Philips 55PUS7303 ambilight , 2 yıldır kullanıyoruz. Evde olduğumuz süre boyunca youtube yada netflix açık, + xbox oynuyorum. Ben en ufak bir problem yaşamadım, alırken de yorumlara bakarak almıştım tavsiye ederim.
Philips 55PUS7303 ambilight , 2 yıldır kullanıyoruz. Evde olduğumuz süre boyunca youtube yada netflix açık, + xbox oynuyorum. Ben en ufak bir problem yaşamadım, alırken de yorumlara bakarak almıştım tavsiye ederim.
-Fırat
2020 ortasında LG 70um7100 serisi aldım. Fiyat performans olarak iyi ve çok memnunum. Arayüzü ve içinde gelen netflix youtube vs akıcı çok rahat çalışıyor.
Geçmişte phillips'ler hep android'di ve çok kötüydü o yüzden ambilight almamıştım. Bu tv'yi alırken ambilight bakmamıştım android diye ama artık androidsiz ambilight'lar da varmış. Keşke o zaman görseydim, Philips alırdım muhtemelen ambilight yüzünden.
iş yerinde evlerde yaklaşık 8 tane LG kullanıyoruz taş gibi.
Ambilight çok seviliyorsa bir TV parası daha bütçe ayrılıp philipsin HUE setleri alınır ( yukarıda zaten yazılmış) ama bence o da para tuzagı o kadar para verilmez.
Sync box almadan aynı efekti almak istiyorsanız bilgisayardan filmi açıp TV ye aktarırsanız yine oluyor. 2500 liralık sync box cepte kalmış oluyor.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Sony kullanıyorum XE9005 var, şuan yeni serileri gelmiş. Lg amoledlere kafa tutan bir panel performansı var, android tv oldupu için menüsü çok kullanışlıdır. Tavsiye ederrim Sony televizyonları değerlendirin.
Direk marka bazında bakmak çok yanlış, modelden modele çok fark ediyor. O yüzden marka yerine model kıyaslaması yapmak daha doğru.
Merhabalar
Bende tv alacağım 2 tv arasında kaldım
LG 65NANO796 mı SAMSUNG QE 65Q60T veya SAMSUNG QE 65Q60RA
yıllarca philips 65pus6121 kullandım tamirci paneli kırınca bende yeni tv arayışına girdim.
LG nin galiba son teknolojisi nanocell bundan dolayı nano olan modellere bakıyorum.
Samsungun da 65tu8500 eski Q led daha yeni olduğundan dolayı yukarı da yazdığım modellere bakıyorum.
Sizin tavsiyniz ne olur ?
Bu tv ler dışına çıkmak istemiyorum vatan fibabanka ile faizsiz 12 taksit e bölüyor
Philips Hue setler sadece başka kaynak girdiğinizde işe yarar. Yani ben akıllı tv den netflix, youtube, amazon prime izleyeyim derseniz hiç bir işe yaramaz. Yani örnek mi box s alacaksınız onun hdmi çıkışını philips kutusuna girip, philips den çıkanı da tv ye gireceksiniz. Ancak böyle. Yani samsungun çılgın hızlı işletim sistemi Tizen' bırakıp Mi Box kullanmak zorundasınız, bana mantıklı gelmedi. Benim mesela samsung alma sebebim Tizen idi. Böyle bir hız yok anında açılıyor herşey. E o çin işi RGB kitleri de Samsung'a takamazsınız çünkü android bir program yüklemenizi istiyor, o program ayarlıyor anlık renkleri. Bende philips ambilight a cidden bayılıyorum ama şuna karar vereceksiniz, iyi görüntü uzun yıllar sorunsuzluk mu, yoksa arkası ışıklı olsun eh idare ettiği kadar mı? Amacınız film izlemek ve kaliteli bir görüntü almak ise kesinlikle samsung. Ama arkada çalışsın sadece tv açık kalacak şekil olsun derseniz o zaman Philips alın. Bende led şerit vardı rgb aldım onu koydum arkasına, ambiyans ışığı oluyor işte
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
takip ettiğim kadarıyla sen hakimsindir konuya , evrenoz un aklıma soktuğu bu philips ambiyans durumunu kendi sistemime nasıl uygulayabilirim sence ?,
olay şu benim bilgisayar projeksiyona bağlı ve ev sinema sistemine bağlı , herşeyi pc den aktarıp izliyorum , projeksiyondan 260 ekranlık bir görüntü alıyorum , üç kenarına ledleri koyup ambiyans yapabilmem için nasıl bir yol izlemem gerekir![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
pc den hdmi çıkıp onu projeksiyona giriyorsun anladığım kadarıyla. O zaman şöyle yapacaksın bilgisayardan çıktığın hdmi kablosunu philips ambiyans kutusuna sokacaksın. Oradan çıkan hdmi'ı da projeksiyona. Tv ye giden hdmi sinyalleri ile projeksiyona giden tahminimce aynıdır yani philips cihazı çalışacaktır. Ledleri duvara takmak değil de şöyle bir sistem yapabilirsin senin ekran 260 ekransa bu tahminimce 2.30x1.5 civarı bir şey yapıyor. o boyda çerçeve hazırlarsın perdeyi duvardan bir 10 cm öne getirirsin. Ortadan monte edersin duvara yani elini çerçevenin arkasına sokacak kadar boşluk bırakırsın. Sonra içeri ledleri yerleştirirsin. böyle muhteşem bir görüntü olur.
Şurada anlatmış tek tek nasıl yapıldığını, çok bast kendin evde bile yapabilirsin
Tablet Breaker: 130" Screen DIY for Beam Projector Build Log #02 : Ambilight + wire mounting
aynen pc den hdmile direk projeksiyona bağlıorum , optik kabloyla sinema sistemine çıkış , philips hdmi sync box alıp halledebilirim yani , adam burada philipsin ledini kullanmamış herhalde detaylı bakacağım , daha uyguna gelir mi acaba bu şekilde![]()
çok saol bu arada düşündüğüm gibi güzel fikir verdin![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
kullandığı şu sanırsam bayağı uygun yorumlarda iyi
5V WS2812B USB LED Strip light 5050 RGB Dream Color Ambient TV Kit for Desktop PC Screen Background lighting 1M 2M 3M 4M 5M|LED Strips| - AliExpress
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)