Vee maske satışı serbest...
11 Mayısta nasıl açılacak ki ben anlamadım. Açılsa bile hangi aklı selim insan evlatları gidecek, çalışan garibanlar gitmek zorunda kalacak, toplu taşıması var bunun işçileri vs düşününce peh.
açmamak gibi bir şansları da yok artık bana göre
tüm devletler bu kumarı oynayacaklar mecburen
tüketim tabiki ciddi oranda düşmeye devam edecek ona yapacak bir şey yok ben hiç bir yere mecbur kalmadıkça gitmicem mesela
ama şu an bizi ilgilendiren küresel çapta 2. dalga ki henüz 1.si bitmiş değil halen
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
İş yerim sağolsun evden çalışan beyaz yakalara 50 adet kaliteli maske, dezenfektan ve eldiven yollamış kargo geldi bi sevindirik oldum![]()
Zonguldak Merkez'de ikamet ediyorum. Aracın servis bakımı geldi ve servis ilçede Kdz.Ereğli'de dün otogara gittim başvurular kapandı 199'u arayın ya da valiliğe gidin dediler. 199'u aradım bırakın açmayı saatlerce çalıyor bakan yok. E-devlete baktım başvuru belgesi istiyor (zaten bunun için girmiyor muyuz?) Sabah valiliğe gittim saat 14.00'te randevum vardı burdan başvuru kapandı 199 veya e-devlet devam dediler, mecburen şansımı 199'dan yana kullandım ama nafile. Bende randevuyu iptal ettim. ***** dönem araçları çok kullanıyoruz lazım da oluyor. Servis bakımlı arabayı sanayiye de sokmam. Sonuç olarak bekliyoruz.
türkiye gov tr'den baktım bende de kayıt gözükmüyor. geçen ayın maaşını bu aya yatıracaklardı yani mart ayını birer ay kaydıracaklarsa işimiz var valla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)