Bir tane video dolasiyor ortada
Istanbul ve ankarada durum cok fena diye
Hemsireleri toplamislar brifing veriyorlar
Bir tane video dolasiyor ortada
Istanbul ve ankarada durum cok fena diye
Hemsireleri toplamislar brifing veriyorlar
Livestrong
Beyler hadi yine iyisiniz kolonyaları kaptık![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
100 milyar bu dönemde ciddi rakam
Sağlık Bakanı ve ekibi de şuana kadar bana kalırsa başarılı yönetti,alt birimlerde aynı hassasiyette olursa minimum zararla atlatılır diye düşünüyorum
Ama bana bişey olmaz kafasından artık çıkılması lazım
Eleştrmek için eleştirmemek lazım
Hayati İKİZOĞLU-Fatih Poyraz/ANKARA,(DHA) Haber Giriş: 18.03.2020 - 18:58,Son Güncelleme:18.03.2020 - 19:04
Ankara'da corona virüs etkisi
ANKARA'da, koronavirüs vakalarının tespit edilmesi ardından, kentin önemli meydanları olan Kızılay ve Ulus'ta yoğunluğun yarı yarıya düştüğü görüldü.
kim tespit etti??? ne zaman etti? açıkla Hürriyet sonra kıvırtma şehven oldu diye!!!
Koyulmuş tanı 100 değil 10 katı olduğu söyleniyor. Bence artık sokağa çıkma yasağı getirilmeli ve çin gibi izole edilmeli. Yoksa bizim durumumuz italyadan daha beter hale bürünecek. Bu arada bankalar mücbir sebepten dolayı kredi kredi kartı v.b erteleme yapacak mı net bir cevap bulamadım. Eğer karantina altındaysanız yada tedavi görüyorsanız müşteri hizmetleriyle irtibata geçin demişler ama doğruluk payının düşük olduğunu düşünüyorum.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Bu arada eğer bankalar faizsiz şekilde ödemeleri erteleme v.b gibi bir durum olursa iyi olur. Bende kiracımdan bu ay kira talep etmeme kararı aldım zor zamanlardan geçiyoruz...
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
halimz italyadan beter olacak. adam sokağa çıkma yasağı ilan edeceğine çıkmış kolonyadan kredi faizinden bahsediyor hala para peşinde allah bunu bildği gibi yapsın bıktım artık yüzünü gormekten..........................
100 milyar TL'lik destek paketi=mültecilere 40 milyar dolar harcadık
Biri bana 100 milyar tlyi nasıl bulduklarını hesapların bende viopta ki aylık kazancımı ona vereceğim
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
2019 yılı vergi geliri hedefleri revize edildi
Iban atiyorum
Livestrong
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
İtalyada baska bir dümen var sanki her allahın günü 400-500 kisi ölüyor. Yaslı tayfayı komple gözden mi cıkardılar naptılar bu sayılar normal degil. Bir gün 50 olur bir gün 500 anlarımda her gün banko 400-500 ölüsü var.
Herşey iyi güzelde ülkenin çoğu kısmı bankalara borçlu ,bu adam işe gidemeyince ,çalışamayınca borcunu nasıl ödeyecek .
Eşi hamile olan var , yatalak hastası olan var.
Tahmin ediyorum ki şu dakika itibari ile gıda ve medikal dışında ticarette durur. Esnaf me yapacak ?
Yukarıdakilerin bizi düşündüklerini sanmıyorum hepsinin tuzu kuru.
Rabbim sonumuzu hayır etsin,2020 yi ölmeden , vurulmadan bitirirsek karada ölüm yok bize.
Her paket zengine is verene memura. Bıkerede ıscıye bısey cıksa olmaz. Issızlık fonundakı parayı ısverene aktardıkları gıbı bu100mılyarıda dırek dagıtsınlar olup bıtsın. Bırılerı yatla gezsın vergısı ertelensın sılınsın ama asgarı ucretlı vatandasından vampır gıbı vergı almaya devam etsın.
beyler o kadarda karamsar bakmayın.
akşam 8.30da
bagdat caddesinde yemek yerleri hariç açık kafe vs yoktu.
kalamısta bir kafe açık sebebini bilmiyorum.kendilerini nigaraguada hissediyor olabilirler.
halk bence yavas yavas bilinçleniyor.
daha dogrusu yasak geldikce ınsanların gıdecek yerlerı olmadıgı ıcın dısarı cıkamıyorda olabılır.
YouTube
bu sanırım bahsettiğin video eğer öyleyse cidden sıkıntı cidden büyükk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)