Originally Posted by
Ozgu_Akcan
Ben kozmetik ve gıda takviyeleri üreten bir firmamızda (aile şirketi) üretim müdürüyüm. zaten yaklaşık bir senedir az olan işler (iç piyasa) ocak'dan beri hiç denecek kadar az. tam ne yapıcaz derken corona patladı hemen tarıma başvurumuzu yapıp el dezanfektanı üretimine geçtik yaklaşık 10 gün 7/24 çalıştık piyasa şişti o sektörde durdu. ne yapıcaz derken dezanfektan ihracaat için biosidal ruhsata başvurduk çıktı çıkıcak oda amerika iran ve bir çok ülkeye teklifler veriyoruz. tam işler durdu derken zaten depolarımızda olan SAMBUCUS NİGRA+ C vit saşe ler patladı ürün yetiştiremiyoruz hammedeler 3 katı fiyatına çıktı fıyat yükseltmeden devam etmenin imkanı yok. mecburen zam yapmak zorunda kaldık insanlar belki fırsatcı dicekler ama kg 63 dolara aldığım hammadde şuan 182 dolar nasıl zam yapmıcaksın ? biraz uzattım ama şuan ki durumda bizi kozmetik ve gıda takviyeleri üretici firması olamamız kurtardı diyebilirim. kimseyi işten çıkartmak zorunda kalmadık aksine yerine eleman aldık tam gaz milletimiz için çalışmaya devam.
dicem şuki üretici firma iseniz özellikle gıda ve kozmetik üzerine yurt dışı bağlantınız olduğu sürece bu sektör e hiç bir şey olmaz.
bu arada şirketimiz 22 ülkeye ihracaat yapmaktadır
markalarımız: Dermoclean laboatories, alopecia, vitallday, neoforce ...