User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Kaç mikrona kadar ?

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güneş yanığı yerine temiz boya tercihim ama kaza sebebiyle boya yada değişen olduğu zaman ufakta olsa arabanın çizgisi bozuluyor ve boyanan parçalar dalgalanmalar beni rahatsız ediyor..

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toyota auris 10 yaşında.
    ortalama 80-100 arası çoğu yer.

ama dediğim gibi benim bildiğim 300-400 mikronlar ne olursa olsun ince üstten boyadır. macunlu değerler 700-800lere ulaşması gerekir diye biliyorum
    ben yazana kadar arkadaşlar yazmış zaten. muhtemelen macun vardır en kötü yoklama macunu vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ŞEHİT AİLESİNİN SIFIR ALDIĞI ARACIN KAPISI DEĞİŞİK CIKTI - YouTube

Gerçi bu kapı ama diğer yerlerin mikron değerleri ve kapı mikron değeri senin olay gibi
    Okumadan imzalamam.....

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı almaya gelen kişinin boya ölçüm cihazının kalibrasyonu nasıl ? Bunlarda rakamı değiştiriyor ama ince boya oem 100 mikron üstüne en fazla 250 olur. Sonrası sıyırma macun diye kabul edilir bildiğim kadarıyla.
    Kalibrasyon bozuk olsa bile aynı alet 80-100 ortalama verirken tavanda 380 veriyosa ince macun vardır illa ki.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ingilterede yaşıyor. Arabayı kendi imkanlarıyla boyamayı öğrendi. Deneme yanılma yöntemiyle. Boyası kötü ama hiç boya olmayan araç atıyorum 100 lira ise. Yeni boyanmış boyalı araç 140 birim civarı diyor. Bu boya işinde değer kaybı yaşayan tek ülke biziz sanırım. Dediğiniz gibi çok takılmayın. 2-3 aşağı verir geçersiniz. Her doğrultmadan sonra ince de olsa bir macun çekiliyor. Sac darbe aldığı için eski formuna kesinlikle gelmiyor.
    Teoride doğru ama tabi bizdeki macun sevdası ve itelemeye yönelik tamir kalitesi nedeni ile boya değişen olunca herkesin aklına bu işçilikler geliyor. Misal geçen hafta bir araba baktım boyasını dert etmedim yanına gittim, çamurluğa macun çekmişler üstüne zımpara atmadan boyamışlar, diğer boyalı parçalarda maskelemeyi yapan boyacının yakın görmede ciddi sıkıntısı varmış, arka kapı boyasız göçük düzeltme yapılmış keşke değişse veya boyalı düzeltme yapılsaymış dedim. Kaputta da yine köşe başı tuning koruyucu film yapılmış ve kavrulmuş. Bu arabayı alsam boya kaportaya sokmadan kapı önüne getiremem direk noterde 2-3 lira masrafla hanemize hayırlı olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler