ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim cevabınız için.
dün geçe baktım kimseden cevap yok dedim oğlum sen gir oku araştır.
şansa bundan 3 ay önce kablonet modem patlamıştı ve gelip yenisini taktılar.yeni modem 5ghz bandında çalışıyormuş.
dün ayarlarında wifi 2.5 ten 5 bandında aldım, hız sorunu kesinlikle çözüldü , teldede , ethernet kablo ile bağlı pcdede , laptoptada hız min 90mbit, roket
şimdi tek sorunum kapsama alanı.
aslında modem evin tam ortasında fakat arka odalara sinyal göndermek için biraz sotede kalıyor.
yazın tadilat planım var , o esnasında modemi daha verimli bir yere taşımayı düşünüyorum.
bu yer değiştirmedende verim alamaz isem bu mesh sistemine geçiş yapacağım.
tekrardan teşekkür ederim.
médiocrité partout
Herkes birşeyler yapıyor. Ben netflix, youtube, sosyal medyaya bakıyorum akşam oluyor. Hiçbirşey yapmadan vakit geçiyor![]()
Kostebek pasta ne yahu hahah
Bu aksam tavuk yapcam kardesim cok az yogurtla salcayi karistir marine et tavugu dedi bakalim nasil olacak. Yanina birkac cesit sebze...
Bezelye yemegi cok seviyorum ama daha once hic yapmadim tabiki. Tarifleri alayim ozellikle @XoR dan![]()
kablonette verdikleri antensiz modem sonrası kapsama konusunda ben de sıkıntı yaşamıştım tplink extender aldım şuan tüm odalar süper durumda
TL-WA854RE | 300Mbps Wi-Fi Range Extender | TP-Link Turkiye
bendeki net master infinity 401.
bunda 5g var. şuan öyle kullanıyorum.
Bana şu bilgi lazım aslında ;
modemin wifisindeki hız ile tplinkin modemden alıp extend ettiği sinyal arasında hız farkı varmı ?
ayrıca misal salonda modem var. telefon modeme wifiden direk bağlı.
geçtik arka odaya,modemden koptuk.
koridorda duran bu tplinke otomatik bağlantı sağlanıyormu ?
aydınlatın beni ne olur![]()
médiocrité partout
Bahçeyi belledim, hatun ekim dikim yapacakmış; en az üç gün serbestim.
Ag cekim alanin genisleyecegi icin wifiden kopmayacaksin, kopsanda otomatik olarak baglanacaksin. Hizda bir kaybin olacagini dusunmuyorum bende olmamisti aksine cekim kalitesi arttigi icin daha hizli geliyordu bana.
Modem yanında 100mbit, hiç çekmeyen odada ise extenderla 60-70 arası hız alıyorum, ben şifre ve ağ ismini modemle aynı yaptım bağlantı geçişlerini anlamıyorum. Ping biraz artıyor zaten streaming ve online oyunlar için genelde kablolu aktarım veya daha pahalı olan elektrik hattı üzerinden iletim sağlayan cihazlar tavsiye ediliyor. Standart kullanıcı için apartman dairesinde ideal diyebilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)