Adanada İş bankası barkal şubesinin güvenlik görevlisi umreden gelen ailesinden virüs kaparak tüm şubeye yaymış ve şube kapatılıp tüm çalışanlar karantinaya alınmış *♂ï¸
Bu umre muhabbeti ciddi sıkıntılar doğuracak gibi görünüyor
Adanada İş bankası barkal şubesinin güvenlik görevlisi umreden gelen ailesinden virüs kaparak tüm şubeye yaymış ve şube kapatılıp tüm çalışanlar karantinaya alınmış *♂ï¸
Bu umre muhabbeti ciddi sıkıntılar doğuracak gibi görünüyor
Firmada kesin 1 dolara mal ediyordur. Vaktiyle çalıştığım firmada (medikal değil) banttan çıkanların maliyeti ile servisten satın alman gerektiğindeki fiyatları gördüğümde çok şaşırmıştım. 1 dolarlık parçayı serviste sonuna birkaç sıfır ekleyerek satıyorlardı.
Dava açsın, açsın da yürekli bir hakime denk gelip adaletin topuzunu bir yerine montajlasınlar.
bizim sülaleden de umreden gelenler var. Kafilesiz geldiler. Gerçi niye gittiler anlamıyorum biri düşük ücretle işe başladı uzun süre iş bulamayıp (Akbank'tan çıkarttılar 2 sene önce filan) diğeri işten çıkarıldı filan bi de çocukları var.
Bildiğim bi cırcır olmuşlar sadece başka birşeyleri yokmuş.
Çin de olay mukemmele dogru gidiyor abi
81 bin vakadan 3.200 ölüm
60 kusur bin iyilesme mevcut.
Ayrıca dün sadece 1 ve bugun iki yeni vaka tespit edilmiş.
Adamlar atlatmak üzere.
Yeni merkez 2 haftadır avrupa kabul gordugu icin ve itayla ciddi anlamda sictigindan oturu. Bizim panik medyamiz insanları daha cok bunalima sokmayi iyi biliyor.
Livestrong
8000 testte 98 ise
75milyon test yapsalar kabaca 600-700 bin. doğru orantı yoktur tabi ama demek ki genel tasıyıcı veya hasta durumu en az 50bin?
Az önce apar topar Pazar günü Almanya'dan gelen arkadaşımla görüştüm. Havaalanında ateş ölçüp kağıt izmalatmışlar ve hergün arayıp takip ediyorlarmış. Pazar gününden sonra gelenleri de direkt karantinaya almışlar.
Almanya'da da sanırım sokağa çıkma yasağı olacakmış ama içişlerinin akşamki toplantı sonrası açıklama yapılacakmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)