her yerde yok daha cok böyle sitemsi yerlerde var bahçeşehir kemerburgaz mavişehir gibi suanlık ama yaygınlasır illaki zaten quicknet getirmeden once bi nekadar kaldırım varsa kazıp icine fiberoptikleri döşüyolar ondan sora geliyo quicknet
1881 - 193∞
2 yıl abonelik şartı olmasa bende tellcoma geçmeyi düşünüyorum...ayrıca istanbulda her yerde tellcom var mı?
tellcom kendi hatını kendi doşediği için herkes kullanamıyor yapıılan başvurulara gore oncelik veriyorlar sanırım bizim buraları daha aylar onceden kazmışlardı fiber optik kablo doşemek için geçmeyi düşünüyorum ama sistemin biraz daha oturup yaygınlaşmasını bekliyorum doğrusu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu dediklerimin yanında 4 portlu kablosuz modem veriyor kurulumda bedava tek eksisi evin içine kablo döşüyolar
Dayanamadım aradım gecenin bu saatinde quiknet ile görüştüm
Evet dediğiniz gibi daha çok site , kurumsal gibi yerlere ağırlık veriyorlarmış.
Istanbulun göbeğinde bağdat caddesinde oturuyorum buraya gelmeyi düşünmüyormusunuz dedim bendeZamanla yaygınlaşıyoruz 2 ayda Istanbul dışındada yaygınlaştık falan dedi. Fiber optik kabloları döşemeleri gerekiyorlarmış apartmanların altına dediğiniz gibi kablo döşüyorlarmış adslden farklı bir modem kullanıyorlarmış telefon hattıyla ilgisi yok tamamen ayrı bir hat yani.
Ben dandik 2048 limitsize 69 ytl öderken onların 10mps bağlantısı aynı para üstelik uploadlarıda çok iyi. Geldiği gün hiç düşünmeden geçerim. Zaman biliyormusunuz ne zaman gelir diye sordum ama bilemiyorum fakat gelmeden önce zaten kaldırımlarda heryerde reklamlarını başvuru bürolarını görmeniz mümkün dedi bence bu sistem yaygınlaştığı gün adsl in kabloyu ortadan kaldırdığı gibi adsli ortadan kaldırır rakipsiz olur türk telekom belasından kurtuluruz inşallah![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Quiknet'in siteler dışında şehiriçine girmesi mahallelere gelmesi baya zaman alır bence,sitelere falan kurması daha kolay altyapısı falan düzgün.
Gelsin bizim buraya kurmaya çalışsın bakiyim![]()
aslında ole ahım sahım kazmıyolarda parti parti yapıolar zaten atıorm bigün biyeri kazıp döşiyip kapatıo yanına dwm edio sip sak hemen bitio kazdıklarına kaldırımın max 30-40cm asası
1881 - 193∞
bende sınırsız 49 milyon veriyorum..ne bir bağlantı kopması nede aşırı yavaşlama var..
ttnet.
neye dönsem avantajlı hala anlamış değilim..quic net olmuyor peki koç falan?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Kampanyayi soran arkadas vardi mesajlarin arasinda gördüm,
Modem almazsaniz ilk 3 ay 14.90
Kablolu modem alirsaniz ilk 2 ay 14.90
Kablosuz modem alirsaniz 1 ay 14.90
ve tabiki bunlar 24 aylik sözleşme ile veriliyor.. 24 ay dolmadan cikmaniz taktirde, aldiginiz modem ve indirimleri telekom sizden tahsil ediyor.
ayrica 29 ytl baglanti ücreti 1 ocaktan itibaren yeniden alinmaya basladi.. isterseniz pesin, isterseniz 1-12 ay arasi istediginiz taksite bölünüyor.
baglanti ücreti ne peki? masa ba$inda oturan göbekli bi abim, telekom'un masaüstü yazilimindan sizin hattınıza bi tik atiyor o
Turkcell & Tellcom cok guzel geliyor. insallah benim bulundugum bolgede de baslar![]()
00' Civic 1.6IES
Superonline kullanıyorum, müşteri hizmetlerinin ilgi ve alakası son derece profosyonel. Ayrıca herhangi bir sorunda geri dönüşlerde mükemmel derecede.
P.tesi günü bi akrabam adsl hattı bağlatcak , yazılanlardan pek karar veremedim açıkcası arkadaşlar, Sizce hangisini bağlatmalı
TTnet ve smile arasında gidip geliyor ?
Emre Kalkan
quiknet şuan sadece toplu yaşam alanları ve sitelerde hizmet veriyor. Müstakil apartmanda yaşayanlar ümidi kessin.
VDSL2 başladı..
Tez zamanda işyerime bağlatıyorum... 32MBit..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)