Philips harici herşey olur. Garanti bitince çöpe atmak istemiyorsan Philips den uzak dur kesinliklebenim 2 yıl 3 aylık tv çöp oldu.
Philips Hue serisi genel olarak ucuz değil. Akıllı aydınlatma kategorisinde olduğundan ve tek özelliği ambilight olmadığından zaten pahalıydı, ambilight ile daha da pahalı oldu.
2500 TL HDMI Sync Box : Gelen yayın kablosundaki ışığı analiz eder. sağ üst yeşil, sağ alt mavi, sol üst kırmızı yansın şeklinde bilgiyi oluşturur ve Hue Bridge'e gönderir. ayrıca gelen yayın kablosundaki yayını analiz ettikten sonra yayını TV'ye iletir.
Philips Hue HDMI Sync Box: Amazon.com.tr
450 TL Bridge : Kendisine gelen ışık bilgisini sistemdeki ampüllere gönderir. Ayrıca cep telefonu üzerinden tüm sistemin yönetilmesi ve uzaktan kontrolüne olanak sağlar. Sistemde hareket sensörü, akıllı switch varsa bunların da kullanılmasını sağlar.
Philips Hue Bridge - Bağlantı Koprusu: Amazon.com.tr
780 TL Led Şerit
Philips Hue Akıllı LED Şerit, 2 metre, V4 Bluetooth Ozellikli: Amazon.com.tr
* Led Şerit + Bridge beraber alınırsa 1300 TL
Philips Hue 3mt. Akıllı Led Şerit Bluetooth Ozellikli Başlangıc Seti (Hue Bağlantı Koprusu Dahildir): Amazon.com.tr
Bundan sonrası videodaki gibi oda aydınlatma kısmına girer,
Bloom 470 TL
Philips Hue Bloom v4 Siyah - Bluetooth Ozellikli: Amazon.com.tr
Play 1100 TL
Philips Hue Play 2'li Ekopaket - Siyah, Guc Adaptoru Dahildir: Amazon.com.tr
Masa lambası 1000
https://www.amazon.com.tr/Philips-Si...%2C206&sr=1-24
Videodaki adam TV'ye ek olarak ne yapmış?
Solda galiba bir tane Philips Go var
TV üstü rafta 1 metre led var
Sağdaki ters abajur içinde Hue ampül var
Sağdaki ters abajurun orta kısmında çok belli olmasa da bir tane daha Go var
Sağ ve sol altlarda 1'er tane play var
* Tüm sistem wireless üzerinden haberleşir. Evde wireless bir internet olması şarttır.
Konu Evrenoz tarafından (19-01-2021 Saat 09:27 ) değiştirilmiştir.
Philipste şanslıysanız bir sorun yaşamazsınız, panelleri ve ledlerinde sorun çıkabiliyor genellikle. Samsung, Lg, Sony iyidir.
Oda büyüklüğünüzü bilmiyorum ama 55'' ideal boyut bence sonradan keşke biraz daha büyük alsaydım dedirtmez
Barış
Samsung iyidir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben 3 senedir 43" ve 2 senedir de 49" Philips TV kullaniyorum, herhangi bir sorun yasamadim. Sadece arayuz cok akici degil ki arayuzu de kullandigimiz zaten yok (Netflix + Digiturk).
Bir sonraki TV tercihim Samsung olurdu herhalde ama Ambilight ozelligi de kendisine alistiran bir sistem gercekten.
(LG 65 OLED TV) ekranin ortasinda ekran rengine gore kocaman acik yesil boydan boya renk degisimi var.Sabah servise bildirdim,haber bekliyorum.2.senesinde 10 sene omur bictikleri duvarda asili olan cihaza darbe vs olmadan kendi kendine boyle birsey olmasi cok dusundurucu.
Bende farklı bir ebatta sorsam 75 inch Sony mi Samsung mu önerirsiniz?
Elektronik işi biraz şans tam Maşallah 2012 den beri LG Lm 670 kullanıyorum.
3 d olanlardan Iptv de donma olmasın diye modeme kablolu bağladım,sorunum düzeldi.Sadece Lg nin You tube anlaşması bittiği için onun sıkıntısını yaşıyorum.
Harici çok memnunum.
31/12/2020 tarihinde babamların oturma odasına philips PFS 5803-62 aldım.Salonlarında Samsung kullanmaktalar.
menü kanal taşıma çok karışık geldi,kanal geçişleri yavaş.Şuan kullanamadılar kutulayıp kaldırdılar.
Tv yi öylesine bir araç olarak kullanacaksanız o'kadar paralara çıkmanıza gerek yok. Lg veya Samsung alın 3.5 - 4 bin e yeterlidir. Kullanmayacağınız şey e para vermeyin boşuna derim ben.
Philips ambilight ın ilk çıkan modellerinden almıştım öğrencilik zamanlarımda, kendinden uydusu kanı gibi idi ama memnundum, panel i kırmasaydım daha kullanırdım.
Arkadaşıma 4 sene önce android modelinden aldık o'da memnun, cayır cayır kullanıyor, PS ve Netflix kullanıyor devamlı. Philips i öneririm, fakat dediğim gibi eğer çok kullanılmayacaksa fazladan televizyon a para gömmek mantıklı değil.
2 yıldır philips var 50pus6272_12 model çokta memnundum fakat garanti bittitken sonra ledler söndü. ama ambilight olayı çok iyi. Başka tv izlerken arıyorum sönük kalıyor büyüsü ışıklar kapalı iken güzel.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight=
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Tv Lg dir
Sonra samsung dur![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Evde salonda 65 inc woon var
Odamda 43/55 LG var
Yazlıkda 43 woon
Sıfır sıkıntı
Servis ve garanti çok iyi
Woon içinde LG panel olması şahaneydi zaten
Android kısmını android xiomi s box ile çözüyorum çok akıcı olması için
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)