misafir işi sıkıntı bence ya
ama tabi forum da ticari bir oluşum haliyle
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Kredi öteleme konusunda örnek vereyim;
QNB'den vardı kredim, telefonla arayınca çok yoğunuz cep şube'de Anında Destek'ten yazışın falan diyor ama ikisinde de gün sonunda "geri aranma talebi" oluşturtuyor zorla
2 gün üst üste talep oluşturdum geçti böyle baktım tık yok kimse aramıyor. En sonunda aradım tuşlu yönlendirmeden QNB First Randevu Hizmetleri'ne ulaştım hemen açıldı telefon
Oradaki hanımefendiye durumu izah ettim böyle böyle, hemen yardımcı olalım beyefendi dedi, toplamda 2-3 dakikada iş çözüldü.
Tam 90 gün ileri attım ödemeleri. 18 bin civarı bir kredinin 2.635'lik ödemesi 2.728'e çıktı.
Uygulama şu şekilde; kredinizin faiz oranı neyse aynı o oranda faiz uygulanıyor. Benim 0.99'du bu kredideki oranım. 650 TL gibi bir fark eklenmiş oldu.
Bu arada hükümetin düzenlediği kampanyaya yapılan bağışın tamamı vergiden düşülebiliyormuş
Şimdi sermayemiz hayırseverlik yarışına girer
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
İstanbul'da inşaat işcilerine 'taahhutname' imzalatıldı: "Calışırken koronavirus kaparsam tum sorumluluk bana aittir" - BBC News Turkce
İstanbul'da inşaat işçilerine 'taahhütname' imzalatıldı: "Çalışırken koronavirüs kaparsam tüm sorumluluk bana aittir"
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Yatın kalkın şükredin, 747ye fena olsun dolarlar
https://www.ntv.com.tr/galeri/dunya/...2ESczHqTjNgV2g
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)