklinde metrelerce sıra sosyal mesafe hikâye, parklarda öbek öbek insan piknik yapıyor sereserpe yatıyor, çarşıda bazı cafeler açık kimse virus varmış gibi davranmıyor. Arabalarının içinde maske takan dısarda dolasandan fazla.. 155i aradım tam 1 saat boyunca 15 defa 14 ünde düsmedi bir sefer düştü onda da telefonu açan olmadı. Başının sıkıştığını hayal et. Bu yüzden bireysel silahlan.
İran virüs başladığından beri 110-130 bandında can kaybı açıklıyor.
Türkiye’de 95-98 can kaybı açıklanıyor.
Garip bir sürec.
Haftasonu yasağı gelecek haftayada taşındı. Bu sefer haftabaşından bildirdiler bakalım çarşı pazar ne durumda olcak
İran, Çin, Rusya gibi ülkelerden gelen rakamlara inanmak iyi niyetten ziyade saflığa girer.
Tek kullanımlık maskeyi kaç gündür kullanıyorum. Çıkartınca dezebfektan alkol sıkıyorum. İşe gidiyrum mecbur. Böyle rezillik olmaz biz bu maskeyi nerden bulucaz. Yahu ilkokul çocuğuna versen daha iyi yönetir yeminle...
aynen tahmin ettiğim gibi oldu,kontrol edemiyorsan inkar et politikasına geçiş yapıyoruz... hiç bir bilimsel veri yokken, virüsün Türklere iyi davrandığını ve de düşüşe geçtiğini konuşuyorlar akşamdan beri... zaten h.sonu sokağa çıkma yasağındaki sorumluluklarını örtmek için artan vaka sayılarını da göremeyeceğiz, tam tersi, 'bakın 350.000 kişiyi sosyalleştirdik birbirine, hiç bir şey olmadı, demek ki dışarı çıkabiliriz, haydi işinize gücünüze!' diyecekler... bu salgınla beraber bütün medya ve sosyal medyanın nasıl bir yalan dolan kaynağı olduğunu bir kez daha görmüş olduk...
Nonwowen Tela Maske Kumaşı 40cmx10m Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor
maske için üretime geçeceğiz anlaşılan bu gidişle
@Burakakkul 1 ay önce hastalik tespit edilmişti adam daha yeni çıkti hastaneden ama ne kadar kötü durumda videolerdan anlaşılıyor, fizik tedavi vs.. alacakmiş zor sureç.
Bu virus kalici hasar bırakıyor diyen Dr var, ne olduğu hala kapali kutu.
Benimde gözlemledigim bu haftasonu karantina olayi milletin gazini aldi, haftasonu gorevimizi yaptik haftaici hersey normale döndü, yanlış yoldayiz yine.
Use Cloth Face Coverings to Help Slow Spread | CDC
Maske yapmak için şunu inceleyebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)