Amerika vaka sayısında Çin ve Italyayı geçti, çok sayıda artış var günlük, ölü sayısı henüz düşük inşallah böylede kalır.
Amerika vaka sayısında Çin ve Italyayı geçti, çok sayıda artış var günlük, ölü sayısı henüz düşük inşallah böylede kalır.
Update on H and J Visas for Medical Professionals
Amerika diğer ülkelerde çalışan sağlık çalışanlarına çalışma vzesi vereceğini duyurdu.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
ya daha kimse farkında değil 10 sene sonra bu itler yüzünden küresel ısınmayla mücadele edicez
o coronadan da daha büyük sıkıntı olacak muhtemelen sırf bunların piyasa ekonomisi sürsün borsaları şişsin diye çocuklarımızın geleceğinden korkuyoruz arkadaş
coronanın bazı etkilerine o kadar seviniyorum ki inşallah insanlık baskın çıkacak da bu soytarıları dizginleyebileceğiz bu işin sonunda
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ben hiç bir ödemenin yapılmaması konusunda ciddiyim
Eğer devlet kimsenin arkasında durmazsa zaten 1 ay sonra bunu mecbur yapacaksınız
Bari şimdiden yapın ki elinizde nakit olsun
(Şu durumda ciddi anlamda sıkıntı yaşayacak olanlar için söylüyorum, herkesin üstüne alınmasına gerek yok)
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Nasıl bir sistem kurmuşsa ibneler, mühendis arkadaş 8000 dolarla çalışmaya başladı teksasta, vay uf diyorduk, aynı fabrikada aynı kapasiteli bölümde aynı işi yapan abd vatandaşı meslektaşının 14 bin dolara çalıştığını öğrendi. Hakkını yeseler bile geldiği yerden kat kat iyi şartlar
İngiltere başbakanı Corona testi pozitif çıkmışş.
Bizimkilerde VIP Cuma namazı kılıyor Beştepe camiinde.. Hemde canlı yayında...
İnsanlığınızı kaybetmiş gibi davranmayın. Sev sevme o ne biçim bi yazı... Siliyorum cevap falan yazma.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bilim Kurulu Uyesi: Cin'den gelen kitler yanılma payı yuksek olduğu icin kullanıma sokulmadı - Turkiye Haberleri
zehir gibiler masallah. Madem oyle neden satıi aldıiız da parasini pesin odediniz?
korona sebebiyle ücretsiz izne çıkarılıyormuşum gibi gösterilip 3 ay işsizlik maaşı alacağım. sonrasında da daha alabilecekmişim gibi durumlar var sanırım. İşler karışık oldu bende iyicene
Kardesim maaslar genelde calistigin sirkette ne kadar suredir calistigina gore veriliyor. Bende mesela su an calistigim sirketteki gecmiismden dolayi departmanimda en fazla maasi alanim ki tek Amerikali olmayan benim.
Neyse... Hepimiz darlandik ama biraz daha sabir. Ailemiz icin, sevdiklerimiz icin .
Türkiyede sokağa çıkma yasağı ASLA gelmez, gelmeyecek.. Beklemeyin bişey.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)