Avrupa kim ki dedik ,öyle süperiz böyle süperiz showumuzu yaptık sıra geldi gerçeklere.100 kişi civarı corona şüphelisi soğukta test sırası bekliyor,bu paylaşımı yapan hasta metrobüsle gelmiş hastaneye ,alo 184 ün yönlendirmesiyle.Tek doktor var ve saatte 2 kişi alıyor haliyle dayanamayıp evine dönmüş.
![]()
Dr.Ecu
Grıp vırusu yanı kus grıbı,domuz grıbı gıbı. Olenlerde oldu,hatırlarsınız.Bu da evrım gecırmıs halı. Onlelerımızı alıp,hayatı aksatmadan yasamak gerek.
Ama onlem ıste,adam maske takmıs ama ellerıyle kapı acıyor,ketcap sıkıyor,para oduyor,kart tutuyor. Ama maske var......
Emınım maske de 10 saattır agzında,onlarca bakterı uremıstır...
İstanbul maltepe salonda oturuyodum önce şimşek çaktı sonra kar yağmaya başladı dedim dünyanın sonu geliyo heralde 1-2 dk durdu ilginç bir olay değil mi bana garip geldi![]()
Almanyadayim burada sirketimiz sinirsiz home office verdi. Bugun sehir merkezindeki restoranlari barlari vs hepsini gecici olarak kapatacaklarini soylediler. Sadece supermarket vs acik olacakmis. Hatta Demin nurburgring de 16 nisana kadar kapatacagini acikladi. Hatta bmw ve mercedes te uretime ara vericeklermis.
Yani isin ozu italyaya bu kadar yakinken bence cok gec tedbir aldilar. Simdide bunun yayilmamasi icin ciddi caba sarf etmeye calisiyorlar.
74 model sehpa...
bugün aile hekimim aradı.
kısa süre önce yurtdışından gelmişsiniz.
çalışıyor musunuz? evde misiniz dedi.
toplamda geleli 13 gün olmuş.
ben yine sizi yarında arayacağım dedi.
bende kendisine gittiğim ülkeden ayrılırken herhangi bir vaka haberi yoktu. ben ayrıldıktan sonra 1 kişide görüldü şuandada 35 kişide var. kendimi ve birlikte gittiğim insanları hergün kontrol ediyorum. herhangi bir semptom göstermedik dedim.
geldiğimiz ülkeden dolayı şanslı sayılırım belki ama ne yer ne hava çalışanlarının hiçbirinde önlem yoktu geldiğimde.
ne avrupada ne türkiyede.
açıkcası herkes geç kaldı ama ilk başarıya ulaşan ülke bence çin oldu. ardından iran geliyor.
italyanın iran seviyesine acilen gelmesi gerekli.
Reis boş konuşuyor. Napıcaz onu söyle, dünyayı biz biliyoruz zaten neler olduğunu, hayret birşey ya hala can kaybını geride bıraktık biz diyor , la bi dur yeni başlıyor daha
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Zaman kaybı
O yüzden piyasaların kapanmasını beklemişler
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
kültür sanat erteledik,italyaya roro seferlerini insan temassız gerçekleştirdik, fahiş fiyatları önledik???!!!???, alınabilecek çözümlerin hepsini değerlendirdik vakit kaybetmeden devreye soktuk!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)