İsimle arama yapabiliyorsun onda sorun yok ama mesela ne izleyeceğini bilmezken filtreleyerek bir şey aramak çok zor
İsimle arama yapabiliyorsun onda sorun yok ama mesela ne izleyeceğini bilmezken filtreleyerek bir şey aramak çok zor
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Site altyapısı güvenlik açıkları, arayüz hataları, veritabanı sorunları ile dolu..
Çok amatörce hatalar, eksiklikler, hatalar var. Label lar textfield lar türkçe karakter desteklemiyor zaman zaman.. Gidip geliyor.. DB kararsızlığı..
Google Analytics kodu bile iki farklı hesap ile ilişkilendirilmiş alt alta.. Yalapşap iş..
Ödemeler PAYTR üzerinden alınıyor.
Site yazılım dili Lua+Java
Çok daha kararlı olan scriptler varken neden Lua? Vardır bir sebebi ama keyfi olarak Lua ise macera olmuş, patlamış..
Tüm kapılar ardına kadar açık..
Tüm içeriklerin kaynağı erstream üzerinden yayınlanıyor. Paylaşım yaptığınız zaman URL'ler 401 Authorization Required ile başlayan bir link oluyor. Subdomainde Demo account düzeltilmemiş daha, ayıp.. Bu account ile nasıl canlıya geçersiniz.. Nasıl bir hatadır bu..
Her bir içeriğin kaynak koduna girdiğinizde publicKey ler gizlenmemiş, her şey ortada.. O key i kullanarak heryerde erstream üzerinden o içeriği akıtırsınız..
Bunu düzeltilmezse, kapatmazlarsa iPTv arayüzünü yazan vasat bir coder bu publicKey'leri kullanıp exxen in tüm içeriğini kendi listelerine ekleyebilir.
Siteye müdehale olmazsa iptv ye girmesi ay sonunu bulmaz.. Bu kadar yatırıma yazık..
Bu yazdıklarım "olabilir yea" hataları değil.. Çok basit, çok acemice, disiplinsizce yapılan hatalar..
Site yapım ekibi doğru ekip gibi görünmüyor. Belki de stream ile ilgili ilk projeleridir ama tecrübeli bir ekip yapmalıydı bu projeyi.. Böyle büyük projeler canlıya alındığında, kullanıcıya bu şekilde baştan savma hissettirmemeli.. Bir anda her şey çöp olur, dükkanı kapatırsın.. Böyle projeleri yapan proje yöneticilerinin yaptıkları, çıkardıkları işlerine saygısı olması lazım.. Kızıyorum bu tip örneklerle karşılaşınca.. Relax herifler.. Bunların hepsi gömecek beni zaten bu rahatlıkları sebepli..
Neyse..
Üye olacaksanız, arka tarafın biraz toparlanmasını bekleyin.. Acele etmeyin..
Bende ilk gün aldım maksat yerli yatırımcıya destek olmak.
Selamun aleykum gadrdaş dedim girdim içeri pandemideki kapanan restoranlar gibi içerde kimse yok bir kaç youtapiri koymuslar izle diyorlar yahu ben dogan kabak videolarını izleyecek olsam youtube da zibil var. Sonra hemen üyelik iptali ile cemaatten ayrıldım.
Birde şunu anlamadım Doğan Kabak, Orkun Işıtmak gibi adamlar içeriklerini silmedi bizim Hasan Can satmam etmem dedi bütün içeriğini sildi gitti. Bana bunu birisi anlatabilirmi?
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Şu eksenboxtan Ferhat Başkan ve Kabaklı vatandaşın programına bakayım dedim. 27dk. 2 arabayı üstünkörü anlatıp iki de drag yapmışlar atlaya atlaya toplam 15dk izlemişimdir.
Carwow videoları ve dragları bile bunları 10'a katlar 5 e böler. Yazık yani. Bir şeyi de profesyonelce yapın.
içerikler zaten googleden aratınca saolsun herkes heryere yüklemiş bedava izlediğim şeyi para verip neden izliyimkeza içerikte yok zaten
Benim anlamadığım dizibox'ta filan reklama basmamak için 40 takla atarken bunlarda ne reklam var ne bir şey. İzin verilen reklam tarzı bir sistem gibime bile gelmeye başladı. Bağlananların IP'lerini log'layıp siteyi kapatınca kaçı üyelik alacak diye bir test filan mı yapıyor diye bir komplo teorisi sıkasım gelmedi değil
Dün akşam tv8 de şu Meşhur hasancan vardı.eşime dedim böyle böyle youtubeda parladı.Biraz dinledi buna gülen salak dedi kanalı değişti![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Edit: zaten Quantum abi kendisi de mesajın sonunda hataların disiplinsizlikten olduğunu belirtmiş.
Şahsi kanaatim ne iş yapsak tutuyor mantığı ile müşteriyi ve kitleyi salak yerine koyarak yapılmış bir yatırım. Sadece platformun dandikliği değil, ücretsiz YouTube içeriklerini para ile izletmeye çalışmakta aynı şekilde müşteriyi salak yerine koymaya dahil bence. Tabi ki müşteriye lafım yok, seven beğenen istediği gibi kullanır.
Superb
Patlamak ne kelime abi resmi siteye yönlendiriyor![]()
Oğuzhan Uğur'un son pinç'te tv'lere de gelicez dedi, uygulamalar gelecek demekki akıllı tv'lere de.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)