paylaştım ama linkler görünmüyor.
Ahmet Saracoglu on Instagram: “#vw #electricbike #citycoco #citycocotr #coronarender #techturkey @dinhahab @dogankabak @citycocotr”
paylaştım ama linkler görünmüyor.
Ahmet Saracoglu on Instagram: “#vw #electricbike #citycoco #citycocotr #coronarender #techturkey @dinhahab @dogankabak @citycocotr”
@ghibli06
Görüyorum ve ben de bu kampanyaya katılarak cilamı atıyorum.
![]()
DA makina ve finishing pad ile NXT attım sadece goy goy amaçlıMaksat spor olsun home office darladı.
Bilgisayarda yapıcak çok fazla işim birikmiş daha yarısını bitiremedim bile...
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
çocuklar bol bol rakı için ve uyuyun. hergün güneş doğar.yeter ki açık olsun perdeler.
komançero garage
Yeni bir pc kasası topladım onunla takılıyorum. Kaç gündür özel kestirdiğim masa tablaları duruyordu elimde, matkap işini çözdüm öğlen onları monteleyeceğim. Sonra odama ambilight ışık düzeneği kuracağım, birde metal maket olayı var ona başlamak istiyorum ama çekiniyorum yapabilir miyim diye![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
TDU Unlimited.
@TigeR
TDU Unlimited Koltuk pozisyonuna ayna ayarına kadar yapılan efsane oyunumdur. Forza Horizon daki Barn Finds ın vs atasıdır.
son 2 gündür oğload hızında düşme yaşayan var mı? Ttnet download hızını kafasına göre 4'te birine indirdiği olmuştu da, şimdi ıpload hızımız da yarıya düştü. Evde 3 kişi var online eğitim alan, ttnet desteğe de bağlanılmıyor
internet hızını kontrol ettiğimiz sistemde güncelleme olduğundan bakamıyorum akşam saatlerinde tekrar deneyebilirsiniz diyip sıyrıldı aradan, bakalım akşam bitecek mi bu güncelleme
Ping de çok kötü, speedtest 200 ping aşağısını doğru düzgün vermiyor, google'ı pinglediğimde değerler 650 civarında. Bugün bize eğitim yok gibi :B
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)